Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize reddi durumunda para iadesi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart vize reddi durumunda para iadesi

arkadaşlar united towers a kayıt olup vize reddinden dolayı parasını geri alamama durumu varmıdır? benımle aynı durumda olan varmıdır

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı mlda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar united towers a kayıt olup vize reddinden dolayı parasını geri alamama durumu varmıdır? benımle aynı durumda olan varmıdır
    on kayıt ucresı vize pin ucretı kesısılr eylul ekım gıbı paran ıade edılır

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ama bence vazgecme bır kez daha dene sansını ortlaman ıyı alırsın vızeyıı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bidaha düşünmek mı tövbe ya 2. kez gittim görüşmem çok güzel geçmesıne ragmen vermedı vizeyi .transkripte falan baktı güldü güldü sonra kaç yıldır ing okuyosun dedi ben sana vize veremem dedi uydurdu işte bişeyler şerefsız adam sankı bilerek ayarlanmıştı

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bidaha düşünmek mı tövbe ya 2. kez gittim görüşmem çok güzel geçmesıne ragmen vermedı vizeyi .transkripte falan baktı güldü güldü sonra kaç yıldır ing okuyosun dedi ben sana vize veremem dedi uydurdu işte bişeyler şerefsız adam sankı bilerek ayarlanmıştı
    ben 2 red aldım orltalmam dusuktu konularda var 3 aldım vızemı bu yul gecen yıl vızmı almama ragmen bu sne boyle seyler yasadım oluyo bazen ama denemelsın 160dolar sadece ama emın ol alcaksın

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hemn randavunu al rısk deger o kdar ugrassmısn kaybetcegın bişey yok

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok yok ben bu gidişimde o kadar rahat gıttım kı hıç heyecan yapmadımkasmadım kendımı hgepsine düşünmöeden cvp verdım .. 2. vize randevusuna gidebılmek için kiramı ödemedım aileme söylemedım red aldığımı üzülürler diye. aynı sıkıntıyı 2. kez yaşayamam .. ön yargılı davranıyorlar seneye başvursam yıne red verır o şerefsızler bna

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yok yok ben bu gidişimde o kadar rahat gıttım kı hıç heyecan yapmadımkasmadım kendımı hgepsine düşünmöeden cvp verdım .. 2. vize randevusuna gidebılmek için kiramı ödemedım aileme söylemedım red aldığımı üzülürler diye. aynı sıkıntıyı 2. kez yaşayamam .. ön yargılı davranıyorlar seneye başvursam yıne red verır o şerefsızler bna
    bende 2 red aldım 3 aldım sana tavsıyem gıt alcaksın ama 160dolar onemlı bır para souncta sen bilirsin ama haylerın ıcın bıraz rısk yapmalsın alcagını dusunuyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2.de de öyle diyolardo ama artık ben ümidimi kayb ettım seneye gitsem yıne de alabılecedğimi sanmıyorum onların bana bi garesi var anlamış değilim ya lanet olsun onlara

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar malum isim soruşturmasına kaldım geç açıklanma durumunda ön kayıt ücreti filan sıkıntı değil 300 dolar ama 1500-1600 küsür dolar para ödedim program için herkes gibi onu geri alabilirmiyim ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alabilirsin sözleşmende yazar son gidiş tarihine kadar hala açıklanmamışsa ön kayıt ücreti dışında ds belgelerini ve bütün evrakları firmana vermen karşılığında eylül-ekim gibi alabilirsin paranı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı lm.Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alabilirsin sözleşmende yazar son gidiş tarihine kadar hala açıklanmamışsa ön kayıt ücreti dışında ds belgelerini ve bütün evrakları firmana vermen karşılığında eylül-ekim gibi alabilirsin paranı
    teşekkür ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Katılımcı, vize görüşmesi esnasında konsolosluk tarafından; isim kontrolüne alınması halinde , program başlangıç tarhini kaçırması durumunda programın iptal olmasıyla birlikte 500 TL kesinti yapılır. isim kontrolüne kalan katılımcı vize sonucu gelmeden programdan katılmaktan vazgeçerse 800TL kesinti yapılır ..

15 ekim 2013 itibaren 30 iş günü içinde ücret geri ödemeleri yapılır ...

TAm sözleşmede yazan itibariyle bu şekil .) Taby şirketinde senin isim soruşturmasına kaldığını bilmesi lazım onlara sor en geç ne zman evrakları geri teslim edicem diye eğer süreç yaklaşırsa

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı lm.Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılımcı, vize görüşmesi esnasında konsolosluk tarafından; isim kontrolüne alınması halinde , program başlangıç tarhini kaçırması durumunda programın iptal olmasıyla birlikte 500 TL kesinti yapılır. isim kontrolüne kalan katılımcı vize sonucu gelmeden programdan katılmaktan vazgeçerse 800TL kesinti yapılır ..

15 ekim 2013 itibaren 30 iş günü içinde ücret geri ödemeleri yapılır ...

TAm sözleşmede yazan itibariyle bu şekil .) Taby şirketinde senin isim soruşturmasına kaldığını bilmesi lazım onlara sor en geç ne zman evrakları geri teslim edicem diye eğer süreç yaklaşırsa
    anladım teşekkür ederim ilgin için iyi oldu bunu öğrendiğim normalde açıklanır diye düşünüyorum yani açıklanması lazımdı diye en son konsolosluğa gönderdiğim mailde yakında açıklancak demişti. 93 gün oldu gün itibariyle 8 şubatta takıldım öyle beklemedeyim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)