Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: help me please

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart help me please

1. si ben bu satten sonra wat a katılsam nasıl olur

3. hausekepeer işini düşünüyorum daha once otelde calısmıs biri olarak bu işi kolay yapabilir miyim
    Konu cAv tarafından (22-04-2012 Saat 09:20 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Şirket ismi verilmiş

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2. si advis firmasını düşünüyorum 1.600 çok mudur
    3. hausekepeer işini düşünüyorum daha once otelde calısmıs biri olarak bu işi kolay yapabilir miyim
    İşler yavaş yavaş tükenmeye başladı ve nitelikli sayılabilecek olanlarıda artık kapıldı.Watçıların büyük bir bölümü artık gün sayıyor.Benim şahsi görüşüm,önümüzdeki yılı bekle.Bu sezon başında kayıt olan insanların 4-5 ayda hallettikleri işleri(iş seçimi,kabulü,vüze uçak bileti etc.),neredeyse 1 aylık bir süre zarfında halletmeye çalışıpta bence boşuna strese girme( çünkü eminim süreci yetiştirememek adına stres yaşıyacaksın) hiçbir şeyi riske atma.Yazın yapacağın daha geniş çaplı bi araştırma,sanaprıgram hakkında çok daha yardımcı olacaktır ve önümüzdeki yıl daha güvenli ve daha güzel bir wat yaparsın.Benim görüşüm,bu yaz gitmesen daha iyi olur.Gerisi sana kalmış

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkürler haklısın yetiştirme konusunda ama streslıde olsa yetiştirsem ve şirkette yetiştireceğimi söyluyor bende buna güvenıyorum kararsızım valllahi kardeş düşünüyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

advis iyimi tam bilmiyorum ama forumda bir kişi sanırım işleri çok geç hallettikleri hakkında şikayetçi olmuştu. Yalnız bu advis'den değil sponsordan kaynaklı bir durum buda sponsorlarının iyi olmadığını gösterir.
    Mesala ben ocak ayında yaptırdım kaydımı ama bin pişmanım şuanki aklım olsaydı başka şirketlere bakardım. Mesala eduyork.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

teşekkürler haklısın yetiştirme konusunda ama streslıde olsa yetiştirsem ve şirkette yetiştireceğimi söyluyor bende buna güvenıyorum kararsızım valllahi kardeş düşünüyorum
    Sana şuanda kendi görüşümü açıkça söyleyebilirim,bunun hangi şirkete kaydolduğunla ilgili bi alakası yok,bütün şirketler aynı şeyi söyler bu raddede.Şu saate kadar kaydolan kaydoldu zaten ve bundan sonraki kayıtlar için hiç bir şirket hayır demiyecektir çünkü ek gelir kapısıdır onlar için.Ben sağlamcı bi insanım,düşünmeden tartmadan hiçbir şey yapmam ve söylemem.Eğer sende bu yapıdaysan bence bu dönemde hiç kalkışma.Mayıs ayına geldik,bu saat sonra kimse hiçbir şeyin garantisini veremez.Normaldede veremiyorlar gerçi Kısacası,ben senin yerinde olsaydım,yazın tekrar herşeyi düşünüp taşınıp,eylülde kayıt olup erken kayıt indirimindende yararlanırdım.Kafan rahat olacak eğer sneye gidersen,ama sen ben macera arıyorum,riske girerim diyorsan,buyur.

Tekrar söylyrm,bemim amacım şirket kötülemek değil,bu saatten sonra neler olabileceğini sana ne şirketler nede sponsorlar garanti edebilir.Benim görüşüm bu yönde,sen geresiz yere mağdur olma diye.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

şirket kaynaklı bir aksaklık olmazsa evraklarında yetişmeyecek birşey yok aslında. bence 1 sene daha bekleme ve bu sene için girişimde bulun hemen ama . pasaport 10 gunde çıksa vize desen 2-3 gün zaten. ofisteki işler de de artık ocak şubat kadar yavaş olmayacaktır bence. Bu sene denemen taraftarıyım. Karar senin tabii kide..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı asi_kartal001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şirket önerisini veya şirket hakkındaki herhangi bir bilgiyi ilgili başlıktan takip ediniz.Yani buradan

Soruna gelirsek Wat için gec değil housekeeper düşünüyorsan zaten işte de sıkıntın yok demektir DS gelmesi maksimum 4 hafta bu haftalar içinde Pasaport cıkarmayıda yaparsın en gec 20 hazirana kadar vize de dahil herşeyi tamamlamış olursun dezavantajın ucak bileti kısmen 100-150 euro pahalıya gelebilir gec aldığın için.1 yıl daha bekleme derim ben.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kararsızım peki birşey daha söylesem size ben gitmesem burada yaz sezonun da 4 mılyar kadar kazanabileceğim iş var hemde sıfır rısk amerıka mı o iş mi diye sorsam size ne dersiniz ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kararsızım peki birşey daha söylesem size ben gitmesem burada yaz sezonun da 4 mılyar kadar kazanabileceğim iş var hemde sıfır rısk amerıka mı o iş mi diye sorsam size ne dersiniz ?
    Burada biraz asıl istediğinin ne olduğuna karar vermelisin.Türkiye'de kalırsan çalışırsın,söylediğine göre iyide para kırarsın ama Türkiye'desin.Amerika'yı seçersen çalışırsın ve daha önce hiç bulunmadığın bir yerde bulunup,onun kültürünü tanıyıp orayı gezme imkanın olur.Yinede seçim senin tabiki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı asi_kartal001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu söylediğin olmadı. sen madem para kazanmak için wat düşündün gitme zaten boşver çalış burda.

elbette amerikada para kazanmakta önemli, değil demiyorum ama oradaki kazandıgın tecrube gördugun ortam bir başka.. git derim o yuzden de...
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Arkadaşlar demiş zaten olmayacak bişey değil bu saatte gitmek ama sen amacını kesinleştirmeden gitme bence.Eğer amacın para kazanmaksa senin yazılarından okuduğum kadarıyla aynı parayı kazanırsın burda.Ama amacın sadece para kazanmak değilse bi housekeeping işi hep bulunur.Senin amacın ne onu anlayamadığım için iki ihtimalli yazdım.Umarım sana faydası olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks