Work and Travel
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

otelinin tam adı bu mu arkadaşım Virginia Beach Resort Hotel & Conference Center ?
    AYSİN HERYERDE SEN VARSIN NE KADARDA TECRÜBELİSİN YAAHHUUU
    herneyse benim iş yeri değişti virginia beach oldu çalışıcağım yerde sheraton otel bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herneyse benim iş yeri değişti virginia beach oldu çalışıcağım yerde sheraton otel bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
    Tecrübeli olmak iyidir.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

slm exi07 bence senecadan daha iyi olmuş ) ilk defa gittiğini düşünürsek dağ başında 5000kişilik köyde iyi olmayabilirdi snn için .. beachte hayat müthiş.. okyanus kıyısı mükemmel bir yer.. beachteki sorun fazla türk ve konaklama problemi... sheratonda çalışan 6 arkadaşım vardı 1'i server 2si pool attendant ve 3ü housekeeping sen hangi departmanda çalışacaksın.. özelden ulaşıyorum daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım tmm burdan hani kısaca yazmamı istersende sheratonda çalışanların hepsi mutluydu 1 kişi hariç oda arkadaşın problemli olması ve çalışmak istememesinden...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm exi07 bence senecadan daha iyi olmuş ) ilk defa gittiğini düşünürsek dağ başında 5000kişilik köyde iyi olmayabilirdi snn için .. beachte hayat müthiş.. okyanus kıyısı mükemmel bir yer.. beachteki sorun fazla türk ve konaklama problemi... sheratonda çalışan 6 arkadaşım vardı 1'i server 2si pool attendant ve 3ü housekeeping sen hangi departmanda çalışacaksın.. özelden ulaşıyorum daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım tmm burdan hani kısaca yazmamı istersende sheratonda çalışanların hepsi mutluydu 1 kişi hariç oda arkadaşın problemli olması ve çalışmak istememesinden...
    tmm özelden görüşelim beni telaşlandırmaman ne hoş

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

tmm özelden görüşelim beni telaşlandırmaman ne hoş

exi07 telaşlancak hiç bişe yok... bir aksilik olmazsa havaalanı karşılaması konaklamaya yerleştirilmesi vs sorunsuz bi wat geçirmen muhtemel gittiğin danışmanlık şirketi beach'i ele geçirmiş durumda orda danışmanları oluyor öğrencilere ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar......

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks