ist - jfk arasına thy den bilet alan var mı? varsa ne kadara aldı yada almasa bile fiyat hakkında bilgisi olan var mı? şirketim aracı olacak almak için ama henüz fiyatı öğrenemedim merak ediyorum.
ist - jfk arasına thy den bilet alan var mı? varsa ne kadara aldı yada almasa bile fiyat hakkında bilgisi olan var mı? şirketim aracı olacak almak için ama henüz fiyatı öğrenemedim merak ediyorum.
İZMİR-ISTANBUL-NY(JFK)-THY-
NY(JFK)-ISTANBUL-İZMİR-THY-
1650 TL-Ancak alalı 20 gün kadar oldu,şuandaki fiyatlardan hiç haberim yok.
Bende IST-JFK arası aldım, THY den benimde alalı oldu baya, 650 euro herşey dahil, TW' nin kampanyasından aldım, yine TW' ye sor bi fiyat bence
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
teşekkürler aldım bende
ist - jfk gidiş dönüş.
1.592 TL
İyi fiyat.nerden aldın yazabilir misin sakıncası yoksa?teşekkürler aldım bende
ist - jfk gidiş dönüş.
1.592 TL
ist-jfk gidiş dönüş 500 euro, kayıtlı oldugum şirket sagladı.
1700 TL ye İST-NY 30 haziran 30 eylül tarihleri için aldım.
Şuana kadar gördüğüm en uygun fiyat.Yanlış olmasın,aktarmalı olmasın?ist-jfk gidiş dönüş 500 euro, kayıtlı oldugum şirket sagladı.
Şirketin nerden ayarlamış acaba söyleyebilir misin mümkünse?
Çok şanslıymışsın doğrusu baya iyi olmuş senin içinsite sayesinde buldugum 520 euro luk uçagı alacagımı söyleyince ne yapıp edip biz bulcaz sana diyip 2 saat sonra 500 e ayarladılar bir fikrim yok, cezasız bilet ayrıca vize reddi vs var ama 1 ay oldu tabi alalı tarihlerde 11 haz-3 ekim
Ben İstanbul- New York Gidiş-Dönüş 556 Euro ya aldım. Gidiş Air France ile Roma aktarmalı. Dönüş Delta ile aktarmasız. Bilet satın alınsa bile tarih değişikliği sınırsız, cezasız olarak değiştirilebiliyor. Dileyen kişileri bileti satın aldığım firmaya indirimli yönlendirebilirim.
Selam dostum biletini aldın mı bilmiyorum ama bugün THY ile 12 Haziran gidiş 20 eylül dönüşlü 1595 TL'ye aldım biletimi.Bilgin olsun.
NY değil de IST-LAX bileti aldım THY direk uçuş. Gidiş-dönüş 760 EURO'ya. Yer olduğu müddetçe tarih değişiklik hakkı ve vize reddinde %100 ücret iadeli. DS yetişmeyince ileri aldırdım falan hatta ücretsiz
Konu egorentas tarafından (22-05-2012 Saat 12:02 AM ) değiştirilmiştir.
bizde daha bilet alacagız ama bi türlü alamadım 6-7 haziranda gideceğiz en uygunu ne kadara alabiliriz ki
egeofficer08 dediği gibi aynen izmir-ist-ny dönüşte aynen ny-ist-izmir 730 euro benim
Bende THY Gidiş-Dönüş aktarmasız 1585 Liraya aldım.
THY gidiş-dönüş(İST-JFK) aktarmasız 1595 TL. İade 45 euro ceza.Tarih değişimi,25 euro + alacaksam bir üst sınıfın fiyat farkı. Flex almadığınız zaman iade ve tarih değişim cezalarını öğrenmeyi unutmayın.
700 € İst - JFK gidiş dönüş. Fiyatlar ortalama aynı gibi duruyor ama bizden ucuza alan arkadaşlar şanslıymış.
ist jfk gidiş dönüş aktarmasız 585 dolara aldım delta
Hocam çok pahalıya almışsın ya.Direk siteden mi aldın yoksa acentadan mı?egeofficer08 dediği gibi aynen izmir-ist-ny dönüşte aynen ny-ist-izmir 730 euro benim
690 Euro'ya aldım ben,ama içinde birde gidiş-dönüş İzmir bağlantısı var.Ne kadar oldu sen alalı?acentadan aldım dostum... sen kaça aldın ?
İST NY aktarmassız gidiş dönüş 600 dolar a aldım ben de deltadan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks