arkadaşlar,ben transkriptimi kapalı zarfta mühürlü olarak almadım bir sorun olur mu ? bir de konsolosluğa nasıl gidiliyor ?
arkadaşlar,ben transkriptimi kapalı zarfta mühürlü olarak almadım bir sorun olur mu ? bir de konsolosluğa nasıl gidiliyor ?
evet sorun olur , kapali zarfta ve muhurlu alman gerekiyor. Ikinci sorunu anlayamadim? nasil yani nasil gidiliyor?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konsolosluğa taksimden 40T ye binerek yada kabataştan 22 ye binerek ve kaplıcalar durağında inerek gidebilirsin. Ben sabah 7'de kabataştan bindim yarım saat sürdü.
teşekkür ederim.transkripti öyle almadım maalesef artık vizeyi alırsam eksik evrağı sonradan gönderirim
Vizeyi alırsam diye bişey yok,önce eksik evrak tamamlarsın sonra vizeyi alırsın.Eksik evrak varken vize vermezler.Trasnkripte hiç bakmadıkları bile oluyormuş o ayrı.Hiç olmadı kapalı bi zarfta götür eğer mühürletme şansın yoksa.Ordaki memura kapalı zarf diye biliyodum dersin bi ihtimal kabul edebilir.
merhaba hocam,ben ögrenci işlerine kapalı zarfta istedıgımı soyledım bana normal transkripti verdi,zarfını kendın al biz öyle imzalayıp mühürleriz dedi,zarfı kendımızmı kapatıyoruz yoksa okulunmu mühürle falan kapatması gerekiyo kafam cok karıstı bu kapalı transkript belgesı yüzünden![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks