Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 345678910 SonuncuSonuncu
Toplam 298 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housekeeping

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

housekeepingin tek avantajı 2. iş bulmak için çalışma saatlerinin müsait olması sabahtan girersin çok yoğun değilse 3 gibi çıkarsın sonra bşka işte çalışabilirsin para biriktirebilirsin yoksa başka türlü para kazanilmaz.amerikalılar lokantalarda istisnasıs bahşiş bırakırlar ama housekeeper a bahşiş vermek akıllarına belkide işlerine gelmez anca 1-2$ dolar verirler yada yarım bırakılmış pizzalar fln onun için housekeeping de hergün tip alırım diye düşünmeyin üzülrsünüz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bir sorum olacak bu satten sonra wata katılınır mı katılsak şansımız yüzde kaç olur

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

housekeepınggg)) Allah kolaylık versın dıorum sımdıden gıtceklereee) Kılo verceksın ben 10 kılo verdım kendı otelınmıs gıbı calıscaksın ılk 1 ay boyunca stem ustune stem. odalara gerı donceksın hep sılmeyı unuttugun bırseyler cıkcak manager den nefret etceksın ) sonra bakmıssın işi cozmussun oda yı kac dk da temızlerım gıbı fıkırlere gırceksın fılan ama tabı saaat yapman gerektıgı ıcın salakta geccek gunler) saat te vermedıklerınde kafa yıceksın üstüne bide manager lerın senın bahsıslerını almaya basladıgında acaba dovsem ne olur dıe dusunmeye baslıcaksın))8 tane zencı cocugun kaldıgı odaya gırınce zencılerden nefret etceksın ) ustune bıde bahsıs bırakmadıkları ıcın ayrı bı soveceksın) sonra bı bakmıssın 3 ay gecmıs evdesın))) olay bu!! Gerçek buuu))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aynen buu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba...bende sanırım otelde çalışıcam south dakota da...sizce güvenli mi bi sorun yaşar mıyım? babam endişeleniyo ve çok onaylamıyo açıkcası??

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı sedaseda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba...bende sanırım otelde çalışıcam south dakota da...sizce güvenli mi bi sorun yaşar mıyım? babam endişeleniyo ve çok onaylamıyo açıkcası??
    Güvenli mi diye galiba south dakota'yı demek istedin.Benim hatırladığım pek tekin bi yer değil,daha önce konusu açılmıştı.Eyaletler forumundan bulabilrsin burayla ilgili bilgiyi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biloxide çalışcak olan varmıı yada bilen anlatcak olan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hocam bende green bay bölgesinde thelandmark resort adında bi yerde çalışıcam job offeri iyice inceledim güzel bi yere benzio yinede giden arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim teşekkürler.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

South Dakota-Comfort inn Suites de çalışacak olan var mı?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eyaletten korkulacak bir tarafi yok zaten kuzey eyaletleri amerikanin en guvenli bolgeleri buyuk oranda beyaz amerikalilar yasar bu bolgelerde.. eger otel isinden cekiniyorsan housekeeperliktan cekinecek bisey yok tek zorlugu yorulacaksin o kadar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

fairfield inn marriott hotel group atlantic city'de çalışcam bu yaz daha önce marriott'ta çalışanlar var mı? saatlik ücreti ve lokasyonu hem şehir merkezine biraz uzak olması hemde 2. iş bulma zorluğu açısından endişeliyim biraz (atlantic city de fazla wat öğrencisi olduğu için). çalışanlar nasıl yeme içme konusunda nasıl merak ediyorum job offer letter da tip'ten ve yemekten bahsetmiyo ki yüksek olasılıkla karşılammıyolar saatlik ücreti de 7.5 dolar :s

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler bende bu sene ilk defa gidiyorum. ny scotia glen sanders mansion's diye biyer. Genelde düğünlerin yapıldığı lüks biyer gibi görünüyor ama bu sene kayıt olduğum şirket ilk defa öğrenci göndericekmiş oraya ve orada tek başıma kalmaktan korkuyorum doğrusu bir de ilk senem,daha önce öyle düzgün speaking yapmışlığımda yok,tedirginim. yardımcı olabilir misiniz?
    birde saatlik 8 dolar ücretim var 100 $ da kalma ücretim,aç ya da açıkta kalırmıyım orada,ya da 2. iş bakmam gerekir mi ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hangi şehir hangi otel belki yardımcı olabilirm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenli mi diye galiba south dakota'yı demek istedin.Benim hatırladığım pek tekin bi yer değil,daha önce konusu açılmıştı.Eyaletler forumundan bulabilrsin burayla ilgili bilgiyi.
    yanliş hatırlamışsın arkadaşım geçen yaz ordaydım gayet güvenli ve küçük biyer olduğu için herkes birbirini tanıyo başa bela alma gibi bi ortamı yok. gidenlerin hiç biri sorun yaşamadı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı frkntn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bende bu sene ilk defa gidiyorum. ny scotia glen sanders mansion's diye biyer. Genelde düğünlerin yapıldığı lüks biyer gibi görünüyor ama bu sene kayıt olduğum şirket ilk defa öğrenci göndericekmiş oraya ve orada tek başıma kalmaktan korkuyorum doğrusu bir de ilk senem,daha önce öyle düzgün speaking yapmışlığımda yok,tedirginim. yardımcı olabilir misiniz?
    birde saatlik 8 dolar ücretim var 100 $ da kalma ücretim,aç ya da açıkta kalırmıyım orada,ya da 2. iş bakmam gerekir mi ?
    aç yada açıkta kalma durumunu oraya gidince görüceksin bakalm seni haftada ne kdar çlıştırcaklar az saat verirlerse bide pahalı bi yerse 2. iş aramanı tavsiye edrim.şirketin senden başka kimseyi göndermiyo mu? oraya sen tek gitsen bile yalnız kalmazsın mutlaka bi türkle tanısırsın çünkü her yerdeyiz konuşma konusunda 2 hafta zorluk çekersin ama bu normaldir alişma süreci fln sonra rahatlıkla anlamaya başlarsın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

housekeeping olacaklar izlesin Family Guy - Peter wants to clean - Snotr

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bunu yapmamak lazım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sedaseda´isimli üyeden Alıntı

merhaba bende otelde çalışacağım. ne zaman gidiyorsunuz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar ben South dakota da pierre city de bir motelde housekeeper olarak çalışmaya başladım.Sözleşmemde saatlik 7.25 dolar alcağım yazıyordu.Ancak işveren bana ve ukraynadan gelen diğer work and travelcı arkadaşlara oda başına 3.25 dolar veriyor.Hatta odada hala misafir varsa bu ücret daha da düşüyor.Biz ortalama bir odayı burda 45 dk da bitiriyoruz.Ortalama günde 7-8 oda temizliyoruz.Açıkçası baya düşük bir ücret alıyoruz.İşverenin böyle birşey yapmaya hakkı var mı diye merak ediyorum açıkçası.Ayrıca amerikadaki şirkete mail attım işimi değiştirmesi için.Bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı D3n1zzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben South dakota da pierre city de bir motelde housekeeper olarak çalışmaya başladım.Sözleşmemde saatlik 7.25 dolar alcağım yazıyordu.Ancak işveren bana ve ukraynadan gelen diğer work and travelcı arkadaşlara oda başına 3.25 dolar veriyor.Hatta odada hala misafir varsa bu ücret daha da düşüyor.Biz ortalama bir odayı burda 45 dk da bitiriyoruz.Ortalama günde 7-8 oda temizliyoruz.Açıkçası baya düşük bir ücret alıyoruz.İşverenin böyle birşey yapmaya hakkı var mı diye merak ediyorum açıkçası.Ayrıca amerikadaki şirkete mail attım işimi değiştirmesi için.Bana bir yol gösterirseniz sevinirim.
    kesinlikle yaptığı yasal değil. biri ihbar etse kötü olur kendisi için... Ama sen o tip şeylerle uğraşma en iyi şey iş değiştirmen. Sponsorundan cevap bekle bakalım muhtemelen zaman isteyecekler 1-1.5 ay... Sen de bir yandan iş bak kendine, otel işi olması şart değil. MCdonaldslar, tacobeller, burgerkingler, kfc'ler dene. orada saatlik 7.5-8 dolar veriyorlar. iş bulunca da sponsoruna haber verirsin böyle bir iş buldum. Vizem yanmadan bu işe geçmek istiyorum diye. yaparlar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ufukgul88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle yaptığı yasal değil. biri ihbar etse kötü olur kendisi için... Ama sen o tip şeylerle uğraşma en iyi şey iş değiştirmen. Sponsorundan cevap bekle bakalım muhtemelen zaman isteyecekler 1-1.5 ay... Sen de bir yandan iş bak kendine, otel işi olması şart değil. MCdonaldslar, tacobeller, burgerkingler, kfc'ler dene. orada saatlik 7.5-8 dolar veriyorlar. iş bulunca da sponsoruna haber verirsin böyle bir iş buldum. Vizem yanmadan bu işe geçmek istiyorum diye. yaparlar...
    Çok teşekkür ederim yol gösterdiğin için.Hemen kendime başka bir iş bakmaya başlayacağım.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha çok iyiymiş ya.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Holiday Inn Portland By the Bay da housekeeping işi için
    Hourly wage : $ 7.65
    Tips : yes
    Housing provided : no
    Minimum hours per week : 35 hours
    Overtime : yes
    Bonus : no
    giden varsa ya da bilgisi olan varsa orda kalacak yer için işveren tahmini $ 100 demiş daha ucuz bulunabilir mi ya da kalacak yer bulmak sorun olabilir mi? biz 2kişi gideceğiz zaten. ikinci iş imkanı var mıdır? pahalı bi yere de benziyor çok para harcamamız gerekir mi ve önerir misiniz burayı bu koşullarda?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı pinar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Holiday Inn Portland By the Bay da housekeeping işi için
    Hourly wage : $ 7.65
    Tips : yes
    Housing provided : no
    Minimum hours per week : 35 hours
    Overtime : yes
    Bonus : no
    giden varsa ya da bilgisi olan varsa orda kalacak yer için işveren tahmini $ 100 demiş daha ucuz bulunabilir mi ya da kalacak yer bulmak sorun olabilir mi? biz 2kişi gideceğiz zaten. ikinci iş imkanı var mıdır? pahalı bi yere de benziyor çok para harcamamız gerekir mi ve önerir misiniz burayı bu koşullarda?
    Biliyorum burayı cok kez gittim.Saatlik ücreti düşük olmasına rağmen haftalık saat ortalaması ve overtime olması uygun duruyor.Portland'ın tam göbeğinde büyük bir hotel olması nedeniyle iyi de tip alırsın diye tahmin ediyorum.2. işten yana sıkıntın olmasın.Housekeeper olacagın için her gün 3-4 ten sonra boş olursun.Kasabanın cafe kıyafet fastfood gibi bir çok dükkanla dolu olması sebebiyle de 2. iş bulmak kolay olacaktır.Kasaba kapasitesine göre kalabalık o nedenle konaklamanın daha ucuza geleceğini düşünmüyorum ayrı bir eve cıkılıp odalar paylaşılmazsa şayet.

Bu tamamen şahsi görüşümdür Portland ABD nin en tatlı kasabalarından biridir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyorum burayı cok kez gittim.Saatlik ücreti düşük olmasına rağmen haftalık saat ortalaması ve overtime olması uygun duruyor.Portland'ın tam göbeğinde büyük bir hotel olması nedeniyle iyi de tip alırsın diye tahmin ediyorum.2. işten yana sıkıntın olmasın.Housekeeper olacagın için her gün 3-4 ten sonra boş olursun.Kasabanın cafe kıyafet fastfood gibi bir çok dükkanla dolu olması sebebiyle de 2. iş bulmak kolay olacaktır.Kasaba kapasitesine göre kalabalık o nedenle konaklamanın daha ucuza geleceğini düşünmüyorum ayrı bir eve cıkılıp odalar paylaşılmazsa şayet.

Bu tamamen şahsi görüşümdür Portland ABD nin en tatlı kasabalarından biridir
    gerçekten çook teşekkür ederim bir kaç soru daha sorsam yardımcı olursunuz herhalde
    bize önerilen işler genelde montana da doğu pek olmadığı için burayı düşündük gezme açısından ulaşım kolay olsun die 2.şıkkımız da Adventure Bound Camping Resorts at Cape May bu ikisi arrasındayız açıkçası buna da yorum yapabilirseniz çok sevinirim..

Hourly wage : $ 8.25
    Tips : no
    Housing provided : yes
    Housing cost per week : $50
    Minimum hours per week : 30 hours
    Overtime : no
    Bonus : yes

Student must work until contract end date. Bonus: 1.00 for every hour worked ayrıca fazladan $1 fazlası da var ama tip yok bunun için düşünceleriniz neler olur ? ayrıca portland için hotel büyük ya okumuştum kat görevlileri alıyor tipleri die ne kadar doğrudur bilemiyorum da..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar hausekeeping işinde ingilizcemizi geliştirme şansımız nedir herkes bu işte geliştiremezsin diyor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

is icerisinde ingilizce gelismez , ingilizce is disindaki sosyal hayatinda gelisir. is icerisinde ancak isle lakali terimleri ogrenir belli kaliplari ogrenir onlari uygularsiniz. yaz sonunda bir bakmissiniz 15-20 kelime 5-10 arasi sabit cumle ile tum yazi gecirmissiniz. Asil ingilizce gelisimi, is disinda ne kadar sosyal oldugunuzla alakalidir.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Kesinlikle öyle..Ama eğlence parkları gibi yerlerde çalışan arkadaşlar müşterilerle sürekli iletişim için de olur şayet sosyal olursa iş esnasında da ingilizce geliştirilebilir..
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam benim calistigim otelde 10 dolar saat ucreti var ve min 30 saat diyor haftalik.ben 2 hafta ara vermeden gunde 15-16 saat calistigimi hatirliyorum.housekeeper bi arkadasim 30 gunde 1 gun izin yapmisti..yani sozlesme seni yaniltmasin.gittigim yerde village(kasaba) sehir statusunde degil.ki zaten iyi paralar boyle yerlerde kazanilir.cok buyuk sehirlerde hayat pahali olur.benim bulundugum bolgede intown (kasaba ici) otobusler ucretsizdi.gidecegin yeri iyi arastir.hatta gitmeyi dusundugun yerle ilgi baslik yoksa sen konu ac sor..isinizi sansa birakmayin.
    adaş merhaba ,forumda paylaştığın bilgileri sürekli okuyorum hepsi çok yararlı bilgiler bunun için sağol öncelikle.

yukarda demişsinki günde,15-16 saat çalıştım.haftada 100 saat oluyor buda.çalıştığın yer buna izin veriyor mu ? 2 haftada 2000 dolar kazandığını düşünmelimiyiz burdan ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ugrdmrz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaş merhaba ,forumda paylaştığın bilgileri sürekli okuyorum hepsi çok yararlı bilgiler bunun için sağol öncelikle.

yukarda demişsinki günde,15-16 saat çalıştım.haftada 100 saat oluyor buda.çalıştığın yer buna izin veriyor mu ? 2 haftada 2000 dolar kazandığını düşünmelimiyiz burdan ?
    Rica ederimBu yazıdğım eskidendi,artık overtime yerine daha fazla eleman az iş günü ve iş saati uygulamasına geçtiler.Geçen yaz çok az bi overtime yaptım ama şansıma 2. iş buldum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)