Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: USA hakkında Hayaller ve gerçekler.

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart USA hakkında Hayaller ve gerçekler.

Kendi açımdan çok fazla yol katettim ama gördüğüm kadarıyla gidenlerin yüzde %90 'ı gittiği gibi geri geliyo..ingilizcesi sıfır gelen sıfır dönüyo Bi tıp cı arkdaş vardı ingilizce için gelmiş..Ya tıbbi terimlerle yada müh. terimleriyle ne alakası var günlük konusmaların.. ingilizceniz temel olarak yoksa orda üstüne koymanız imkansız.Aancak basit kelimeler öğrenirsiniz.Anlamadıgınız içinde kulağınız gelişmez zaten.Özel okul okuyan arkadaşların çoğunun ingilizceleri am is are seviyesinde anca vardı..En fazla mühendislik öğrencilerini gördüm etrafımda ama ingilizceleri 0 gelip öle geri döndüler.Yine aynı şekilde paraları bitince aileden binlerce dolar isteyen birsürü adam gördüm.tÜRK KızlarI konusunda hayal kırıklıgına ugradım.Çünkü nerde bi tc kız kalabalıgı olsa orda mulaka bir gerginlik ve problem yasandıgına sahit oldum.Erkekler konusunda ise gidenlerde genelde şu vardı.Türkiyedeki kişiliğini tc bırakıp usa de hiçbir kaba koyamayacağın ne olduklarını çözemediğim adamlara dönüştüklerini gördüm...Bağzı ortamlarda öle muhabbetler döndüki inanamazsınız..Şok ediciydi.(çünkü biliyorum ki tc o adam öle değil)

Tavsiyem kişiliğiniz neyse o olun ...usa liler rahat diye rahat olma çabalarına girip kendinizi kaybetmeyin..İnilizce konusunda mutlaka çalışın temel yapın öle gidin...Her türlü zorluk karşısında anneye babaya msj atıp yardım beklemeyin ayakta kalın sorunlarra çözüm üretin.Arkadaşlarınızla illede cinsellik yaşamak için arkadaşlık kurmayın çünkü ilerde görüşebileceğiniz arkadaşlarınız olsun..Sevgili mutlaka yapın ama türkiyede bi sevgiline nasıl saygı duuyosan onlarada aynı saygıyı gösterin hepsini fa..şe olarak görmeyin çünkü onlarda duyguları olan insanlar.Türklerle erkek kız farketmez hiç takılmayın görürseniz yolunuzu değiştirin yabancıların oldugu otellerde oda tutun çünkü wat sonunda ne demek istediğimi anlıcaksınız..Ben harika vakit geçirdim harika anılarım var ve inanılmaz verimli geçti...Sorusu olan özeden yazarsa cvplarım..face adresimide verebilirim.

Bunlar benim gördüklerim tabiyki olumsuz değil bu kadar.Olumlu taraflarını yaşadıklarımı yazsam buraya sıgdıramam.
    Konu inek tarafından (10-02-2013 Saat 08:15 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)