Daha önce painter olarak çalışan var mı acaba ? İşin avantaj ve dezavantajları nedir ?
Daha önce painter olarak çalışan var mı acaba ? İşin avantaj ve dezavantajları nedir ?
Bir arkadaşla bu konu üstünde konuşmuştuk.Ücret diğer işlere göre biraz daha iyi.Dışarıda çalışacak olmak işi biraz zor kılıyor.Sıcak bir bölgeye gidersen özellikle.Günün büyük bir bölümünde Duvarlarla haşır neşir olacağınız için ingilizce gelişimine katkıda bulunamayacağını düşünüyorum.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ücret 7-8$ yazıyor.İş Los Angeles'ta.Peki 2. işi bulmak mümkün müdür bu durumda ?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Sadece dış cephe boyarsın ve o california sıcaklarında çekilmez söyliyim 7$ için.
kesinlikle değmez o kadar yol amelelik için gidilirmi diğer işlerde hiç değilse bi nitelik var
çok az para wermişler o işin parası 10 - 12 die biliorm ben değmezz
Ya bu painterlik iş fuarlarında olmaz dimi.
Adı painter olunca işin özelliği değişmiyo valla, amelesin işte ben olsam yapmam yani parası ne kadar olursa olsun bi de california'nın fln o sıcağında hiç çekilmez yani :S amele olduğunla kalmazsın bi de amele yanıkların olur en hasından demedi demeama yine de bilemem yani iş konusu herkesin kendi seçimidir bu yukarıda belirttiğim bnm görüşümdür kimse üstüne alınmasın herkese iyi akşamlar
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks