arkadaşlar ek iş olarak sokakta gitar çalıp şarkı söylesek gelir elde edebilirmiyiz gören bilen duyan yapan varmıdır
arkadaşlar ek iş olarak sokakta gitar çalıp şarkı söylesek gelir elde edebilirmiyiz gören bilen duyan yapan varmıdır
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Nüfusu olan büyük bir şehre gidersen neden olmasın.Ama WAT işleri kücük kasabalarda olur genellikle.
Bu işin yasak olup olmadığını yetkili birilerinden öğrensen iyi olur. Sonra polisler yakalayıp götürmesin seni![]()
yapanlari gormustum ben ancak arkadasin dedigi gibi yine de yasal olup olmadigini ogrenmek yararina oalcaktir. Yoldan gecen polise bile sorsan sana yol gosterebilir bu konuda.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hocam yasallıgı degilde zenciler cıkıp burda bizim bas gitarımız öter demesin![]()
Ben şahsım adına konuşayım, Amerikada tanıdığım tüm zencilerle yakın arkadaş olmuştum. Zenciler bana kalırsa beyaz Amerikalılardan daha cana yakın insanlar. Tabi bu zencilere güven demek değil, kimseye güvenme ve her zaman temkinli yaklaş. Ayrıca sen yasal olarak gitar çalıp para kazanıyorsan, sana kimsenin gelip bir şey yapabileceğini sanmam. Polisler bizim ülkemize oranla kat be kat görevlerini yerine getiriyor..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks