Work and Travel
Toplam 184 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2010 Ucuz Uçak bileti Organizasyonu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) 1 yilda 390 euroluk puani toplamak icin ne kadarlik alisveris yapman gerektigi konusunda bi fikrin var mi? ( 4 TL'lik alisveris yapinca 1 puan kazaniyorsun, 1000 puan yaklasik 5 euro degerinde)

2) 1 yil icinde toplayamazsan puan karsiligi ucretin kredi kartindan alinacagi konusunda bi fikrin var mi?

365 gün içinde kullandığınız Avanspuan’ı toplayamamanız halinde, eksik kalan Worldpuan’lar, Avanspuan taahütnamesinde belirtilen kurallar çerçevesinde nakde çevrilip kredi kartı hesabınıza borç geçilir. ( 4 TL'lik alisveris yapinca 1 puan kazaniyorsun, 1000 puan yaklasik 5 euro degerinde)

Ornek teskil etmesi acisindan:New York gidiş dönüş biletini ele alalım. Bu bilet 1200TL olsun. Bu bileti ucretsiz alacak puani biriktirmek icin Wings ile 55 000TL, Shop&miles ve Miles&More ile 50 000TL, Maximiles ile 80 000TL lik alisveris yapman gerekiyor.

1) 1200 tl fln diil ücreti..400 tl ye denk geldi bilet fiyatı..2)500 tl deerinde alışveriş yaptık ve 500 puan geçti karta..1senede raat raat 400tl lik puan topluosun yani..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı burçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) 1200 tl fln diil ücreti..400 tl ye denk geldi bilet fiyatı..2)500 tl deerinde alışveriş yaptık ve 500 puan geçti karta..1senede raat raat 400tl lik puan topluosun yani..
    Ben tam olarak bankaya sorulup bilgilendirilme taraftarıyım. Kesin böyleyse eğer ben de alırım çünkü. Eğer bankaya sorarsanız cevabını bildirebilir misiniz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı solakbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tam olarak bankaya sorulup bilgilendirilme taraftarıyım. Kesin böyleyse eğer ben de alırım çünkü. Eğer bankaya sorarsanız cevabını bildirebilir misiniz?

ben biletimi aldım bu şekilde ztn bankayla görüşÃ¼p..ailemde sene içinde uçak biletlerini hep bu şekilde puan sistemiyle alır..hem gaet ucuza gelio hemde şuzmna kdr hiçbi sorun yaşamadık...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı burçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben biletimi aldım bu şekilde ztn bankayla görüşüp..ailemde sene içinde uçak biletlerini hep bu şekilde puan sistemiyle alır..hem gaet ucuza gelio hemde şuzmna kdr hiçbi sorun yaşamadık...
    O zaman ben de kart için bir görüşeyim bankayla. Böyleyse durum çok iyi çünkü. Bizim arkadaşın babasının miles&smiles'dan 600 euroluk bir bileti bedavaya getirmesi için 10.000 TL'lik alışveriş yapması gerektiğini biliyorum. O yüzden merak ediyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı solakbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman ben de kart için bir görüşeyim bankayla. Böyleyse durum çok iyi çünkü. Bizim arkadaşın babasının miles&smiles'dan 600 euroluk bir bileti bedavaya getirmesi için 10.000 TL'lik alışveriş yapması gerektiğini biliyorum. O yüzden merak ediyorum.
    işte 600 euro olmuo bilet..puanla aldıın için bileti sana 390 euroya satıolar..bide öğrenci indirimi yaptılar 220 euroya düştü bilet..yani 1 sene içinde 5.000 tlden daa az alışveriş yapman lazım..e ailen ayda 300-400 tl lik harcama yapıosa kredi kartından, bedavaya gelir biletin bölece..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)