arkadaşlar mülakatta işe kabul edileli 1 aydan fazla bir zaman geçti çalışma izni hala gelmedi telefon açmadılar hala sizce bu kadar süre geçmesi normal midir
arkadaşlar mülakatta işe kabul edileli 1 aydan fazla bir zaman geçti çalışma izni hala gelmedi telefon açmadılar hala sizce bu kadar süre geçmesi normal midir
Geçen yıllara göre biraz fazla ancak bu yıl her şirkette gecikmeler yaşanıyor.O yüzden bu kadar anormalliğin arasında normal!!
şirketi ara sor sıkıştır biraz ama 1ayda gelmesi normal diye biliyorum
diğer arkadaşlarında söylediği gibi bu sene işler biraz daha yavaş ilerliyor hocam.. biz de hala bekliyoruz bişeylerin gerçekleşmesi için ve biz de biraz daha sabır gibi cümleleri çok duyuyoruz bu ara.. ama yapacak bişey yok bizim adımıza da.. biraz daha sabredicez elimiz mahkum..
kabul edildiysen sözleşmen sana gelsiyse bence sıkıntı etme bende aynı durumdayım şubatta kabul edildim sözleşmem geldi imzaladım fakat bu şirketten ilk bana iş gelmiş, hafta sonu sordugumdada 3 kişi olmuşuz toplamda 40 kişi alacaklarmış ve herkesin ds sini tek tek yollamamk çok pahalı oldugundan toplu yollanıyormuş anlıyacagın 37 kişinin daha işe alınmasını bekliyorum ben şuan, uçak biletini bile aldım ben ama vizeyi anca nisan sonu olur dediler.Sorun çıkacagını samıyorum.UMARIM![]()
bende beklyıorum ama geçen hafta imzaladım haftaya gelır dıyorlardı herhalde toplu gelecek diye birşey duydum bende inş gelir en kısa zamanda
Benim bir arkadasim 3.5 aydir bekliyor.... Sanirim bu sene isleri baya siki tutuyorlar.....
arkadaşlar bende 3 hafta önce skype den mülakata alındım mülakatı geçtin dediler ama hala ne iş sözleşmesi ne ds belgesi hiç bişe gelmedi...
herkes işi bile bulmuş ben hala işverenle görüşmek için zamanı bekliyorum. böle bulanları görünce daha da stres oluyor insan.
Bugün şirketimle görüştüm ds için.
Sözleşmemi 21 Şubat'ta imzaladım. Pasaportumu 7 Mart'ta aldım. Sonrasında evraklarımı götürüp verdim şirkete. 20 Mart gibi aradılar ds gelmedi ama 20 Nisan için vize randevusu alıyoruz uygun musun diye sordular ben de uygunum dedim. Fakat 10 Nisan oldu hala ds gelmedi. Sponsorun bir telefonuna bakıyor gibi görünüyor ama hadi bakalım umarım randevu yanmaz.
Benim de işim yaklaşık 1 ay önce belli oldu, direk işverenle görüştüm Skype'da ve bir hafta sonrasında seçildiğimi söylediler. Ama hala DS gelmedi, şirketimi aradığımda bu sene gecikmeler yaşandığı, sponsor tarafından Database'e kaydımın yapıldığını, şu anda bir sorun olmadığını ve DS'in mutlaka geleceğini söylediler. Bekliyoruz bakalım.
Benim şirketim daha 2 gün önce ciee ye gönderdi formu .. o gelecekte sonra ds e gidecektekomedi dicek bişey kalmadı !!!!!!!!!!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks