Arkadaslar bende laskin road e gidiyorum onceden giden arkadaslarvarsa bilgi verebilirlermi
dediğin adres zaten alışveriş merkezihiltop shopping center.. kıyafet tarzı şeyler almayı düşünüyosan otobüsle lynhaven mall'a yada araba kiralayıp williamsburgtaki outletlere gitmeni tavsiye ederim.. yaşam açısından güzel bir yer.. bisikletle beache 15-20 dkda gidersin....
Arkadaslar bende laskin road e gidiyorum onceden giden arkadaslar varsa bilgi verebilirlermi
Arkadaslar ben de Virginia Beach Resort'e gidicem.Bilgisi olan var mı?
slm exi07bence senecadan daha iyi olmuş
) ilk defa gittiğini düşünürsek dağ başında 5000kişilik köyde iyi olmayabilirdi snn için
.. beachte hayat müthiş.. okyanus kıyısı mükemmel bir yer.. beachteki sorun fazla türk ve konaklama problemi... sheratonda çalışan 6 arkadaşım vardı
1'i server 2si pool attendant ve 3ü housekeeping sen hangi departmanda çalışacaksın.. özelden ulaşıyorum daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım tmm
burdan hani kısaca yazmamı istersende sheratonda çalışanların hepsi mutluydu 1 kişi hariç oda arkadaşın problemli olması ve çalışmak istememesinden...
bu sene konaklama dahada sikinti olacak cok dolu diyorlar napicaz bilmiyorum..
kill them all-spartacus
10 haziranda gidiyorum hayırlısıyla da kalacak yeri ayarlamadım gidince bakarım diye..bunları duymakta adamı endişelendiriyor![]()
bizzat olayın göbeğindeğim konaklamada sıkıntı var 9 tane rusla kalıyorum siz düşünün
anlaşıyoruzda benim ruslar afadersiniz biraz mal galiba beyaz şarabın 6dolar olduğunu görünce alim dedim ikramda ettim mallar biz alkol kullanmıyoruz yok efendim sende müslüman mısın neden içiosun içmemen gerekio allah allah içkime sigarama karışıolarbu arada beach çok hareketli şu sıralar beni ararsanız edge önündeyim
![]()
Evet Otelin tam adı Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center.Kalıcak yer bende ayarlamadım umarım çok sorun olmaz.Yabancılarla mı Türklerle mi kalmayı önerirsiniz ?
slm missi snnle aynı otelde çalışacak bir arkadaş var 5 gün sonra gidiyor.. oda konaklamasını ayarlamamış özelden onun iletişim bilgilerini gönderiyorum sana.. onunla baya konuştuk geçen sene çalışacağınız otelde çalışmış bi arkadaşımla konuştular fln sorularında sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum tmm.. iyi watlar...
Konu Aysin tarafından (12-06-2011 Saat 12:37 AM ) değiştirilmiştir.
aslınabakarsankeyboardmarızayaptısanalkeyboardlaan caolduyolladktansonrafarkettm
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks