1 ekim 22:45 de uçakta olacak şekilde bir tura gitmek istiyorum fakat turlarda tek kişilik ve 2 kişilik fiyatlar arasında çok fark var ve 2 veya daha fazla kişi olursa daha eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Var mı tur düşünen ?
1 ekim 22:45 de uçakta olacak şekilde bir tura gitmek istiyorum fakat turlarda tek kişilik ve 2 kişilik fiyatlar arasında çok fark var ve 2 veya daha fazla kişi olursa daha eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Var mı tur düşünen ?
Link atabilir misin? O günlerde ben de travela başlamayı düşünüyorum.Uyg
TakeTours - Guided Tours, Vacation Packages, Sightseeings, Local Bus Tours, West Coast Tours, East Coast Tours, Yellowstone şu siteden bakıyorum daha tam karar veremedim hani yanıma gelcek birini bulursam ciddi düşünecem tur ile![]()
bana uygun bende tekim arkadas ariyorum benim ucakta 2 ekim de kalkiyo bana ulasabilir misin
New York'a 27 Eylül tarihinde iniyorum aksam gec saatte ve Turkıye'ye 1 Ekım'de ucuyorum bu arada ıstedıgın tura katılırım yeter kı tarıhlerı uysun tek basına cok pahalıya gelıyor
infilak özel meseaj yollayamıyorum twitter yada faceden ulaşabilirsin.
aradim bi turlu cikaramadim seni benim e mail infilak89 ismim yusuf gulten 6 gunluk dogu turu var 3 yada 4 kisi olursak baya ucuza geliyo
emre ertac
3-Day Bus Tour to Washington D.C. , Philadelphia, Niagara Falls from New York (Budget Tour)
ben bu tura katılmayı dusunuyorum var mı benle gelen?
biz iki kişiyiz 20 eylül sabah 11:30 da new york da olacağız...25 eylül gece 22 de ucağımız kalkıyor...trabzonlu dünyayı gezen iki iş adamıyız....bize katılmak isteyen veya bizim katılacağımız bir tur olursa bana ulaşınız...
İki iş adamı tur arkadaşı arıyor...travel arkadaşlarınızın da iş adamı olmasına dikkat edin.....![]()
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks