arkadaşlar united towers a kayıt olup vize reddinden dolayı parasını geri alamama durumu varmıdır? benımle aynı durumda olan varmıdır
arkadaşlar united towers a kayıt olup vize reddinden dolayı parasını geri alamama durumu varmıdır? benımle aynı durumda olan varmıdır
bidaha düşünmek mı tövbe ya 2. kez gittim görüşmem çok güzel geçmesıne ragmen vermedı vizeyi .transkripte falan baktı güldü güldü sonra kaç yıldır ing okuyosun dedi ben sana vize veremem dedi uydurdu işte bişeyler şerefsız adam sankı bilerek ayarlanmıştı
yok yok ben bu gidişimde o kadar rahat gıttım kı hıç heyecan yapmadımkasmadım kendımı hgepsine düşünmöeden cvp verdım .. 2. vize randevusuna gidebılmek için kiramı ödemedım aileme söylemedım red aldığımı üzülürler diye. aynı sıkıntıyı 2. kez yaşayamam .. ön yargılı davranıyorlar seneye başvursam yıne red verır o şerefsızler bna
2.de de öyle diyolardo ama artık ben ümidimi kayb ettım seneye gitsem yıne de alabılecedğimi sanmıyorum onların bana bi garesi var anlamış değilim ya lanet olsun onlara
arkadaşlar malum isim soruşturmasına kaldım geç açıklanma durumunda ön kayıt ücreti filan sıkıntı değil 300 dolar ama 1500-1600 küsür dolar para ödedim program için herkes gibi onu geri alabilirmiyim ?
Alabilirsin sözleşmende yazar son gidiş tarihine kadar hala açıklanmamışsa ön kayıt ücreti dışında ds belgelerini ve bütün evrakları firmana vermen karşılığında eylül-ekim gibi alabilirsin paranı
Katılımcı, vize görüşmesi esnasında konsolosluk tarafından; isim kontrolüne alınması halinde , program başlangıç tarhini kaçırması durumunda programın iptal olmasıyla birlikte 500 TL kesinti yapılır. isim kontrolüne kalan katılımcı vize sonucu gelmeden programdan katılmaktan vazgeçerse 800TL kesinti yapılır ..
15 ekim 2013 itibaren 30 iş günü içinde ücret geri ödemeleri yapılır ...
TAm sözleşmede yazan itibariyle bu şekil .) Taby şirketinde senin isim soruşturmasına kaldığını bilmesi lazım onlara sor en geç ne zman evrakları geri teslim edicem diye eğer süreç yaklaşırsa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks