ben erkek arkadaşımla gittim amerikaya.iyiki de öyle yapmışım.en iyi arkadaşların bile zorluklarla karşılaşınca kavga ettiğini gördüm ama biz her zorlukta birbirimize destek olduk.ben hasta olunca işini gücünü bırakıp benimle ilgilendi.biri yardım etmeden lavaboya bile gidemiyodum, o olmasa ne yapardım bilmiyorum.çok yorgun olduğum günlerde işten çıkınca yemeğimi hazır buldum.konaklama yerinde kız ve erkek öğrencilerin birlikte kalmaları yasaktı.ama ben onunla birlikte zaman geçirmek için, erkeklerin konaklama yerinde gizli gizli kalıyodum.bir süre sonra herkes öğrendi tabi.kızlar oda arkadaşlarıyla kavga edip oda değiştirirken, biz sabahlara kadar batak oynuyoduk

bu yüzden amerikada tanıştığım arkadaşlarımın hemen hemen hepsi erkek

parasız kalmaktan hiç korkmuyodum. insan yeri gelince en yakın arkadaşından bile borç istemeye utanır ama sevgilinin konumu çok ayrı bence.elbette görmek isteyip gidemediğimiz yerler, almak isteyip alamadığımız şeyler oldu.ama biz özgürce gezmenin tadını çıkarırken, kendinden başka bi insanın sorumluluğunu almayı, her an onu da düşünerek hareket etmeyi öğrendik.
sanırım erkekler genelde amerikaya gidince playboy olacaklarını falan sanıyolar ve o yüzden kız arkadaşlarıyla gitmek istemiyolar.ama arkadaşlar maalesef gerçekler öyle değil.tamam çok güzel kızlar var, barlara falan gidince gözünüz gönlünüz açılıyo ama beğendiğiniz kızı walmarttan nutella alır gibi alıp çıkamıyosunuz.belki vardır böyle yapabilen arkadaşlar ama ben sürekli erkeklerle takıldığım için böyle gözlemledim.
sevgilimle farklı yerlerde bir sürü bara, gece kulübüne gittik(striptiz bara gidelim dedim ama o istemedi

) biz içip dans ederken, diğer arkadaşlarımız kız peşinde koşmaktan helak oldular

tavlamak için ısmarladıkları içkiler de cabası

sevgilinizle gtimeyecekseniz bile, sebebi bu beklentiler olmasın yani...
şöyle birşey de var.kız/erkek arkadaşınız dünya tatlısı,çok iyi niyetli,acayip akıllı,süper sevimli,hiper aşık olabilir.ama biraz da dayanıklı olmak gerekiyo.hem fiziki hem de manevi olarak. mesela yolculuk yaptığımız günlerden birinde 23 kiloluk 2şer bavulla yürüyoduk ve ben çok açtım.2-3 kalori enerjim kalmıştı.gözümün önünden iskenderler, beytiler geçiyodu.o anda yolun kenarına oturup ağlamak istedim ama hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalıştım.cebimde yarım çikolata vardı, çıkarıp onu yemeye başladım.sevgilim anlamış olmalı ki, bir anda durup benim bavullarımı da aldı.sen biraz dinlen dedi,hepsini kendi taşıdı.o anda 1,5 iskender getirselerdi bu kadar mutlu olmazdım

herkesin ilişkisi farklıdır, bu yüzden kimseye bu konuda tavsiye veremem.biz birlikte gittik ve doğru bir tercih yapmışız.kiminle giderseniz gidin, inşallah hepiniz için güzel bir tecrübe olur arkadaşlar

Bookmarks