Delta gidiş dönüş uçak bileti alacağım,bagaj bilgileri hakkında bilgisi olan var mı?Yada iyimidir kötümüdür ?Direk uçuş?
Delta gidiş dönüş uçak bileti alacağım,bagaj bilgileri hakkında bilgisi olan var mı?Yada iyimidir kötümüdür ?Direk uçuş?
tek parça 23 kg kargo bölümü, 8 kg el bagajı gibi bişey olması lazım. değişmemiştir heralde.
edit : http://www.delta.com/traveling_check...gage/index.jsp
buradan da bir bak istersen.
Konu kayhan86 tarafından (04-06-2012 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: link eklendi.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bende deltadan aldım gidiş dönüş.gidiş direk dönüş aktarmalı benim.delta'nın çok iyi olduğunu duydum.ilk bagaj bedava 2.si ücretli 2 tanede el bagaj hakkın var diye biliyorum
Deltanın en iyi havayolu olduğunu düşünüyorum THY den sonra tabiDirekt uçuşta iyidir imkanınız varsa direkt gidip gelin yolculuğu anlamıyorsunuz bile.
cAv senden "thy'den sonra" düzeltmesi gelmeseydi ben yazıcaktım![]()
ya arkadaslar sizin class mı farklıbenim bagaj hakkım 1 parça yazıyor ya sadece kargo bagajı yada sadece el bagjı 1 adet cok kotu bı durum
FORZA ES-ES
senin aldıgın bilette 23 kg bir adet bagaj kısmı hakkın var. + 23cm x 35cm x 56cm boyutlarında bir de kabin bagajı. sonrası için bir adet daha 23 kilo istersen online olarak 60dolar veya havalimanında 75 dolar ödersin.
arkadaşlar aldığınız biletleri siteye girip inceleyin her yerini yazıyor mutlaka. Burdan da seve seve yardımcı oluruz tabii ki ama sizde bakarsanız görebilirsiniz. daha bileti satın almadan bu detayları görebiliyorsunuz hatta.
biletten bilete değişiklik gösterir galiba. benimde delta non-stop gidiş geliş 2 bagaj hakkı var 23 kilo + 8 kilo el bagajı. bilet çıktısında yazıyor olsa gerek :/
Ben ıkı gun once geldim. alitalia almıstım ama ıtalyadan aktarmasını deltaya yaptılar. Ucak rahattı. İçecel servisi için bir dk durmadılar hıç durmadan servıs yaptılar. Ama geldiğimde alitalia herkesınkını yaptıgı gıbı benım bavulumu da kaybettı =)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks