Turkishwat sakinleri,amerikaya şortla gitmeye karar verdim,o kadar yol gidicem, yaz sonuçta, sizce uygunsuzmu bi kıyafet olur?![]()
Turkishwat sakinleri,amerikaya şortla gitmeye karar verdim,o kadar yol gidicem, yaz sonuçta, sizce uygunsuzmu bi kıyafet olur?![]()
olmaz niye olsunOcean citye nasıl gecmeyi planlıyorsun peki ?
![]()
tabı gidebilirsin ama uçak buz gübü olur söyleyim donarsın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Cam kenarında oturacaksan soğuk hava dalgasını iliklerine kadar hissedersin)
Uçakta eşofman belki daha iyi bir tercih olabilir soğuğu düşünürsek. İşverenle ilk buluşmada da ben pantolon giymeyi düşünüyorum açıkçası. Tamam belki böyle şeyleri kafaya takan insanlar değillerdir belki ama ilk izlenim her zaman önemli gibi sanki.
Otobüs mü bu..iyi güldüm![]()
Katılıyorum sakın şortla binme uçağa donarsın hatta yanınıza aldğınız cantaya ince birşey koyun üstünüze alabileceğiniz.
Aynen öyle seni hava alanından alıyolar götürüyolar,
ancak gidiceği yerler şunlar,işnine yarar umarım
Ocean City, MD
Bethany Beach, DE
Rehoboth Beach, DE
Dover, DE
Ocean City Student Center
Şortla üşürsün.. Eşofman tarzı rahat bir kıyafet giymeni, ayrıca üstüne mutlaka yazlık bir mont almanı tavsiye ederim..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şimdi gördüm 80 dolar demişler iyi guzel valla. Teşekkür ederim![]()
Şortla ciden donarsın geçen sene zatüre olacaktım az kala valla billa bende şort falan takılmıştımyanına birşeyler al yine de
![]()
Şort iyi seçim. Ben eşofömanla gittim şort giymediğime pişmanım. İnsanlar daha rahat Amerika da, sen neden rahat olmayasın. Takıl kafana göre...![]()
Giden arkadaslarim ve akrabalarimdan dinledigim kadariyla sortla gitmeyi tavsiye etmiyolar,hatta yanina yazlik bi ceket al fln diyolar,ucak baya soguk oluyomus..yoksa parmak arasi terlik ve sortumu giyp gitmeyi dusunuodm bende![]()
Kimse neden kot giy git demiyor ?![]()
her türlü ayrıntıyı düşünüormda az cok ucakta şort giyme olayı hiç aklıma gelmemişti ayrıca uçağın heryerınde sıcaklık aynı olmuo mu cam kenarı esio muhabbeti dönüo![]()
Kelebek camından vuruyor hafif hafif![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
cok guldum yahavalandirma yuzunden biraz usuyebilirsin. yalniz her koltuga bir tane sal dusuyo. olmadi yine usuyosun hosteslerden bir tane daha sal istersin yani bence sakincasi yok sort mantikli
![]()
şort değil ama kapri kesim rahat bir eşofman, üstüne t-shirt ve ince bir kapşonlu al. rahat sıkmayan birde ayakkabı. ceplerine hiç birşey koyma sırt çantan olsun yanında eşyalarını ona koy. tavsiyemdir ve rahattır 3 tür bu şekilde gittim çok rahattı.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks