chicago uzerinden gidiliyor genelde wissconsin e
chicago uzerinden gidiliyor genelde wissconsin e
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Rezervasyonlarda chicago da 4 tane havaaanı gorunuo ama hangisidir acaba??
thy den new york a aktarmasız 230 euro ya aldım arkadaşlar..ilgilenen varsa adios kartla puan karşılığı 390 euroya veriolar uçak biletini..öğrenci indirimi de yapıldı..1 senede puanı toplama karşılığında..tavsie ederim çok uygun..
burçin bende new york a thy den aktarmasız bilet arıorum da sen şu adios olayını brz açarmısın birikmiş para puanlar fln oluyo onlarla mı aldın ?
ya birikmiş olması gerekmio..adios kart çıkarttırıosun..baştan otomatik puanlarını eksiye düşÃ¼rüolar..sora ister world kartınla istersen adios kartında 1 sene boyunca alışverişlerini yapıp 230 euroluk puanı topluosun biletin bedavaya gelio bölece..
1) 1 yilda 390 euroluk puani toplamak icin ne kadarlik alisveris yapman gerektigi konusunda bi fikrin var mi? ( 4 TL'lik alisveris yapinca 1 puan kazaniyorsun, 1000 puan yaklasik 5 euro degerinde)
2) 1 yil icinde toplayamazsan puan karsiligi ucretin kredi kartindan alinacagi konusunda bi fikrin var mi?
365 gün içinde kullandığınız Avanspuan’ı toplayamamanız halinde, eksik kalan Worldpuan’lar, Avanspuan taahütnamesinde belirtilen kurallar çerçevesinde nakde çevrilip kredi kartı hesabınıza borç geçilir. ( 4 TL'lik alisveris yapinca 1 puan kazaniyorsun, 1000 puan yaklasik 5 euro degerinde)
Ornek teskil etmesi acisindan:New York gidiş dönüş biletini ele alalım. Bu bilet 1200TL olsun. Bu bileti ucretsiz alacak puani biriktirmek icin Wings ile 55 000TL, Shop&miles ve Miles&More ile 50 000TL, Maximiles ile 80 000TL lik alisveris yapman gerekiyor.
Sometimes memories can kill...
Ben 2 Haziran tennessee-Knoxville gidiş Eylül açık tarih New York tan döniş Air framce Paris aktarmalı 690 euro fiyat aldım nasıl arkadaşlar?
Arkadaşlar bende THY istanbul>chiago, American Airlines chiago>lexington 20 mayıs tarihli gidiş ve new york (JFK)>istanbul 19 eylül dönüşlü (Dönüş tarihi 1 kereye mahsus degiştirilebilir) şekilde 640€ ya buldum. Oğuzhan arkadaşımızın aracılıgıyla bir acenta firması bu bileti ayarlamıstır. ikisinede tşk ediyorum.
Arkadaslar biletinizi iyi arastırın, hemen almayın sakın. çünkü birisi bi fiyat verirken başka biri daha asagıda verebilyo ve aynı sartlarda olabiliyor. bunlara dikkat edin. burda herkesin amacı uygun fiyatlı ve bas agrıtmıcak bi bilet bulabilmek. umarım herkes istedigi bilete kavusur en kısa süredeiyi günler dilerim.
sanırım wisconsin a gidiyorsun ve en yakın havaalanını sormuşsun eğer bu konuda bilgiler almak istiyorsan sana yardımcı olabilirim geçen yıl wisconsin da wilderness resort deydim MSN Adresi Paylasmak Kurallar Geregince Yasak
Konu break tarafından (31-03-2010 Saat 12:56 AM ) değiştirilmiştir.
alitalia ile miami hazıran 8-eylul 15 597euro ne dıyorsunuz alayım mı??
gayet ıyı ama alıtalı o kadar tavsıye edılmıyor ama olsun sorun olmaz yaal sen bence
597 euro iyi fiyat bence miami icin 595 nyc fiyati..
aldım dönüş değiştirilebiliyor ayrıca
alitalia nasıl bu arada aldık ama
bıde romada aktarma yapan warmı??
seni korkutayim 2008 de iflas etmenin esiginden donen bir firma...arkadasim nydan 10 gun gec donmustu ucuslar iptal edilmisti.. en son alitalia satilmaya calisiliyordu ama ne oldu tam bilmiyorum.. ne kadar kotuledim firmayi ya![]()
hukumet almış die duydum ama sağol herturlu bilgiye açığım![]()
ya kart cıkarmanıza veya alısverıs yapmanıza gerek yok sırf bu işleri yapan artık kişiler var adamlar hem ucuza bilet aldırıolar kendılerı kazanıoor hali ile sen de kazanıyorsun, bıraz araştırın bulusunuz böle kişileri civarlarınızda.. ama dikkat edin herkeze güvenmeyin..![]()
işte 600 euro olmuo bilet..puanla aldıın için bileti sana 390 euroya satıolar..bide öğrenci indirimi yaptılar 220 euroya düştü bilet..yani 1 sene içinde 5.000 tlden daa az alışveriş yapman lazım..e ailen ayda 300-400 tl lik harcama yapıosa kredi kartından, bedavaya gelir biletin bölece..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks