Evet 2012 Vize Görüşmeleri başlığını merakla bekliyoruz![]()
Evet 2012 Vize Görüşmeleri başlığını merakla bekliyoruz![]()
bence overdose ark. iş görüşmesinden bashsetmek istemişyoksa gercekden vize tarihleri subatta baslıyor
FORZA ES-ES
ee arkadaş gitmiş mi vize görüşmesine?
ses yok daha
soyledim arkadasın yanlısı var ses cıkmadıgına gore.
benimde bugün (25 ocak) hayırlısı bakalım...
anıl sonuc ne![]()
Arkadaşlar benim genel ortalamam 1.77 falan gelicek. dönem ortalamam 1.50 civarında. ingilizcem iyi düzeyde. vize alma ihtimalim çok mu düşük ? birde diyelim ilk denemede alamadık 2. deneme için tekrar ödememiz gereken ücret nedir?
2. giriste aynı ucreti odemen gerek vize ucreti gecen sene 140 dolardı sanırsam yanlıs hatırlamıyorsam...
vize almada not bir kriterdir ama ortalaman dusuk diye sana ret verecekler dıye bır durum yok ben 4 senedir 1.9 ile alıyorum gerci onlara gore 1.64 yapıyo cunku gecm notumu 65 olarak bakıyorlar.. muhtemelen ortalaman neden dusuk dıye sorarlar gecerli bir mazeretin varsa sorun cıkmayacaktır....
fotoos ne oldu senin vize durumu
cevap veremiceğimiz kadar zor sorular gelir mi?
ingilizce seviyene gore bilmiyorum. gelebilir tabiki...
13 AGUSTOS yasal calısma sınırın sonra calısamazsın yasal olarak 1 ay da gezme hakkın var. yani 12 eylulde cıkman lazım ABD den
Bu sene beraber gideceğim arkadaşımın ortalaması 1.63 , ilk defa gidiyor ve 4.sınıf ama alttan 5-6 tane dersi var..Ortalamasının düşük olmasının nedeni olarak 2-3 tane belge getircez.
1.Sağlık sorunu olduğu için elinde raporu var.Sınav zamanına denk gelen raporları var.
2.Bölüm bşkanından sağlık sorunları nedeniyle sınav zmanı başarısız olmuştur yazan imzalı kağıt.
3.Sağlık sorunlarından önce yani geçen sene ortalamasının 2.02 olduğunu gösteren belge.
sizce vize alma ihtimali nedir.
Konusmasına baglı ingilizce bunları anlatamazsa o raporların hepsi garbage olur.
15 gun once gir sorun olmaz
Merhaba arkadaşlar. Size birkaç sorum olacaktı, vize harcı olan 140 $ yatırdınız mı? Yatırdıysanız TEB bankasına gittiğinizde hangi hesaba yatırdınız? ( ben istanbul Amerikan konsolosluk hesabına yatıracağım dedim bankadaki çalışan tek hesap var o da Ankara da görünüyor dedi)
Dogru tek hesap var samyelideniz
selam degerli tecrubeli arkadşlar.
Benim ortalamam 1.92 3. sınıf matematik ögrencisiyim.
Neden ortalaman dusuk derlerse basketbol oynuyorum, gecen semester bir sakatlık gecirdim ondan dolayı gecen donem ortalamam dusuk geldi buda genel ortalamamı etkiledi demeyi dusunuyorum.
Bu arada okuldan biri prog digeri yard. doç. olmak uzere iki hocadan referans için imza aldım. 23 mart yani yarın vizeye giricem. Ne dersin geçermiyim? Cok gerildim gibi bi bu kaldı yaa![]()
Yarın dersin ki cok kolay aldım. Merak etme ret alırsan nedeni kesinlikle not olmaz.
valla rahatlattın beni makroklima cok sagol. nedense aşırı kafama taktım bu durumu sanırım o kadar ugraştık son engel olarak bu kaldığı için.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks