Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Six Flags New England

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Six Flags New England

Merhabalar.
    Bana Six Flags New England'dan Lifeguard işi geldi.

Şartlar;
    9$/saat min.32 saat çalışma.
    430$ motelde konaklama.
    100$ aylık shuttle ücreti.

Yani kısacası cebime 450-500 $ gibi bi para kalıyor. Sizce bu bana bir ay boyunca yeter mi ?

Konaklayacağım yer, Manchester CT. Google Maps'ten baktım. Fakat çevresi pek
    hoşuma gitmedi. Yani sosyal açıdan zayıf gördüm. İşten çıkınca akşam şehri
    gezmek, dolaşmak, gidip bişeyler içmek için yerler var mıdır. İzin günlerini gezerek değerlendirebileceğim yerler var mıdır? Gece hayatı var mıdır? Çünkü her yer kilise, tutucu bir çevreye benziyor. Din ayrımına mağruz kalmayayım.

Daha önce giden arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim birincisi , din ya da irk ayrimi diye birsey olmaz kafan takma boyle seyleri. Amerikanin en tutucu yerine de gitseniz amerika orasi. Amerikanin birkac buyuk sehir merkezi disinda hayat hep aynidir ve biyerlere arabasiz ulasamazsiniz. Zaten sen calistigin zaman aksam eve doneceksin ve yorgun olacaksin , sana hadi cikalim deseler bile cikmayacaksin. Evde icersin iceceksen, ayrica 21 yas altinin yasal olarak icki alamayip ve icemeyecegini bilmelisin. 21 yas altiysan ev disinda hicbiryerde icemezsin.izin gunlerinde ordaki kisilerle beraber araba kiralayip yakinlarinizda olan sehirlere alisveris merkezlerine gidersiniz.Ayrica six flags de calisiyorsun off gunlerinin cogunu orada gecirirsin bedava olarak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Six flag bölgeye çok uzak bi yerde arabayla gidiyorsun ayri ucret kesiyorlar çalıştığından kıyafet veriyorlar ayrı ücret kesiyorlar saçma sapan depozito veriyorsun eve ve çok saat vermiyorlar kısaca bu işin kimseye hayrı olmaz yani ..
    What an experience .!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

200 dolar depozito isteniyormus ki her iste bu depozitoyu verirsin. Ayrica eglence parklarind calismak istiyorsaniz sehir merkezinde calismazsiniz. Once neyi istediginizi bilmelisiniz. Eglence parklari buyuk sehirlerin cevrelerinde olur.Genelde eglence parklarinin cevresinde birsey olmaz.Ise servisle gidilir six flags servisle mi goturuyor bilmiyoruma ma ben lagoonpark da calistim servisle gidip geliyorduk. Bunlarin dogal seyler oldugunu bilmelisiniz ona gore eglence parki isi istemelisiniz. Hem eglence parki olsun , hem buyuk sehir merkezinde olsun, hem konaklamasi ucuz olsun , hem cok calistirsin Boyle bir wat sekli yok malesef.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Ben bu Six Flags'a defalarca gittim.Neden Manchester'a veriyor konaklamayı anlamadım.Springfield hemen dibin de bir şehir ve gayet hoş bir yer.Gezmeye fırsatım oldu.Şayet konaklamayı oraya cekebiliyorsan senin için mükemmel bir deneyim olur.Ama Manchester da cok uzak değil günü birlik gidip gelebilirsin Springfield'e.Six flagsta calışan ve şehirlerin birbirine yakın oldugu bir bölgede konaklayacak bir insan olarak senin problemin can sıkıntısı değil Para biriktirme konusu olmalıdır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)