Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: skype mülakatı acil yardım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow skype mülakatı acil yardım!

Arkadaşlar merhaba;
    Yarın sunset pool management la lifeguardlık işi için skype görüşmem var.Ayrıca çok önemli bir dersimin vizeside var bu yüzden acil cevaplarsanız sorularımı sevinirim.Ne gibi sorular soruyorlar?Daha önce bu işyeriyle skypetan görüşen varsa deneyimlerini yazabilir mi? Ve sorulan sorulara seçilmem için ne gibi cevaplar vermem lazım.Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben de görüşmemi skype üzerinden yaptım. ancak sorular iş verenden iş verene göre değişebilir

benim iş verenim çok tatlı bir bayandı. öncelik olarak klişeleşmiş konuşmalar "nasılsın" "iyi misin" gibisinden. daha sonra iş hakkında bilgi verdi. (bu arada çok hızlı konuşuyordu zaten net üzerinden olduğundan pek anlayamadım o yüzden "could you speak more slowly please i dont understand some parts because of net" dedim o da güldü tabiki dedi. işte biraz daha yavaş anlattı. sonra bu işin üstesinden gelebilecek misin dedi. yanılmıyorsam "able to" kalıbıyla sormuştu. ben de tabiki dedim kendime güveniyorum dedim. nasıl yüzdüğümü sordu. sonra housing seertifikalar depozito kıyafet ücreti vs vs onları anlattı.
    sonra şehri sordu. gideceğim yer hakkında (Myrtle beach) neler bildiğimi. internet adresini verdi iş yerinin. myrtle beach'i facebookta takip etmemi söyledi. (buralar çok ayrıntı ama bilmende fayda olur yani fazla bilgi göz çıkarmaz.)
    son olarak bana kendinden bahset dedi. neler yapmayı seversin nelerden hoşlanmazsın gibisinden. tabiki öncelik olarak yüzmek dedim sana önerim hep güler yüzlü ol. espiri yapmaya çalış. inş iş verenin benimki gibi tatlı birisi olur. sonuç olarakteşekkür etti kararımı sonra vereceğim dedi. sonra haberi aldım ki kabul etmiş beni bu arada başta belirtmedim ben de can kurtaranlık için başvurmuştum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok teşekkür ederim biraz heyecanlıyım açıkçası.Bi an sorduğu sorulara cevap veremem diye düşünüyorum ama yardımcı oldun teşekkür ederim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aklında sormak istediğin bir konu vaarsa sorabilirsin. ben de senin gibi çok heyecanlanmıştım. hatta skype'tan are you ready for interview? dedi. eyvah dedim şimdi bittik ama yüz yüze gelince inan rahatlıyorsun bir nebze. hele ki sorularına cevap vermeye başlayınca güvenin yerine geliyor. mülakat bitincede sonuç olumlu yada olumsuz olsun farketmez kuş gibi hafif oluyorsun tabi 5 dakika sonrasında vize telaşı başlıyor ))

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim bide yarın çok önemli bir sınavım var hangisine heyecanlanayım bilemedim:S ben öyle sorabilceği soruları yazdım bişeyler hazırladım işte kafama göre. Sınavları falan nasıl oluyo bu eğitimin onlardanda bahsedebilirmisin biraz ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Nasıl geçti mülakat sözleşmeyi imzaladınız mı merak ettim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)