Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Acil

merhaba arkadaslar ben north dakota dickinsonda wendys te calısıyorum ve yarın büyük ihtimalle işten ayrılmak zorunda kalıcam menajerim bugun ben işten cıktıktan sonra arkamdan konusmus dediklerimi yapmıo domuza dokunmuyor filan die ve normalde yarın 7.00am de işe başlamam lazım ve baslıyacam tabi en azında ben oylle biliyorum benim yerime bos yarın normalde calısmayacak bi arkadasa gel demiş sen calıs demiş bana da gelme vs demedi kısacası benden kurtulmak istiyor.bunu bana yarın benim yerime calısacak arkadas anlattı.calıstıgımız yerde nerdeyse en iyi calısan benim halbukı benı kovmak istemesinin nedeni şoyle ;bugun tavuk kızartırken eldiven takmayı unuttum bi sefer normalde hep takarım orucluyum kafa gitti biraz galiba takmadım oda nie talmadın deyince unuttum ozü rdilerim deedim cok yogun calısıyorum amalele gibi kullanıyor aklıma bile gelmedi başka işe yetişecektim zaten bende ona sende bazen unutuyosun eldıven takmayı dedim cok normal dedim ona bozuldu sen bana soru soramazsın eleştirmezsin ben menajerim filan dedi iyi dedim bende tabi bu olayı bi tek ben ve o biliyoz.ben işten ayrıldıktan sonra bi sürü yalan soylemiş arkadaslara bole bole yapıo filan die hatta arkadaslar karsı bile cıkmıs onlar bilio cunku benim hayvan gibi çalıstıgımı...

uzun lafın kısası yarın isten cıkacam dahA Once mailde atmıstım turkiswata işten ayrılacam die filan ama dönen olmadı nyse ben yarın işten ayrılacam bana herhangi bi yerde iş bulabiliirmisiniz burda kı her yere basvurdum ama dönen olmadı

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı rido522 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben north dakota dickinsonda wendys te calısıyorum ve yarın büyük ihtimalle işten ayrılmak zorunda kalıcam menajerim bugun ben işten cıktıktan sonra arkamdan konusmus dediklerimi yapmıo domuza dokunmuyor filan die ve normalde yarın 7.00am de işe başlamam lazım ve baslıyacam tabi en azında ben oylle biliyorum benim yerime bos yarın normalde calısmayacak bi arkadasa gel demiş sen calıs demiş bana da gelme vs demedi kısacası benden kurtulmak istiyor.bunu bana yarın benim yerime calısacak arkadas anlattı.calıstıgımız yerde nerdeyse en iyi calısan benim halbukı benı kovmak istemesinin nedeni şoyle ;bugun tavuk kızartırken eldiven takmayı unuttum bi sefer normalde hep takarım orucluyum kafa gitti biraz galiba takmadım oda nie talmadın deyince unuttum ozü rdilerim deedim cok yogun calısıyorum amalele gibi kullanıyor aklıma bile gelmedi başka işe yetişecektim zaten bende ona sende bazen unutuyosun eldıven takmayı dedim cok normal dedim ona bozuldu sen bana soru soramazsın eleştirmezsin ben menajerim filan dedi iyi dedim bende tabi bu olayı bi tek ben ve o biliyoz.ben işten ayrıldıktan sonra bi sürü yalan soylemiş arkadaslara bole bole yapıo filan die hatta arkadaslar karsı bile cıkmıs onlar bilio cunku benim hayvan gibi çalıstıgımı...

uzun lafın kısası yarın isten cıkacam dahA Once mailde atmıstım turkiswata işten ayrılacam die filan ama dönen olmadı nyse ben yarın işten ayrılacam bana herhangi bi yerde iş bulabiliirmisiniz burda kı her yere basvurdum ama dönen olmadı
    öncelikle geçmiş olsun.

bu konuya bakıp bu forumdan yardım istedin mi ?

http://www.turkishwat.net/work-trave...nlar-icin.html
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

eyw saol evet mail attım ama dönen olmadı acıkcası

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaslar az once isten geldim yenı gitmiştim halbuku menaajer tartıstı benle işe gec geleceksin filan dedi bendeönümüzdeki hafta cumaya istifa edicem dedim tamm dedi cumdan sonra işsiz evsiz kalıcam aklı fikir verin bıraz ya a

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

arkaasim oncelikle gecmis olsun anladigim kadariyla olayi kisisellestirmissin ve mudur de seni sevmiyor. Oyle veya boyle. Bence eger kendini toparlayip cesaret bulabilirsen mudure git, kapisini cal konusmak istedigini soyle, bilmiyorum mudurun nasil karakterde birisi ama eger cidden hosgorulu birisiyse seni kabul edecektir. Bence isten cikma...is bulamazsan olacaklari dusun.

mudurden ozur dile, yaptigin yanlislari en kisa surede duzeltecegini ve kendini gelistirecegine soz ver bence. Oruc tutdugunu ve onun etkili oldugunu mumkunse seni aksam shiftine yazmasini iste. mudurden zaman iste 15 gun veya 10 gun icerisinde kendini toparlayacagini soyle.

bilmiyorum sen olayi kafanda bitirdin mi ama is bulamayacagini dusun, basina geleceklerini dusun, gerekirse sponsoruna durumu bildir ama once mudurle arani duzeltmeye calis. baktin olmuyo hala ayni is bak, is bul oyle istifa et...

kolay gelsin...
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ya müdür biraz egoist bir adam olayı filan kişilestirmedim kac kere özür de diledim sabah gittgimde konusmama izin vermedi sadece şuan calısmayacaksın senın yerine bu calısacak filan yaptı ben gene özür diledim sakince konusmaya calıstım ama adam bagırıp durdu sadece ya gay zaten garip bi adam kafayı yemiş müslüman oldugum için sürekli hor görüyor oruclu oldugumu bildigi halde normalde içiçek içmek yasak der o gun zorla içiçcek alcaksın kendine ben ısamrlıom die tutturdu neyse ben gercekten yapıcı olmaya calıstım yalan soyluyo bende buna karsı cıkınca kendine yediremedi sadece ve sonucta haftaya cuma işssizm ama hakıkaten bi sucum yok suclu olsam sesim hıc cıkmazdı

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ya müdür biraz egoist bir adam olayı filan kişilestirmedim kac kere özür de diledim sabah gittgimde konusmama izin vermedi sadece şuan calısmayacaksın senın yerine bu calısacak filan yaptı ben gene özür diledim sakince konusmaya calıstım ama adam bagırıp durdu sadece ya gay zaten garip bi adam kafayı yemiş müslüman oldugum için sürekli hor görüyor oruclu oldugumu bildigi halde normalde içiçek içmek yasak der o gun zorla içiçcek alcaksın kendine ben ısamrlıom die tutturdu neyse ben gercekten yapıcı olmaya calıstım yalan soyluyo bende buna karsı cıkınca kendine yediremedi sadece ve sonucta haftaya cuma işssizm ama hakıkaten bi sucum yok suclu olsam sesim hıc cıkmazdı
    adami sponsoruna sikayet et, gerekirse sahitlerin varsa git davaci bile ol. irkcilik yapamaz sana, zorlayamaz, bunun daha ustunde kimse yok mu? sponsoruna bildir durumunu anlat sana is bulsunlar. ama objektif ol kendi yanlislarina soyle.

eger sen musluman oldugun icin sana onlari yapiyosa sponsorun ilgilenmesi gerek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ya bi türk arkadas daha var ona da demediğini bırakmıyor en agır işleri ıkımız yapıyoruz domuz etine doknmuor filan demiş halbuku yalan herkesiilio domuz eti dahı kestigimi ya gercekten haklı olsa hiç problem deil ama deil onu üstü bi kadın gelio arasıra ona şimdi mail atcım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ya bi türk arkadas daha var ona da demediğini bırakmıyor en agır işleri ıkımız yapıyoruz domuz etine doknmuor filan demiş halbuku yalan herkesiilio domuz eti dahı kestigimi ya gercekten haklı olsa hiç problem deil ama deil onu üstü bi kadın gelio arasıra ona şimdi mail atcım
    o arkadasinla da beraber olun mail atin en azindan sponsor ikinizinde ayni olaydan muzdarip oldugunuzu bilir. Ayrica TR deki sirketinize de mail atin durumu haberdar edin. Bilsinler.

eger o mudurun uzerinde biri varsa ki kesin vardir ona ulasin ve durumunuzu anlatin sizi diger wendys e yonlendirebilirler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

janusa da tr de ki şirketede manajerin üstündeki kişiyde mal attım ayrımlak istiyorum die gelişme olursa yazayrım buraya saol yardımcı oldun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks