Work and Travel
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD'ye Kız/Erkek arkadaşla birlikte gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar ben gecen yaz kız arkadasımlar gıtmıstım. gercekten en ufak bi pismanlık yaşamadım. hatta yalnız gitsem veya erkek arkadaslarımla gitsem bu kadar guzel gecmezdı dıye dusunuyorum.ustelık evdeki 4 rus kıza ragmen bu tamamen sizin oraya gitmenizdeki nıyetle alakalı. üniversiteye ilk geldiğim yıl corumlu bı arkadasım ben buraya okumaya gelmedım milli olmaya geldim demişti. bu nıyetle gidenler varsa ben bılmem ama ben para kazanmak ve gunaha gırmeden guzel vakıt gecırmek için gidiyorum..ama bu sene kız arkadasım olmayacak maalesef

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben gecen yaz kız arkadasımlar gıtmıstım. gercekten en ufak bi pismanlık yaşamadım. hatta yalnız gitsem veya erkek arkadaslarımla gitsem bu kadar guzel gecmezdı dıye dusunuyorum.ustelık evdeki 4 rus kıza ragmen bu tamamen sizin oraya gitmenizdeki nıyetle alakalı. üniversiteye ilk geldiğim yıl corumlu bı arkadasım ben buraya okumaya gelmedım milli olmaya geldim demişti. bu nıyetle gidenler varsa ben bılmem ama ben para kazanmak ve gunaha gırmeden guzel vakıt gecırmek için gidiyorum..ama bu sene kız arkadasım olmayacak maalesef
    sana katılmamak elde değil yani bence de insanların oraya gidiş amaçları acayip sapmış durumda kimin ne için gittiği belli değil ben de senin gibi sadece güzel bir yaz geçirmek yeni arkadaşlar edinmek ve Türkiye'ye güzel anılarla dönmek için gidiyorum.Türkiye'de kız arkadaşım var ve eğer gelebilseydi çok mutlu olurdum.Bu yaz oradayken de Türkiye'de nasıl insan gibi yaşıyorsam orada da öyle yaşayacağım.Herkese iyi WaT'lar diliyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)