Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardım lütfeen

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart yardım lütfeen

arkadaşlar bu sene amerikaya gitmek için erken kayıt avantajlarından yararlanmak istedim aralığın sonunda şirkete kaydoldum .erken kayıt oldugum için istediğin tarz işlere gitme şansın daha yüsek dediler , ben geçen sene de bu programa katıldım bu ikinci olucak.şimdiye kdar bana 3 tane iş sundular birisi lifeugardlık diğeri dishwasherlık oldugu için ksbul etmedim.onlardan sonra bana hiç iş göndermediler hala bekliyorum bu arada zaman da ilerliyor daha sonra iş bulmak zorlanıcak.bana şu sıralar iş olmadıgını hala belemem gerektiğini söylediler.sizce geç kalmış durumdamıyım.erken kayıt olmama rağmen bi iş ayarlayamamaları normal mi sizce? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Su aralar bulursan gec kalmis sayilmazsin.ancak onlarin seni aramasini bekleme,mumkunse git ofislerine o sekilde gorus.yada telefonla ara konus.irtibati koparma.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

geçen bende aradım şirketimi bu ay belli olucakmış işlerimiz geç değil hatta işin olsa bile konsolosluk için bekleyeceksin dedi danışmanım daha konsolosluk wat vize tarihlerini belirlememiş.bir sürü kişi var hem daha işi olmayan !

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Konsoloslukta wat vizeleri su an mumkun , mart ayinda grup sekilde randevu alinacak. Yoksa bireysel olarak isteyen vize randevusunu alabilir.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Erken kayıtla değişik işler bulmanın ilgisi yok aslında.Belki gelen işleri ilk sana yönlendirirler o.Yoksa şirkete işler tam da bu dönemler de gelmeye başlar.İlk senemde Eylülde kayıt olup Haziranda işe yerleştiğimi bilirim.Paniğe gerek yok.Bağlantıyı koparma üstlerine git sürekli.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Benim işim mayıs ayında belli olmuştu ve ekimde kayıt yaptırmıştım bişey olmaz panik olma..Seni mutlaka bieyere yerleştirirler.Fakat beğenmesenden de gitmen gerekicek çünkü işi beğenmemişin başta.Bunu bil önce.Bence lifeguardlık işini almamakla hata ettin.Usa de en iyiy yapılabilicek işlerden biridir hatta en iyisidir bence...Oda temizleme,bulaşık yıkamak gibi şleri düşününce lıfeguardlığın ne kadar eylenceli oldugunu görüceksin.Ben life ım dediğimde adamlar kıskanıyodu ...Zor tarafı ise bazen ayaktasın bazen oturuyosun ha bide güneş var tabi ama ondanda seni güneşin direk altına vermiyolar zaten...Korunman için yeterince malzeme veriyolar.Sen bdaha düşün ...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su aralar bulursan gec kalmis sayilmazsin.ancak onlarin seni aramasini bekleme,mumkunse git ofislerine o sekilde gorus.yada telefonla ara konus.irtibati koparma.
    sürekli arıyorum zaten ama ilk 2 işi kabul etmeim diye bi de sitem ediyorlar.yani artık iş zor gelir geleni de kabu etmek zorundasın tarzında konusuyorlar.ben yine iletişimde olmaya devam edicem teşekkürler..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim işim mayıs ayında belli olmuştu ve ekimde kayıt yaptırmıştım bişey olmaz panik olma..Seni mutlaka bieyere yerleştirirler.Fakat beğenmesenden de gitmen gerekicek çünkü işi beğenmemişin başta.Bunu bil önce.Bence lifeguardlık işini almamakla hata ettin.Usa de en iyiy yapılabilicek işlerden biridir hatta en iyisidir bence...Oda temizleme,bulaşık yıkamak gibi şleri düşününce lıfeguardlığın ne kadar eylenceli oldugunu görüceksin.Ben life ım dediğimde adamlar kıskanıyodu ...Zor tarafı ise bazen ayaktasın bazen oturuyosun ha bide güneş var tabi ama ondanda seni güneşin direk altına vermiyolar zaten...Korunman için yeterince malzeme veriyolar.Sen bdaha düşün ...
    evet dediğin doğru beğenmesem de gelen işi kabul edicem artık.lifeguardlık konusundada diğer işlerden daha eylenceli oldugu kesin evet ama overtime imkanı yok ve eğer calıştıgın bölge pahalı biyerse ve ev kirası yüksekse sıkıntı yaraabilir die düşünmüştüm

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

su an hicbir iste overtime imkani yok neredeyse. saatler ortalamam hale geldi35-40 saa civarinda. Daha cok istiyorsan ikinci is bulacaksin, ya da national park tarzi yerlerde otelde calisip ucuz konaklama ve yemek den faydalanacaksin.Birini secmen gerekir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erken kayıtla değişik işler bulmanın ilgisi yok aslında.Belki gelen işleri ilk sana yönlendirirler o.Yoksa şirkete işler tam da bu dönemler de gelmeye başlar.İlk senemde Eylülde kayıt olup Haziranda işe yerleştiğimi bilirim.Paniğe gerek yok.Bağlantıyı koparma üstlerine git sürekli.
    bir de bana şuan artık işlerin bittiğini yeni iş gelmediğini ve beklemem gerektiğini söyledieler.madem iş yok yeni kayıt olanlara ne diyorlar acaba sonuçta nisan ayına kadar öğrenci almaya devam ediyorlar.öyle yapıyorum ben de sürekli arayıp hatırlatıyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su an hicbir iste overtime imkani yok neredeyse. saatler ortalamam hale geldi35-40 saa civarinda. Daha cok istiyorsan ikinci is bulacaksin, ya da national park tarzi yerlerde otelde calisip ucuz konaklama ve yemek den faydalanacaksin.Birini secmen gerekir.
    evet ben geçen yaz öyle bi otelde calımıstım çok fazla overtime imkanı ve tip vardı, ayrıca verdiğim kira da çok düşüktü.dediğin doğru ben o işle kıyasladığım için öyle söylemiştim.artık 2.iş fln bakmak lazım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)