Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 345678 SonuncuSonuncu
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rhamnousia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu bella pizza konusunu biraz daha açsak bu yaz orada çalışıcam da nasıl bir yerdir? sahipleri nasıldır falan )
    ewt cok beLLa pizza var.. beach bella faLansa o değiL bahsettiğimiz.. 14.caddedeki beLLa ise bana özeLden yaz yardımcı oLayım hertürLü.. su an netten beLLa pizza iLe konusuyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt cok beLLa pizza var.. beach bella faLansa o değiL bahsettiğimiz.. 14.caddedeki beLLa ise bana özeLden yaz yardımcı oLayım hertürLü.. su an netten beLLa pizza iLe konusuyorum
    Bella pizzaya selamlar cimbomlu

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bella pizzaya selamlar cimbomlu
    tmm iLetirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar bende laskin road e gidiyorum onceden giden arkadaslarvarsa bilgi verebilirlermi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thewhitewolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bende laskin road e gidiyorum onceden giden arkadaslarvarsa bilgi verebilirlermi

laskin road 31. caddenin norfolka doğru uzanan kısmıdır da orda nereye gidiyorsun bide ne öğrenmek istiyorsun ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

laskin road 31. caddenin norfolka doğru uzanan kısmıdır da orda nereye gidiyorsun bide ne öğrenmek istiyorsun ?
    1564 Laskin road Ste 182 adresim bu ogrenmek istedigim bu bolge nasil yani yasam acisinidan alisveris falan

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thewhitewolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1564 Laskin road Ste 182 adresim bu ogrenmek istedigim bu bolge nasil yani yasam acisinidan alisveris falan

dediğin adres zaten alışveriş merkezi hiltop shopping center.. kıyafet tarzı şeyler almayı düşünüyosan otobüsle lynhaven mall'a yada araba kiralayıp williamsburgtaki outletlere gitmeni tavsiye ederim.. yaşam açısından güzel bir yer.. bisikletle beache 15-20 dkda gidersin....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dediğin adres zaten alışveriş merkezi hiltop shopping center.. kıyafet tarzı şeyler almayı düşünüyosan otobüsle lynhaven mall'a yada araba kiralayıp williamsburgtaki outletlere gitmeni tavsiye ederim.. yaşam açısından güzel bir yer.. bisikletle beache 15-20 dkda gidersin....
    melting pot restorsnta caliscam bakalim once para kazanalim sonra alisverisi hallederiz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

burda bahsedilen adrese google earth ten baktım, bildiğin beach in ortasında hatta okyanusa girmiş nerdeyse. burdan beach e 15-20dk demişsinizde, tam olarak nereye 15-20dk? ona göre hesap yapıcamda nerden nereye kaç dakkada gidilir diye

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar bende laskin road e gidiyorum onceden giden arkadaslar varsa bilgi verebilirlermi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar ben de Virginia Beach Resort'e gidicem.Bilgisi olan var mı?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı missi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben de Virginia Beach Resort'e gidicem.Bilgisi olan var mı?

otelinin tam adı bu mu arkadaşım Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

otelinin tam adı bu mu arkadaşım Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center ?
    AYSİN HERYERDE SEN VARSIN NE KADARDA TECRÜBELİSİN YAAHHUUU
    herneyse benim iş yeri değişti virginia beach oldu çalışıcağım yerde sheraton otel bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herneyse benim iş yeri değişti virginia beach oldu çalışıcağım yerde sheraton otel bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
    Tecrübeli olmak iyidir.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm exi07 bence senecadan daha iyi olmuş ) ilk defa gittiğini düşünürsek dağ başında 5000kişilik köyde iyi olmayabilirdi snn için .. beachte hayat müthiş.. okyanus kıyısı mükemmel bir yer.. beachteki sorun fazla türk ve konaklama problemi... sheratonda çalışan 6 arkadaşım vardı 1'i server 2si pool attendant ve 3ü housekeeping sen hangi departmanda çalışacaksın.. özelden ulaşıyorum daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım tmm burdan hani kısaca yazmamı istersende sheratonda çalışanların hepsi mutluydu 1 kişi hariç oda arkadaşın problemli olması ve çalışmak istememesinden...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

slm exi07 bence senecadan daha iyi olmuş ) ilk defa gittiğini düşünürsek dağ başında 5000kişilik köyde iyi olmayabilirdi snn için .. beachte hayat müthiş.. okyanus kıyısı mükemmel bir yer.. beachteki sorun fazla türk ve konaklama problemi... sheratonda çalışan 6 arkadaşım vardı 1'i server 2si pool attendant ve 3ü housekeeping sen hangi departmanda çalışacaksın.. özelden ulaşıyorum daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım tmm burdan hani kısaca yazmamı istersende sheratonda çalışanların hepsi mutluydu 1 kişi hariç oda arkadaşın problemli olması ve çalışmak istememesinden...
    tmm özelden görüşelim beni telaşlandırmaman ne hoş

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu sene konaklama dahada sikinti olacak cok dolu diyorlar napicaz bilmiyorum..
    kill them all-spartacus

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sene inanıLmaz sıkıntı varmış.. Ben mayıs 20 gibi sordum arkadasa, bu sene konakLama cok sıkıntı ev yok piyasada dedi.. HeLe bu araLar konakLama büyük sıkıntıdır eminim.. Herkese boL şans..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galiba her yaz daha çok watçı gitmeye başladı beach'E 2008 2009da fln fazla konaklma problemi yokmuş millet kolayca 2. iş flnda bulabiliyomuş geçen sene 2. iş bulan sayısı çok düşüktü... birsürü adam tanıyorum işsiz kalıp dönen... bu sene kimse sorun yaşamaz inş...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

10 haziranda gidiyorum hayırlısıyla da kalacak yeri ayarlamadım gidince bakarım diye..bunları duymakta adamı endişelendiriyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizzat olayın göbeğindeğim konaklamada sıkıntı var 9 tane rusla kalıyorum siz düşünün

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Candyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizzat olayın göbeğindeğim konaklamada sıkıntı var 9 tane rusla kalıyorum siz düşünün
    ahaha 9 rusla kalmak büyük sıkıntı tabi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

anlaşıyoruzda benim ruslar afadersiniz biraz mal galiba beyaz şarabın 6dolar olduğunu görünce alim dedim ikramda ettim mallar biz alkol kullanmıyoruz yok efendim sende müslüman mısın neden içiosun içmemen gerekio allah allah içkime sigarama karışıolar bu arada beach çok hareketli şu sıralar beni ararsanız edge önündeyim

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Candyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaşıyoruzda benim ruslar afadersiniz biraz mal galiba beyaz şarabın 6dolar olduğunu görünce alim dedim ikramda ettim mallar biz alkol kullanmıyoruz yok efendim sende müslüman mısın neden içiosun içmemen gerekio allah allah içkime sigarama karışıolar bu arada beach çok hareketli şu sıralar beni ararsanız edge önündeyim
    onLar şu an seni deniyorLardır Sen rahat oL 9 rusLa kaLmak iidir ama eşyaLarına cüzdanına faLan sahip cık

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onLar şu an seni deniyorLardır Sen rahat oL 9 rusLa kaLmak iidir ama eşyaLarına cüzdanına faLan sahip cık
    house partiler başlasın her türlü ot çekme, votkayı şişeden içme onlarda... yanında fln sevişenler olcak aynen eşyalarına sahip çık

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet Otelin tam adı Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center.Kalıcak yer bende ayarlamadım umarım çok sorun olmaz.Yabancılarla mı Türklerle mi kalmayı önerirsiniz ?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı missi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Otelin tam adı Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center.Kalıcak yer bende ayarlamadım umarım çok sorun olmaz.Yabancılarla mı Türklerle mi kalmayı önerirsiniz ?

slm missi snnle aynı otelde çalışacak bir arkadaş var 5 gün sonra gidiyor.. oda konaklamasını ayarlamamış özelden onun iletişim bilgilerini gönderiyorum sana.. onunla baya konuştuk geçen sene çalışacağınız otelde çalışmış bi arkadaşımla konuştular fln sorularında sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum tmm.. iyi watlar...
    Konu Aysin tarafından (12-06-2011 Saat 12:37 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

slm missi snnle aynı otelde çalışacak bir arkadaş var 5 gün sonra gidiyor.. oda konaklamasını ayarlamamış özelden onun iletişim bilgilerini gönderiyorum sana.. onunla baya konuştuk geçen sene çalışacağınız otelde çalışmış bi arakadaşımla konuştular fln sorularında sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum tmm.. iyi watlar...
    slmbndeayn13undeaynıotelegidiyorumbilgilerinizibnl edepaylaşrsanzcoksevinirimtesekkrlr

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı yasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmbndeayn13undeaynıotelegidiyorumbilgilerinizibnl edepaylaşrsanzcoksevinirimtesekkrlr
    boşluk tuşu çalışmıyor mu acaba ? birde bazı sesli harfler tam basmıyo heralde ?
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aslınabakarsankeyboardmarızayaptısanalkeyboardlaan caolduyolladktansonrafarkettm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks