Arkadaşlar nisan vize tarihleri belli olmuş sanırım bilen var ise bu tarihleri yazabilir mi?
Arkadaşlar nisan vize tarihleri belli olmuş sanırım bilen var ise bu tarihleri yazabilir mi?
acıklandıgında 2-9-12-16-19 nisandı.dün danısmanım bana aldı nisan ayından ve sadece 30 nisan kalmıs dedi mecbur onu aldık . cok kötü oldu benım icin ama nabalım nasip kısmet![]()
hadi ya ben 23 24 25 gibi istiyordum yokmuymu seni arayacağız ne zaman randevuya gideceğini seçeceksin dedi danışmanım bu arada İSTANBULDA gireceğim.
Bizim hala belgeler gelmedi ya ohoooo 30 nisan mi kalmış bi tek :S herhalde biz mayısda artık gireriz o zamana zaten uçak bileti 3000 tl olur![]()
What an experience .!!
yok ya vardır daha yeni açıldı istanbul için danışmanım seni arayacağız istediğin tarihi seçebilirsin dedi.
Ben vize randevusunu alırken 2 nisanda boşdu ama ben 9 nisana randevuyu aldım.Hayırlısı bakalım
valla ben sorduğum da boştu
şimdi danısman aradı 19 una acılmıs dedi tekrar . 19 nisan a aldık... sıkıntı gecti rahat rahat gidip gelebilcemdarısı herkezin basına istediği zamanda alsın
![]()
herkese bol şans, iyi haberlerinizi bekliyoruz![]()
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
Bende 3 gün önce aldım randevuyu..Danışmanım sadece 30 nisan var dedi...30 nisana aldık...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks