Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ucak biletim hakkinda yardim lutfen...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Ucak biletim hakkinda yardim lutfen...

Arkdaslar benim donus bileti 26 eylulde ve is bit ire tarihim 7 eylulde AMA Ben 20 gun gezeblcek kadar para kazanamiyacagimi burda anladim
    Ayrica ucak baton rouge-Atlanta-newyork-Istanbul seklinde,
    Benim soracagim soru ise su: Ben newyorkda gezmek istiyorum ve orda 4 5 gun kalmam lazim.sirket benden ucak biletini degistirmek icin 100 euro istedi.sizce 10 gun daha newyorkda kalirsam kalma ve Yeme-icme kac dolar glider.yani hangi secenegi seciyim gitmekmi kalmakmi?
    Umarim anlatabilmisimdir derdimi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum kalma seçeneği tamamen sana kalmış. gitmeden önce sitelere gir ortalama fiyatlara bak uygun yerler bulabileceğini düşünüyorum. booking.com yada expedia danda bulabilirsin sanırım. 10 gün pahalı olabilir gibime geliyo ama giden arkadaşlar yazıcaktır daha net.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum kalma seçeneği tamamen sana kalmış. gitmeden önce sitelere gir ortalama fiyatlara bak uygun yerler bulabileceğini düşünüyorum. booking.com yada expedia danda bulabilirsin sanırım. 10 gün pahalı olabilir gibime geliyo ama giden arkadaşlar yazıcaktır daha net.
    Ya iste planim newyorkda 5 6 gun kalip o 3 gecelik Gezi turuna katilmak AMA bu sekilde Gezi bttikten snra 10 gun ne halt yicem orda.cok para gider.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ayrıca daha işin başındasın ikinci iş bulabilirsen çıkar 10 günlük para yav. iş bulmak sıkıntı olabilir tabi yada 1 hafta daha çalış aran iyiyse bakarsın 1 hafta tahammül edebilirler. (bu son yazdığımı bi fikrim olmadan yazıyorum)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca daha işin başındasın ikinci iş bulabilirsen çıkar 10 günlük para yav. iş bulmak sıkıntı olabilir tabi yada 1 hafta daha çalış aran iyiyse bakarsın 1 hafta tahammül edebilirler. (bu son yazdığımı bi fikrim olmadan yazıyorum)
    Abi haklisin dediklerinde AMA ben mcdnalsda calisiorum ve ikinci is bulmak cok Zor cnku herhfta calisma saatlerim deisiyo bu sekilde basks ise Kabul etceklerini sanmiorum.ama dedigin Gbi belki 1 hfta daha calisabilrm yani blmiorum izin verrlermi cnku ds formda 7 eylul is bitimi yazio

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

100 dolar on gün için kesinlikle yetmez iş yerinde bir hafta daha çalış ilerki zamanlarda menagera sorarsın izin verir heralde vermezsede 1 hafta daha kaldığın yerde kal yakın yerleri felan gezersin sonra geçersin newyorka
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biraz daha az para harcayip biriktirmeye biriktirmeye bak. Ny da vakit gecirmen wat i daha anlamli hale getirecektir. Zira LA da iyi vakit gecirecek para harcayacak pek secenek yok. Ny a sakla hepsini

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

los angeles in downtown u rezil ama cevresi oldukca iyidir.. long beach santa mnica beverly hills ve baya cok yer var .. aa los angeles da arabaniz olmali kesinlikle baska turlu zevkli gecmez...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

10 günde en az 300-350 dolar gider new york'ta ve birde empire'a liberty island'a yok efendim burayı da geziyim olayına falan girersen 400-500

Sen biriktirebilirsen biriktir birazcık. 100 dolar verip değiştirmektense new york'ta geçir vaktini. evet 400 dolar harcıyacaksın belki ama bilet değişikliği ile olan aradaki fark olan 300 dolar sana kâr olmayacak değiştirirsen bence. esas new york'u gezersen daha kârlı olacaksın. bir daha kim bilir gitme şansın olur mu ?

saygılar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

3 gece NY icin yeterli bana gore.

75$ yemek
    90$ konaklama
    100$ ekstra
    265-300$ cok rahat yeter. Hatta fazla bile yazdim ben. Hayatinda birdaha yapamayacaksan kesinlikle biletini degistir asla pisman olmazsin. Simdiden degistir agustos eylulde cok daha fazla ucret odeyebilirsin. Senin yerinde olsam sirketimi araya sokmam. Ucak biletin hangi firma ise (KLM, Delta, Air France vs.) o firmanin Istanbul'daki kendi ofisini ara, rezervasyon numarani ver onlara tarih degisikligi icin ne kadar fazla odeyecegini bizzat kendin ogren.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 gece NY icin yeterli bana gore.

75$ yemek
    90$ konaklama
    100$ ekstra
    265-300$ cok rahat yeter. Hatta fazla bile yazdim ben. Hayatinda birdaha yapamayacaksan kesinlikle biletini degistir asla pisman olmazsin. Simdiden degistir agustos eylulde cok daha fazla ucret odeyebilirsin. Senin yerinde olsam sirketimi araya sokmam. Ucak biletin hangi firma ise (KLM, Delta, Air France vs.) o firmanin Istanbul'daki kendi ofisini ara, rezervasyon numarani ver onlara tarih degisikligi icin ne kadar fazla odeyecegini bizzat kendin ogren.
    evet bu yontemi denemem lazim cunku 100 dolar istemio sirket 100 euro istio deisiklik icin cok fazla geldi bana,gercek fiayti ogrenmem lazim.acaba sizce newyorkda turk wat yapan arkadas bulabilrmiyimki evnde 15 gun kalmak icin falan hostele vercegim parayi ona veririm oda karli olur bende.bu konudaki fikirlerinizi almak isterim bide

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)