Gençler amerika macerası başlıyor.Size amerika havasını hissetiren şarkılar neler paylaşın burada biraz gözümüz gönlümüz açılsın.Aman ha raffet den macera dolu amerika demeyinde
Buyrun ilki benden gelsin
Coldplay - Paradise - YouTube
Gençler amerika macerası başlıyor.Size amerika havasını hissetiren şarkılar neler paylaşın burada biraz gözümüz gönlümüz açılsın.Aman ha raffet den macera dolu amerika demeyinde
Buyrun ilki benden gelsin
Coldplay - Paradise - YouTube
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
erotic lounge sensual passion ve erotic lounge slow down![]()
frank sinatra - new york new york
http://www.youtube.com/watch?v=aqlJl1LfDP4
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Gençler youtube link paylaşın direk dinleyelim yahu edit edin mesajları link ile![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Ne Alakaysa Benim Aklıma
Nirvana-Where Did You Sleep Last Night
Geliyor)
fizy EROTİC LOUNGE SLOW DOWN
GEVŞEYİN BİRAZ AMA FAZLA DA DEĞİL...
2 KADEH UZUN SAPLI DERİN ŞARAP BARDAĞI GÜZEL BİR ROZE HAFİF LOŞ IŞIK VE ARKA FONDA BU MÜZİK...GERİSİNİ HAYALLERİNİZE BIRAKIYORUM![]()
Konu inek tarafından (06-06-2012 Saat 08:48 PM ) değiştirilmiştir.
woowwww mükemmeli bir şey chris brown'a ride mı çektin wuaaa süper bir şey![]()
Geçe sene de bizim kızların bike'ına elijah wood binmişti comic con festivalinde hollywood un çoğu ünlüsü san diegoya geliyordu çünkü adamı alıp istanbul cafe vardı kebab yedirmeye götürmüştüler![]()
LMFAO nun party rock anthem ı bir pitbull t-pain hey baby iki.Bu şarkıları nerede duysam aklım ABD ye gidiyor otomatik olarak sarhoşlukta hissediyorum Pavlovun evcil hayvanı gibi.![]()
Gecen sene clublar da gecede 5-6 kere caldıkları oluyordu değişik remixlerini.
Eyvaaaaaah amerika kafası bunlar. yine bunların yanında down on me diye bir şarkı vardı aynen publarda defalarca çalınan ne zaman duysam gidiyor kafam amerikalara
Jeremih - Down On Me ft. 50 Cent - YouTube
.
nasıl unuturum ya jay-z ve alicia keys - Empire State of Mind bu şarkının da klip çekiminde times meydanındaydık o gece. ve o çekimi gören şanslılar arasındaydık 2 arkadaş beraber.
Bunun linkini paylaşırım işte.
"Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
İnek aldın beni benden
Alın bende ikinci parçamı paylaşayımNormalde bu tarz şarkılar dinlemezdim amerikaya gittim bozuldum
:
Taio Cruz - Hangover ft. Flo Rida - YouTube
.
Suan Bostondayım ve NBA şarkıları çalıyorşehir boston-miamı maçına kilitlenmiş
![]()
Jeremih-down on me evet o da iyidir Taio Cruz un -Dynamite de.Ayrıca hem şaşırdım hem sevindim kayhanda dahil başlıkta amerika görmüş tüm elemanlar clubber cıktı.İlginç![]()
Bir sürü şarkı çalıyor ama şarkıların ismini bilemiyorum.Bedava wi-fi noktası var buradaTürkiye'ye bu gelmeli
Neyse 2K12 den de bıldıgım muzık calıyor şuan
It's another day-The Death Set
söveceğimiz günlere ithafen
Amerika - Rammstein (English Subtitles) - YouTube
Konu baya iyiymissting-an englishman in new york
![]()
wild one, Flori dabudur!
Rafet El Roman Macera Dolu Amerika - YouTube
Bu şarkı bir tek benim mi aklıma geliyor ya?Çocukluğumuzun şarkısı
![]()
HahaOnu görmemişim dostum ama ne yapalım elimizde değil direk bu geliyor akıllara
So what we get drunk?
So what we smoke weed?
We're just having fun
We don't care who sees..
http://www.youtube.com/watch?v=0lYOUIDkjUA
Bu da benden olsun o zaman![]()
Konu melihmermer tarafından (06-06-2012 Saat 11:58 PM ) değiştirilmiştir.
Bu da benden gelsin o zaman,
Iggy Pop - The Passenger
The Passenger - YouTube
red hot chili peppers - Road Trippin' "let's go get lost anywhere in the USA" dahil sözleri birebir uyar duruma
Red Hot Chili Peppers - Road Trippin' [Official Music Video] - YouTube
yine rhcp-californication da iyi gider
Red Hot Chili Peppers - Californication [Official Music Video] - YouTube
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks