Sizce 500 dolar NY lake george da bana kaç hafta yeter?Param çok sınırlı 16 haziranda orada oluyorum 2.sorum işim 23 ünde başlayacak.Kaç hafta sonra paramı alabilriim?
Sizce 500 dolar NY lake george da bana kaç hafta yeter?Param çok sınırlı 16 haziranda orada oluyorum 2.sorum işim 23 ünde başlayacak.Kaç hafta sonra paramı alabilriim?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
sonuçta 300 dolar zaten 3 haftada sadece konaklamaya gider çok rahat ve 200 dolar bana nasıl 3 hafta yeter onu çözemedim...
kiran paychecklerinden düşüyorsa kira ödeme zorunluluğun olmayacak paycheckine kadar. ilk paycheckini de 10'unda alacaksın. payday 10'u ve 25'i çünkü. 25inde ilk çekini alırsın ama çok küçük bir para olur. belki de içinde para olmaz çünkü kira da düşecek.. 10'unda ama idare edecek para bulursun bence içinde.. 500 dolardan biraz daha fazla, mesela 700-750 dolar götürebilseydin daha iyi olurdu. olmadı kredi kartlarını da götür gerekirse kullanırsın.
malesef 500 den fazla götüremiyorum.Yanıma çadır aldım o yuzden ne olur olmaz diye.Bu arada 1 hafta boş olucam 2. işi bulayım diyorum..bu konuda nasıl bir yol önerirsiniz..tek tek kapı kapı dolaşayım mı? nasıl oluyo bu işler bi evrak vs isterlermi
2. işte yasal olarak çalışabilmen için social security number'ın çıkmış olması gerekiyor. bu da ilk işe başlamanla ( veya oryantasyon alıyorsan işten önce o aşamada başvurarak ) mümkün olacaktır. bunun da çıkması 1 hafta 10 gun kadar süre alır.
kiralar paycheck'lerden düşer ve 2 hafta da bir paycheck'ler ödenir.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bazı yerler ssn istemiyor oralara başvurabilir aslında yada başvur heryere durumunu anlatırsın ssn 10 gün sonra gelecek felan dersin500 dolar yeter rahatlıkla ama yolculuk bu hiç bşey belli olmaz bi aksilik olur paranın bi kısmı oraya gider mesela yolu felan bulamazsın taksıye bınersin 80 doların gider
kredi felan alıyorsan ayın yedisindede onu çekersin 140 dolar felanda ordan gelir
![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bu arada evde kalıcaksan, depozitosu filan varsa onları da işin içine kat.
evet depozito felanıda işin içine kat varsa. Benim müdür bana $400 getir kesinlikle dedi. $400 sadece depozito artı ev kirasına gidiyor. $500 le sıkıntılı olabilir biraz. Mümkünse bişekilde artırmaya çalış.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks