Arkadaşlar böyle bir şey varmış. Nasıl olduğunu bilen var mı acaba?
Arkadaşlar böyle bir şey varmış. Nasıl olduğunu bilen var mı acaba?
evet var forumda ararsan baya ayrintili bulursun odediginin %75-80 ni geri aliyosun sanirim cunku araci sirketler baya kesiyor diye biliyorum.
son paycheckini saklaman gerekiyor bunu biliyorum ayrintisini bilmiyorum kardesim
İşverenine kendi muhasebecisine bu durumu sormasını söyle zaten o muhasebeciler bilirler durumu.Ben %100 tüm vergilerimi geri almıştım![]()
sağolun arkadaşlar
bu verginin yüzde yüzünü nasıl geri alabildin arkadaşım onu bi anlat helebide bana son paycheck falan gerekmiyo dediler direct deposit olarak alıyorum paycheck falan yok elimde burdan bi kagıt yollucakmıs şirket turkiyeye onunla alıcakmısım geri burdan öyle dediler bana
Güvenilir bulduğun herhangi bir work and travel şirketi veya arkadaşlarının kullandığı bir tax back firması ile kolayca yapabilirsin vergi iadesi başvurunu.
internette araştırma yaptık bir kaç site bulduk hatırlamıyorum zaten oradada işverenin kendi muhasebecisinin bu tür konuyu bildiğini yazıyordu.Bizde o siteden çıktı aldık işverenimize gittik durumu anlattık paycheckler ile hiç işimiz olmadı zaten onların sisteminde ne kadar para kazandığın ve bunların ne kadarının vergiye gittiği kayıtlı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks