relax ol.
rihanna dinle. david q. dinle falan![]()
Ben 1 Haziranda gireceğim ve hesaplarıma göre 8.45 teki randevuya yetişmem için 4 gibi kalkmam gerek. O uykusuzluk ve yorgunlukla hiçbir şey anlamam diye çok korkuyorum. Ya çok zorlarlarsa? Ya vize alamazsam o zaman ne yapacağım? Şu an çok paniğim.
sen nereden geleceksın kı 8.45 teki randevu ıcın erken kalkmam gerek diyorsun.
İstanbul'dan. İstinye oturduğum yere uzak![]()
bana tam yerı soylesen sana en kısa yolu soylerım
sagol bylyricbaska yardım ısteyen varsa soylesın arkadaslar
13 mayıs partisindenim bir sorum var hocam. ben pembe kağıt aldım. bana geri verdiği belgeler ds 2019 sevis ve pasaport oldu. transkriptimide geri vermedi. acaba bu normalmidir ? çünkü transkriptime bi 45 sn kesintisiz baktı bende şüphelendim acaba bi sorun mu var diye sonra başladık mülakata.
unutmus olabilir yoksa ds160 belgesı ve vıze makbuzu dısında butun belgelerı gerı verır trans dahil.
ama benm transkripti yanindaki bankoya koydu diğer belgelere öyle baktı. belki araştırcaktır gerçek mi uydurmamı diye.
şirket 17 mayısta vizeye giriceksiniz dedi bize,benimle birlikte gidecek arkadaşlara konsolosluktan mail gelmiş vize başvurunuz onaylandı diye fakat bana gelmedi acaba şirket benm ds 160 formumu doldurmadı mı? doldurmadıysa pazartesi doldurması yeterli mi salı günü vizeye girmem için bir sorun olur mu?
incelesin sahte değildir herhalde. zaten oyle bısey sezınlese hemen okulu arar.
ds160ın senın vıze tarıhınle alakası yok normalde 2 gun once doldurmaları gerek ama vıze gunu doldursanda bırsey farketmıyor. eger vize mesajın gelmedıyse sırketını ara ve soyle gondersınler bu cok zor degıl.
ds160ın senın vıze tarıhınle alakası yok normalde 2 gun once doldurmaları gerek ama vıze gunu doldursanda bırsey farketmıyor. eger vize mesajın gelmedıyse sırketını ara ve soyle gondersınler bu cok zor degıl.
[/QUOTE]
teşekkür ederim,onay mesajının çıktısını alıp mı gidicez vizeye bazılarının şirketi alın demiş,benim gelmezse girene kadar sorun olur mu o takıldı kafama
hıc gerek onlara arkadas. tarıh ve saatı bılıyorsan tamamdır. sirketin sana ds160 ds2019 ve sevıs odendı versın tamamdır
eyvallah makroklima hocam sağolaraştırsınlar 7 kuşağımı problem yok da yeterki çabuk araştırsınlar
![]()
daha önceden sorulduysa kusra bakmayın görmedim;
şirketim 1 hazirana randevu almış belgelerimde gelmiş heralde çünkü belli bilgiler istediler(yada 1-2 gün içinde gelcek) ds vs.
merak ettiğim vizeyi pasaporta basıp istediğimiz bir adrese mi yolluyolar yoksa kayıtlı olduğumuz adrese mi gelcek illa ? sorum şundan 4. sınıf öğrencisiyim haziranın 3-4 ü gibi evimi kapatıyorum ailemin evine yollatsam sorun çıkar mı?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
son sınıfsan ve daha once gitmedıysen ayrıca ıng cok kotu ise muhtemelen vıze alamazsın. bu sene gordugum retlerın cogu bu durumda olanlar.
Biraz geç oldu kusura bakmayın.Önceden anlattığım gibi ikinci görüşmeye girdim gecenki red veren adam 2 numaradaydı o gelmesin diye dua ettim 1 numaralı adam geldi.adam çok iyiydi.nereye gidecen ne iş yapacan bölümün ne filan dedi.konuştum direk.hiç ikinci girişin neden filan demedi.transkripe hiç bakmadı.ortalamam 1.91 ilk önce o yüzden alamamıştım.sonra yandan yeşil kağıt aldı.bişeyler yazdı filan.sonra türkçe olarak amerikan aksanı ile ben sana vize vermek istiyorum ama senin hakkında daha çok bilgi almamız lazım araştırmamız lazım dedi.numaraya bak cıkınca pasaportu yolla falan filan dedi.klasik isim soruşturması.belgelerimi verdi bekliyorum şuan.
benim sorunum benim işim ucak biletim herşey hazır 14 haziranda.4 hafta filan diyolar daha da uzayabilir.6 ay bekleyenler var formunda araştırdım çok.ben ne yapacam hızlandırmak için bişeyler yapamaz mıyım?çok zor durumda kaldım.ismi açıklanıp alamayanlar var.daha da korkutucu bi durum.ne yapacam bilemiyorum..şimdiden teşekkürler
Birincisi oncelikle aynı adam gelsede senı baska gorevlıye gonderecektı aynı kısı gorusme yapmaz.
Gecen gün bir arkadasıma 12 gunde geldi sorusturma sonucu. Dedıgın gibi 3*4 ay surenlerde var umarım erken gelir
20 sinde vizesi olanlara kolay gelsin
sleven arkadas 3 mayısta gırdı. 15 mayısta cevabı geldı 15 de konsolosluga gonderdı 18 de cevap geldi. yanı hersey 15 gunde bıtmıs
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks