Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567891011 SonuncuSonuncu
Toplam 318 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2013 Wat Genel Basligi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim simdi o isler neler hangi isler hangi fuara katiliyor detaylari vermen lazim bize biz de hangi fuar gereksiz hangi fuar gerekli yorum yapabiliriz.
    adamlar banada bilgi vermiyo ki yok ciee update yapmış gösteremeyiz işler aynı ama izmirdeki fuara daha cok orta amerikadan en fazla 3-5 öğrenci alanlar katılıyomuş, istanbulda ki de toplu diyo türkiyeden bi işyeri 30 40 kişi alıo diyo yani orda türk sayısı bi yerde cok fazla bi yerde cok az gibisinden demeye calıstı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bi ton para sayıyorsun firmaya iki parça bilgi vermekten acizler ya da aciz çalışanlara sahipler. O parayı benden alıp danışmanım diyorsan bana da tam bilgi sağlayacaksın arkadaş. Sorularım havada kalmayacak. En gıcık olduğum durumlardan birisi de bu ya.

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar banada bilgi vermiyo ki yok ciee update yapmış gösteremeyiz işler aynı ama izmirdeki fuara daha cok orta amerikadan en fazla 3-5 öğrenci alanlar katılıyomuş, istanbulda ki de toplu diyo türkiyeden bi işyeri 30 40 kişi alıo diyo yani orda türk sayısı bi yerde cok fazla bi yerde cok az gibisinden demeye calıstı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı solakbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi ton para sayıyorsun firmaya iki parça bilgi vermekten acizler ya da aciz çalışanlara sahipler. O parayı benden alıp danışmanım diyorsan bana da tam bilgi sağlayacaksın arkadaş. Sorularım havada kalmayacak. En gıcık olduğum durumlardan birisi de bu ya.
    malesef öyleler dernek fln mı kurmuslar yada hepsi aynı eğitimdenmi geçmiş al birini vur ötekine hepsi aynı şeyleri tekrar edip duruyo parayı yatırmadan sana bilgi veremiyorum diyor yatırdıktan sonra bekle işler gelsin ona gore karar verelim diyo . Her işte olduğu gibi acemilikten çok iyi faydalanıyorlar .Parayıda konustum şirketin birinde dedim napıyonuz kı bu kadar para istiyonuz diyo emin ol verdiğin paranın çoğu ciee ye gidiyo dio bizde isteriz ucuza gidin gibisinden dewam etti ...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malesef öyleler dernek fln mı kurmuslar yada hepsi aynı eğitimdenmi geçmiş al birini vur ötekine hepsi aynı şeyleri tekrar edip duruyo parayı yatırmadan sana bilgi veremiyorum diyor yatırdıktan sonra bekle işler gelsin ona gore karar verelim diyo . Her işte olduğu gibi acemilikten çok iyi faydalanıyorlar .Parayıda konustum şirketin birinde dedim napıyonuz kı bu kadar para istiyonuz diyo emin ol verdiğin paranın çoğu ciee ye gidiyo dio bizde isteriz ucuza gidin gibisinden dewam etti ...
    Klasik müşterinin yanında olma tavırları..Bi elleriyle sırtını sıvazlarken diğer elleriyle ceplere bakarlar..(Hepsi değil tabi..)Arkadaşlar amacınız para kazanmak ve ingilizce geliştirmekse bunlar Türkiyedede olur.Deneyim olsun derseniz nereye gideceğiniz ne kadar kazanacağınızda farketmez..Ben bu sene 3. kez aynı iş yerine gittim Allahtan 2. iş buldum..Yoksa 2 yıldır haftalık 60 saatin altına düşmediğimiz işte full sezon bi hafta 2 gün off bi hafta 3 gün off verdiler.Overtime'ı hak getire..Bu bilip gittiğim yer için bile böyleyken daha önce tecrübesi olmayan arkadaşların çok fazla detaya takılmamalarını tavsiye ediyorum.Yani şu kadar kazanırım filan demeyin.Sözleşmede muhtemelern 32 saat yazar ona göre hesap kitap yapın fazlasına alışveriş yaparsınız bişey yaparsınız..Siz ilk gidişte size maddi ve iş türü dengesi açısından en mantıklı işi seçin..Bence ince hesaplara girmeyin hayal kırıklığı yaşarsınız..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar ben 1 ay önce bir şirkete yazılmıştım pasaportu alıp şirkete gittim sınav gibi bişey yaptılar onu sponsor şirketin sayfasına yükleyeceklermiş neyse sorum arkadaşlar iş seçiminde kesinlikle bir görüşme oluyormu işverenle yoksagörüşme olmadanda işe yerleşebiliyormuyuz?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Berker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben 1 ay önce bir şirkete yazılmıştım pasaportu alıp şirkete gittim sınav gibi bişey yaptılar onu sponsor şirketin sayfasına yükleyeceklermiş neyse sorum arkadaşlar iş seçiminde kesinlikle bir görüşme oluyormu işverenle yoksagörüşme olmadanda işe yerleşebiliyormuyuz?
    dostum bende bu sene ilk defa gidicem ama sana şunu söyliyim yüzyüze görüşmeden gelen işe güvenmem bi nebze belki skype fln yani adamı görmeden o işe imza atmam sonucta bi malı direk üretim yerinden almak var bide aracı larla muhattap olmak var bnm fikrim bu şekilde son karar senin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Doğru söylüyorsun dostum sen bir şirket ile anlaştın mı?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Bölüm içinse o ayrı tabi..İlk sorunun cevabı tabiki 4 kişi aynı yere gidebilirsiniz..Benim çalıştığım yerde 10 kişilik bi arkadaş grubu vardı.Ve aynı ülkeden 25 kişi aynı otelde çalışıyordu..Olmayacak bi durum söz konusu değil ancak şirketle konuşmanız lazım ve kontejanlar dolmadan 4 kişilik başvuru yapabileceğiniz işlere şimdiden bakmanız lazım..2. soruya cevap vermiştim üstteki mesajda,3.sorunun cevabı ise bu iş fuarları bölgesel ve genel olur..Büyük fuarlar İstanbulda olur ve çok sayıda iş türü olur..Aralık-Ocak-Şubat-Mart gibi bu fuarlar olur genelde ama Mart ayına pek kalmanı tavsiye etmem çünkü o sıralar iş kalmadı ne yapıcaz psikolojisi sarar ve olmadık bi işe tamam dersiniz..En geç Şubat ayında halledin işinizi ve yine Mart ayında vizeye girmeye çalışın..İşlemleri ne kadar erken bitirirseniz üstünüzdeki stres azalır ve rahat bi şekilde bilgi toplarsınız burdan..Ve okuldaki derslerede yansımamış olur..Daha ayrıntı bilgi istersen yardımcı oluruz yine..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o kadar çok bilgi kirliliği var ki.. Napacağımı şaşırdım doğrusu.. Nasıl yapacağız bu işi anlamadım Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2013 de self gidecekler var mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Self gitmeyi düsünüyorum ilk defa gidecegim bilgi konusunda yardımcı olabilecek arkadaslarla tanısmak isterim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı thedaphne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 de self gidecekler var mi?
    Evet. Ben gidiyorum.

Alıntı emr3gokce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Self gitmeyi düsünüyorum ilk defa gidecegim bilgi konusunda yardımcı olabilecek arkadaslarla tanısmak isterim.
    Hem ilk defa hem de self gidiyorsun sikinti cikmaz hocam insallah.
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı emr3gokce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Self gitmeyi ilk senende düşündüğüne göre araştırmışsın biraz.Ancak amerikada referansın yok.Yani bi işe başvurduğunda ssn yok,referans yok..İşverenin 3 ay boyunca oraya gidip o firma için çalışacağına inanması çok zor..Daha önceden gitmiş biri yardım ederse belki ama yinede riskli.İng seviyeniz nasıl?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ilk senenizde self yapmaniz pek de mumkun degil. is bulmaniz cok cok cok zor. eger gecmis yillarda giden bir arkdasin varsa ve o arkadasinin gittigi isveren sizi self olarak kabul ediyorsa gidersin . yoksa full programa bakmani oneririm.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

united towersla giden ya da gidecek olan var mı acep ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

neden sordun napican

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pek birşey yapamıcam yazıldım çoktan da kendimi hazırlamak istiyorum cezam neyse cekcem yani o allahın emri

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

hazirlayacak bisye yok iyi bir is secimi yap tum yazin guzel gecsin is secimine dikkat et

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

işte bende orada kararsızım hala CVmi bekletiyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

imzamdaki konuya bir goz at , eger hala is secemezsen secenekleri paylas isin genel bilgilerini biz de sana yardimci olmaya calisalim. ayrica varolan islerle ilgili forumda arama yap eger varsa mevcut bir konu ordan da fikir edinebilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne işi seçersem seçeyim adam takmış housekeeping işine illa tuvalet temizletcek bana bir de upper çıktım mulakatta. of işim çok zor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

United Towersla gidecek arkadaş kayıt oldun mu şirkete

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet oldum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet oldum
    öncelikle hayırlı olsun İstanbuldan mısın sana da mı virginia beach önerdiler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

dedigimi yap is seceneklerini sun forumd yardimci oluruz. housekeeper lik ya da baska bi is neyse artik.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

su an ellerinde hangi is varsa sirketlerin onu onerirler ondan size onerilenlere direk atlamayin forumda ve netten arastirma yapin. burda paylasin isleri yardimci olalim. aman direk atlamayin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ya kafamda başka yer var ama özellikle roaya yönlendirme yapıyorlar tek orasıvarmış gibi :S

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sen dinleme onlari aklinda biyer varsa orayi arastirdiysan orayi istedigini soyle. aslinda yeni yerleri de direk silme , belki iyi bi yer cikabilir onune. sana ne kadar sunsalar da bazi isleri istemedigini soledigin surece zorla yollayamazlar. nereyi istiyorsan oraya gidersin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Israrla önerdikleri Virginia Beach ancak orada çok Türk olduğunu duydum bakalım nolcak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Kotayı doldurmaya çalışıyorlar,orayı tavsiye etmeleri normal ancak önceki ve daha önceki iş listelerini isteyin..Mümkünse imzalanmış job offer listesine bakın konaklama saat ücreti filan en kesin ve net ordan görürsünüz..Ve eğer mümkünse gitmiş kişilere ulaşmalarını isteyin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)