1buçuk saat uzaklıktaki ocean springse geliyoruz biz de
bakalım artık denk geliriz![]()
Saol dostumm bilgiler içinn,, walla selam verip dalarım dilerk içerii,, alllaaaaa,,
Senin durumlar nasıl buarada, hazırlıklar falan..?
yemek için ayda 1-2 kez giderim walla fort waltona,, bu hafta içinde diğer türk arkadaslarda gelecek sanırım eve,, onlarla gideriz olmazsa...
evet evet doğru soyluyorsun, grill chicken clup ta domuz eti vardı,,, sabah kahvaltılarındaa zatenn full nerdeyse domuz eti
tesekkurler
buaralar pek haber yok kardeşim
işler yoğun, banka ssn vb.. ıvır zıvır işleride yeni hallettim...şimdi 2. iş arayıslarıyla ıgrasyrm,, gezme tozma işleri falan,, plaja pek zaman kalmıyor ama ayrıca yorusu oluyor,, bakalımm yeni haberler gelirse yazarım
Ev çok güzell oldu ama,, 4 kişi kalıyorzz,,, sessiz rahat,, sakin....
yeni cocuklar gelir bu hafta sanırım......sanırım türk arkadaslar gelecekler
ayy benim de ellerim ayaklarım titriyordu vize görüşmesine gittiğmde
Ben de kendimi avutmaya çalışıyorum herkes yabancı die ama yine de biraz var korku. Aslında arkadaşımla beraber gitcektik. İşimiz, kalcağımız yer herşeyimiz aynıydı. Ama arkadaşım vize görüşmesinde isim soruşturmasına takıldı ve soruşturma sonucu hala açıklanmadı o yüzden tek gitmek zorundayımEn başından bilseydim tek gitceğimi bu kadar korkmazdım belki. Ama herşeyde hayır vardır. Demek ki böylesi daha hayırlı olcak..
valla cok iyi oldu bu...Alpinist gezelecek görülecek yerleri gorde bizide destina gelince gezdirirsin...20 sinde ordayiz
Saol herşey icin..
Bi big mac menu lütfennnn![]()
alpinist abi yapacak birşey yokmu orda paso nettesin benden cok giriyosun![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
arkadaslar çalışma saatlerim genelde akşamları oluyor....baznede sabahları...sabah olunca zaten pek giremiyrm nete,, ama akşam olduğu zamanlar genelde sıcaktan ya uyuyorsunuz yada evde bilgisayar basında oluyorsunuz suan yaptığım gibi...saolsun adamlar wireless denen birşeyide bulmus....
yakınlarda plaj yada alısveriş merkezi var,, fakatt bütün bunlar şimdilik paraya yani pay check e bakıyor..
çalıştığınız gün zaten plaja yada çarsıya gideyim deseniz,, yorgunluktan çalışacak haliniz kalmıyor....bu sebeple buaralar beni fazlaca goruyorsunuz....
2.iş bulduktan sonra sanırım ayda bir falan girerim yaww
Siz gelinde gezecek yer cok,, fakat parasal duruma ve hava durumuna ayrıca calısma saatlerinize bağlı bunlar...( hayatın gercekleri )
gecenlerde bir kaç yeni plaj kesfettim bir kaç tanede outlet,, gidersem yazarımmmD hadi bakk fotoda yollarım szie,, gun batımı ve gün doğusu ile ilgili,,, soyle kumsalda lamısım elimee kitabımı biramı.....offf beaaa....
Fakat haftasonu calısyrm sanırım...
kalın sağlıcakla
ahmet gene estiriyo artık takip edemiyorum yazılanları![]()
12 saatten az kaldı...haydi bakam...![]()
benım de 9 saatım kaldı
aalpinistt abi hot & spicy akar. Favori burgerım, ondan da bıktıysan ne diyeyimCrispy Chicken Classic dene veya Chicken Selecs al. Chicken Selects + biraz mayonez de süper gidio, ama pahalı baya
Gidince hemen hot & spicy ve selecslere dayanıcam
Ayrıca walmartta dondurulmus et bölümünde spicy chicken da var, 5$ civarı biseydi. Ondan alıp bir de tortillo ( bizim lavas gidi bir sey ) bir de mexicano, ranch sos tarzı bir sey alıp dürüm yapabilirsin, süper oluyor. Ayrıca Tony's Cheese Pizza vardı 2.5$ dı, her türlü peynirli pizza var, domuz etinden uzak. Onlar da doyurucu ve ucuz oluyordu. Bir de konservelerin oldugu yerde tavuk suyu corbası, makarna falan var. Meatball makarnayı önerebilirim, ama bazıları domuz eti iceriyor, arkasına iyi bak ona göre al. Not : Makarnanın domates sosu tabaga bir yapıstı mı cıkmıyor, tutkal mı var icinde bilemiyorum
Diger bir yiyecek olarak ton balıgı önermem, suda oluyor ve kötü baya. Kahvaltılık olarak süt ve cornflex almanı öneririm. Biz en büyük boylarından alıp her gün yiyorduk, hem saglıklı hem de doyurucu. Atıstırmalık olarak da pringles, marshmellowlu bisküvi tarzı bir sürü seyler var. Dikkatli gezersen bir sürü degisik sey bulabilirsin. Son olarak vakit ve fiyat bakımından dezavantajlı oldugu icin evde yemek yapmanı önermem. İsten gelip yorgun yorgun ugrasamazsın, sebze meyve de pahalı zaten orda. En iyisi sabah cornflex, öglen Mc, aksam da evde microdalgada yenebilecek herhangi bir sey
( Tavuk, pizza, makarna vs ) İyi günler...
Not : Kilona da dikkat etmeni öneririm. Ordayken calıstıgın icin kilo almazsın belki ama TR ye dönünce bnm gibi birde 10 kisi fazlan olabilir![]()
Konu yakuza tarafından (08-06-2009 Saat 06:27 PM ) değiştirilmiştir.
Saol dostum tesekkurler bilgiler için...
şimdilik hot'n spcy den nekadar bıktım dediysemde en ucuzu ve en pratik o olduğu için yiyorum walla....fakat bu aralar koydum kafaya Happy Meral alacam,,![]()
sabahları idare edeiyrm nutella, vb.. corn flakes vb...
oglen mc de.... ama akşamlarıı soyleee bii coban salata,, yanınaa ıspanaklı borek,, sarma,, guvecc falann olsaa beaa
nOT : arjadaslar sabah saatlerinde ozellıklede saat 10.30 - 11.30 civarında mc donaldstan hamburger falan yemenizi onermem , benden tavsiye,, walla nekadar domus eti pişirdikten sonra grillde temizlesekte yine sabah saatlerinde, kahvaltıdan oğle menüsüne geçiş olduğu için arada bir araya domuz eti gidiyor ,, ve domuz yağıı ister istemez bulasıyorr tabii etlere....haberiniz olaa.....![]()
ne güzell yaw...ortalık şenleniyor yavas yavas........ben şimdiden bakıyorum çiğkoftelik malzemelere
Buarada bugun SSN kartımı aldım arkadaslar,, hayal kırıklığına ugradım ama,, kart diye diye,, gonderdikleri sey nerrdeyse A4 a basılı yollamıslar........bende plastik falan bir kart bekliyrm.....soyle sasalı, cicili bicili...![]()
Arkadaşlar, yarından sonra daha kalabalık bir destin-florida ekibi olarak size burdan yazarız sanırım.....bugün itibariyle destine gelen yeni türk arkadaslarımız olacak....gönül isterki havaalanında onlara bir karşılama düzenleyelimama malesef o saatlerde evde uyuyor olurum sanırım yada işte olabilirim,, yolda olan veya yola çıkacak olan bütün wat katılımcılarına hayırlı yolculuklar diliyorum,, umarımm destin' e gelecek arkadaslar benim Yayla çorbamı unutmamışlardır
![]()
Selamlar.....
buarada dün wal mart' a 69 Dolara dağ bisikletleri gelmiş burada,, gelecek arkadasların bilgisine... ben baktım gecen hafta 110 dolardı-90 dolar falandı...bu aralardaydı fiyatlar.....ama dün yeni mahsul bisikletler gelmiş,, ben aldım tabi taylandlıdan 40 dolara kullanılmıs bisikleti getirirler![]()
![]()
Son birşey daha ekliyeyim arkadaşlar bağlantım kopmadan önce,, dün dizüstü bilgisayar fiyatlarına baktım rastgele,, yaw en baba bilgisayar 400-500 dolar,, 240 dolara bile pc vardı....walla benimkini atıp almayı bile dusundum bir ara...
Elektronik esyaların bulunduğu outletlerde daha ucuz bunlar tabi,, yaw dün gidecektim bisikletin tekeri patladıı yolda geri dündüm ,,
ve mutlu son: wal martta en sonunda yeşil biberli zeytin buldum![]()
kalın sağlıcakla şimdilik......
aalpinistt kardeş ben 25 haziranda geliyorum.seninlede görüşmek isterim.ve bilgi almak isterim.ilk defa gelcez.bize yardımcı olursun dimi.telefon numaran filan varsa iyi olur
25inde hangi uçakla kaçta gidiyosun? ben de 25inde yolcuyum
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks