Arkadaşlar bi yazımı yaşanmamış sayıyorum Arizona da berbat bir işte calıstım. Florida da önerebileceginiz eglenceli iş bakıyorum. Şimdiden teşekkürler. ( Florida da alkol alma yaşı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.)![]()
Arkadaşlar bi yazımı yaşanmamış sayıyorum Arizona da berbat bir işte calıstım. Florida da önerebileceginiz eglenceli iş bakıyorum. Şimdiden teşekkürler. ( Florida da alkol alma yaşı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.)![]()
amerika genelinde alkol alma yasi 21dir.. florida da eglenceli is derken ne istedigini soylemen lazim.. eglenirken calismak diye bir kavram yok o firmalarin yalanidir. harbiden disiplinli sekilde caliacaksin nerde olursan ol.. ve hangi iste daha mutlu olacagini allah bilir.. hangisinin ortami daha iyi olur bilemezsin..genel itibariyle eglence parklarina bakabilirsin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kendine göre bi iş seçmelisin. mesela ben kendi odamı zor temizliyorum ki gidip housekeeperlık yapamam yani. yemek kokusunu sevmiyorsundur, mcdonalds da çalışmazsın. sen de bunun gibi kriterler koyamlısın kendine, ona göre işini seçmelisin.
Valla bu yıl en kötüsünde calıstım housekeeper oldum. Ben ömrümde bu kadar terlememişimdir. Yourumlarınız için teşekkürler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks