iyi günler,
iş verenle bi skype görüşmemiz var. önceden saatlik ücretimizi,konaklamamızı,iş olarak ne yapacağımızı ve çalışma günlerini sorduk. sizce bunlar dışında skype görüşmemizde başka neler sormalıyız?
iyi günler,
iş verenle bi skype görüşmemiz var. önceden saatlik ücretimizi,konaklamamızı,iş olarak ne yapacağımızı ve çalışma günlerini sorduk. sizce bunlar dışında skype görüşmemizde başka neler sormalıyız?
Overtime imkanı, iş yerine ulaşım, şehir hakkında bilgi ve Türkiye'den ne istediği sorulabilir eğer iyi birine benziyorsa.
""Let the game begin""
Soruları genelde işveren sorarAma çok istersen niye sizi seçmeliyim diye sorabilirsin
Eğer çalışacağın iş özel kıyafet gerektiriyorsa yanımızda özel kıyafet getirmelimiyiz diye sorabilirsin.Bu işverende işe istekli olduğun izlemini uyandırır.Nasıl soracam dersen:
Should we bring specific clothes for work? diyebilirsin..
kusura bakma biraz eksik bilgi verdim galiba. işimiz food concession. yani karavanda yaşayacağız. buradan işyerine ulaşım sorunumuz kalkıyor. overtime olabileceğinide söyledi. şehir konusunda ise iş gereği wisconsin eyaletinde sürekli gezi halinde olacağız.her hafta farklı bir fuarda.
ben böyle düşündüm. hani soru soralım ki iş hakkında bir ilgimiz varmış gibi görünelim. ama galiba dediğin mantıklı sorularına cevap veririz böylece bitiririz. peki genelde ne gibi sorular soruyorlar kısa bir bilgi verebilir misin?
o konuyu buldum. teşekkürler cevapların için
İşe ilgisinki o iş için başvuruyorsun zaten..Senin yapman gerekn sorulara seni işe aldıracak cevapları vermek..Bu arada iş görüşmesi ile ilgili soru sormuşsun ve bulmuşsun ben yinede yazim başka bulamayan olursa linke tıklayıp okuyabilir konuyu ; http://www.turkishwat.net/soru-cevap...gorusmesi.html
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks