Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: self gidebilirmiyim?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart self gidebilirmiyim?

ark lar ben 2013 yazında wat a gitmeyi planlıyorum. ve 1 tane daha arkadaşımla beraber 2 kişi gidicez. ve ark ımın bi tane virginia da tanıdığı war amerikan watandaşı bir forumdan tanışmış. o bize iş ayarlıyacak. ve iş de bulmuş bi bahçe için çiçek fln eken bi yerde çalışıcaz. aylık 1000 dolar alıcaz. sizce işwerene forumu gönderdigimizde ve bize doldurup geri gönderdiginde gidememiz için her hangi bi sebep war mı. ayrıca ark ımında benimde ilk wat ı. ilk wata gidişimizde self gitmek ne derece dogru? yardımcı olan ark lara şimdiden tşk ler.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı shapeshifter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ark lar ben 2013 yazında wat a gitmeyi planlıyorum. ve 1 tane daha arkadaşımla beraber 2 kişi gidicez. ve ark ımın bi tane virginia da tanıdığı war amerikan watandaşı bir forumdan tanışmış. o bize iş ayarlıyacak. ve iş de bulmuş bi bahçe için çiçek fln eken bi yerde çalışıcaz. aylık 1000 dolar alıcaz. sizce işwerene forumu gönderdigimizde ve bize doldurup geri gönderdiginde gidememiz için her hangi bi sebep war mı. ayrıca ark ımında benimde ilk wat ı. ilk wata gidişimizde self gitmek ne derece dogru? yardımcı olan ark lara şimdiden tşk ler.
    karşilıgında sende para almıyosa bı sorun yok sahte job oferla dolandıraln cok dıkkat et

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim ayda 1000 dolar aliyorsun yemen icmen konaklamandn sonra sana ne kalacak.. 1000 dolarlik is mi olur allah icin..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

olur gibi ama ücret az bence

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)