Landry's Inc Tower of the Americas hakkında bilginiz var mı? Ve tabi texas hakkında...
Landry's Inc Tower of the Americas hakkında bilginiz var mı? Ve tabi texas hakkında...
Çok güzel bir kule olduğunu söyleyebilirim. Tepesinde dönen bir restoran bulunuyor. San Antonio'ya gelirsek Texas'ın büyük şehirlerinden. Büyük bir şehir olduğu için aradığın hemen her şeyi bulabileceğin bir yer. Şehir içi ulaşım için otobüsler var. Turistik bir şehir, ortasından geçen nehir mi desem dere mi desem neyse artık bazı yerlerinde çok koku yapıyor ama farklı bir hava yaratıyor şehirde, çevresi hep otellerle dolu ve turistler ilgi gösteriyor. Texas çok sıcak bir yer. Yazın dışarıda durulmuyor sıcaktan. Ayrıca texas çok çok büyük bir eyalet olduğundan şehirler arası mesafelerde çok fazla, eyalette Houston, Austin ve tabiki Dallas gibi şehirler var ama bunlara ulaşımın 3-5 saat civarındadır arabayla.
Teşekkür ederim. Benim burası hakkında daha geniş bilgiye ihtiyacım var. Daha önce çalışmış biri var mı?
İngilizce seviyem çok iyi değil zorlanır mıyım orada bilmiyorum?
Benim işim de aynı şirketin Houston Galveston daki balık restaurant da server olacağım. Arada 3:30 saatlik bi yol var. Yabancılık çekersek yardımlaşalım.![]()
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
ben ordayım parking attendance yapıcacm o otelde senin iş ne![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks