Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lutfen acil yardim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Lutfen acil yardim

Arkadaslar ayin 30 u icin bistonda bir otele burda calisan biri bnm kredi kartimla rezervaayon yaptirdi benim icin. Sebebi ise benim ingilizcemin iyi olmamasi. Patron da o gun izin vermesi ayin 6 sinda gidin dedi. Ben bu arkadasa tarihini degstrmesini soyledim oda ertesi gun tamam degistirdim dedi. Ama 2 gun kala bazi sorunlar yuzunden gidememe durumu oldu. Arkadas tamam bugun iptal ettiririm dedi ve ertesi gun iptal ettirdigini soyledi. Bugun kredi karti borcum geldi ve otel parayi cekmis ayin 3 unde. 250 dolarim gitti ne yapabilirim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

otelle derhal baglanti kurun nereden aldiniz bileti ? orda iptal sartlari yazar zaten direk otelden aldiysaniz otelle baglanti kurun muhtemelen bir kesinti yaparak sana parani iade edeceklerdir.. bazi sitelerde belli gunden once iptallerde tum para iade ediliyor ona bakmak lazim..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ya sorun su ki ben benim icin rezervasyon yapan kisinin iptal etmedigini hatta gidip onun kaldgni dusunuyrm

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sana sunu diyim o zmn otele mal at oyle ingilizcem kotu filan dinleme merak etme yardimci olurlar diyelim ki birileri kaldi senin rezervasyonunla git o cocgu polise sikayet et ama once bundan emin ol otele durumu soyle otel biri kaldi oteliizde iptal olmadi derse polise sikayet et,,

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

mailde atmam gereken bilgiler nelerdir? Çunku cocuk kendı mail adresini vermişti bilgiler onda ve ben bu bilgileri ondan alabilirim. ve maili nasıl yazmalıyım neler yazsam ıyı olur yardımınız ıcın cok tesekkur ederım. para onemlı değilde benı boyle kazıklamaları cok zoruma gidiyor. bu gıdısle yoksa cocugu dovecem ama sorunu buyutmek istemiyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

direk iste olayi anlatan bir mail at.. sonra ekle bu rezervasyonla ilgili bilgi verir misiniz diye.. sana anlatirlar.. eger cocuk kullanmissa polise sikayet et cakalliklardan nefret ederim cezasini bulsun..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

işin garip yanı bostonda aynı otelden 3 tane var ıkısının maıl adresını bulabıldım benım kredı kartından cekım yapanınkınıde buldum sanırım facebook dan yarın maıl atacağım.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı osman38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin garip yanı bostonda aynı otelden 3 tane var ıkısının maıl adresını bulabıldım benım kredı kartından cekım yapanınkınıde buldum sanırım facebook dan yarın maıl atacağım.
    Parayi ertesi gunu odememesi takdirde polise gidecegini soyle. Odemezse gercektende git.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Merhaba Osman,

1. Durum: Simdi banka otamatik olarak parayi cekmis olabilir, iptal durumunda 3-4 is gununde paranin geri donmesi soz konusu olabilir.
    2. Ama once herkesin dedigi gibi bir ogren bakalim otelden durumu, o gune senin adina hala rezervasyon var mi, kalacak olan var mi, hesaptan para cekilmis mi ya da iptal olmus mu.
    3. Ingilizce de zorlanirim diye korma cat pat bisiler yaz, hatta telefon ile ara ya da arattir. once sen bir konus ve dene, Hala Ingilizce konusunda sIKINto cekersen ozelden ulasirsan yardimci olabilirim Kolay gelsin...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)