arkadaslar ny da olan var mı bu 4g nın stok durumu nasıl
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
arkdasın biri sıraya girdik sabah 6 30 da dedi ama kredi kartı onun adına olmadıgı için alamamış. var demekki yada gidip bilgi almak lazım ne zaman gelcegine dair. sonrada sıraya gireceksin. sansına kalırsa. umarım bu durum iki aya kadar duzelir bende gider sıraya girmeden alırım sabahın korunde kalkmak cok zor gelior
manhattan bide bu iphone 3gs lerin sıfırı ne kadar ?apple da
aynı fıyat 3gs 599 artı tax walla benımde 1 gunum var ny da ucak kalkmadan ıste o gün alabılırsem alacam artık
kac tane iphone4 yanimizda goturebiliriz
Sometimes memories can kill...
biz bir tane alamadık millet kaç tane götürürüm derdınde
Kac tane gotururum diyene sor bakalim alabilmismiBir uye bes tane almisti sadece, onu biliyorum.
Peki.
Alabilirsin ayni yere bikac kere gittim daha once aldigimda olmustu pesin ilkinde 3 4 gun sonra yine gittim baska bi satis danismanina denk geldim pesin satmiyoruz demisti bana ben daha once almistim dedim pesin sesini cikaramadi.. Olmadi gift card lar oluyo apple da satilan once gift card alin sonra telefon oyle bir sorunla olurda karsilasirsaniz![]()
ben 3 tane dusunuyorum inslah gumruk sorunu falan cikmaz. ben daha almadim cunku ev ortamim guvenli degil 3 taneyide yanimda gezdiremem Virginia Norfolkta stok sayisi yeterince var zaten![]()
peki bu register etme olayı nedir iphonu?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
iPhone 4 2.778 TL’ye Türkiye’de!
Türkiye en yakındakini bile katlayarak bu teknolojik fetişin en pahalıya satıldığı ülke konumuna geldi
iPhone 4 sonunda Türkiye’ye geldi. Hem de ne geliş. Bir teknoloji marketi 16 GB’lik iPhone 4’ü 8-12 ay taksitle 2 bin 778 TL’ye satmaya başladığını ilan etti. Alışverişin ödemesi ‘keş’ yani nakit yapılırsa, iPhone 4’ün maliyeti yüzde 3 indirimle 2 bin 695 lira, 95 kuruş oluyor. İnanılmaz bir rakam. Geçen hafta daha az ödeyerek bir MacBook Pro sahibi oldum. 2 bin 778 liranın üzerine biraz daha eklerseniz ikinci el bir otomobil bile alabilirsiniz.
iPhone 4’ü Türkiye’ye ‘resmen’ sokacak olan operatörlerin, bu telefona biçecekleri değer de merakla bekleniyor. iPhone 3Gs’i bir operatörün kontratlı olarak hâlâ 18 ay x 229 TL’lik bir paketle sattığını görünce umutlandığımı söyleyemeyeceğim.
BAZI İLANLARDA DAHA UCUZ FİYATLAR JELATİNİ AÇILMAMIŞ CİHAZLAR İÇİN TEKLİF EDİLEBİLİYOR. BU CİHAZLARIN BİR KISMI 4.0.2 VERSİYONLARIDIR BU VERSİYONUN UNLOCK U YOKTUR. YANİ CİHAZI ALIRSINIZ VE UNLOCK YAPAMADIĞINIZ İÇİN KULLANAMAZSINIZ.
BU BİLGİLENDİRMEYİ MAĞDUR OLAN BİR TAKIM MÜŞTERİLERİMİZ NEDENİYLE YAPMA İHTİYACI DUYDUK.
ŞU ANDA DÜNYA ÇAPINDAKİ APPLE STORELARDA SADECE 4.0.2 VERSİYONLARI SATILMAKTADIR.
YANİ CİHAZLARI TÜRKİYEDE KULLANABİLMEK İÇİN YA NEVERLOCK (SİM KİLİTSİZ), YADA UNLOCK YAPILABİLEN 4.0 VEYA 4.0.1 CİHAZLARI ALMALISINIZ. SATICINIZDAN BU GARANTİYİ ALMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAMANIZI ÖNERİRİZ
bu yaziyi okudumda 4.0.1 bulabilirmiyiz yada nasil kirdirabiliriz
4.02 al eger dıgerını bulamadıysan buyuk bır ıhtımalle 1 aya kalmaz bunuda kırarlar olmadı 2 ay sonra kullanmaya baslarsın 2 ay ı pod nıyetıne kullanırsın
Iphone 4 32GB Baku'de 2000 dolara satiliyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
goldda da satılmaya baslandı 2700 tlcik
Gold nasil satiyor anlamis degilim. Resmi saticisi falan degil. Adam kafasina gore abd den toplu getirtiyor iphone'lari. Satisini yapiyor. Garantisini de kendi veriyor.
Bu kadar telefonu ulkeye sokmaya nasil izin veriyorlar anlamis degilim. Buyuk ihtimal vergisini oduyordur.
ne vergisi ?
Peki.
arkadaslar mrb bende su an 2 adet iphone4 var 2 tane daha almak istyorm enistm kuzenim filan istedi giderken sorn olur mu nasil bi sorn olabilir hepsni sirt cantamda mi tasisam yoksa 2 sni sirt cantama atsam 2 sini valize mi atsam nasil yapmaliyim sizce korkuyrm acikcasi birz valizden calinma ihtimali olabiliyoms oyle duydm var mi daha once boyle bi olaya gebe kalan yasayan yardm edn lutfen
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks