Arkadaşlar Arizona'ya Page şehrine gidiyorum.Daha önce bu yakınlarda da olsa çalışan veya buralarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?baktığım kadarıyla küçük bir kasaba ve pek hayat yokmuş gibi duruyor yardımcı olursanız sevinirim![]()
Arkadaşlar Arizona'ya Page şehrine gidiyorum.Daha önce bu yakınlarda da olsa çalışan veya buralarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?baktığım kadarıyla küçük bir kasaba ve pek hayat yokmuş gibi duruyor yardımcı olursanız sevinirim![]()
hiç bir bilgisi olan yok mu ???
Konu redtoblack tarafından (11-06-2012 Saat 01:14 AM ) değiştirilmiştir.
bilgi verebilirmisin ? bu sene için orayı düşünüyorum ama nasıl bir yerdir
bende bu yaz büyük ihtimalle oraya gidecegim ama kimse bu konuda bişey yazmıyor daha önce gidip orada çalışan yokmudur nedir anlamadım.. yaşayıp görecegiz herhalde..
şireketimiz aynı sanırım.arastırdınızmı siz bu bölgeyi acaba bana cok batıda ve ıssı*z bir yer olarak anlatıldı bir kac arkadas tarafından.ama zamanda daralıyor işide ayarlamalıyız bir an önce.acaba daha doğudan bir iş gelme ihtimali *varmı* acaba sirketle *görüs*t**ünüzmü***********???
arkadaşlar az önce çıktım mülakattan spırıt cultural exchange şirkeyi ile görüştüm skyp de gayet iyiydi.Bölgede avm, teknolojik mağaza fln pek yok dedi. Daha önce giden arkadaşlarımla knuştuğum kadarıyla yurt ortamında yeterince eğleniyomuşsun ve günübirlik gelen turist çok oluyormuş.rafting hiking gibi değişik aktivitelerde varmış zaten lake powell'ın kenarı plaj gibiymiş.
Ve amerikanın büyük kentlerine las vegas los angeles californiye san diego gibi batıdaki en büyük şehirlere yakın olduğu içinde güzel bi travel geçirirsiniz diyolar.
Bu bölgede başka çalışcak arkadaş varsa buraya yazsın birbirimize daha iyi yardımcı olabiliriz.
Konu srona tarafından (14-02-2013 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.
Sanırım çalışacağın yer bu videoda özetlenmiş.Grand Canyon National Park | North Rim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks