Bence de o arkadaş sana fırçada çok haklı![]()
Bence de o arkadaş sana fırçada çok haklı![]()
Bisiklet konusunda dedigin dogru. Ordaki halk yolda bisiklet görmeye alısık olmadıkları icin cok korkuyorlar aman carparız falan die. Yanımızdan gecmemek icin araba sollar gidi diger seride geceni bırakın koca yolun dısına cıkan sürücü bile görmüstüm. O derece korkuyolarlar yani. Yasaların da bunda payı baya var tabi. Senin 15 mil iyimis bankaya yine, bnm gidis dönüs 3 saat almıstıSu ana kadar baya da bnm hikayeye benziyor seninki. Benim de gecenin 2 sinde isten gelme degil de 4 am de karanlıkta ormanın arasından işe gittigim cok olmustur. Abd de TR deki kadar sokak ısıklandırması da olmadıgı icin ay olmadıgı geceler nerdeyse kör gibi sürüyordum bisikleti
Genelde biraz ürkütücü olsa da eglenceli oluyordu, night clubtan jaguar ile gelip üstümü degisim bisiklete atlayıp ise gidiyordum
Son olarak işe alısman güzel, sabah saat 9-11 ve öglen 12-14 arası yasanan yogun saatlerin stresine dayandıktan sonra gerisi gelir. İyi günler...
oyle gercekten yakuza.....adamlar serit değiştiriyorr walla benii gorunce hosumada gitmiyor değil heee....
mc donaldsın yoğunluğna alıstık gibii ama biraz yavasım halen,, hızlanmam lazım...hatta arada bir managerlara saka yapıyorm slow food falan diye...
walla dedim bak haftaya hızlanacam,,, izleyecezz bakalım diyolar
Bisikletide 40 dolara aldım....walla 30 var yanımda falan dedim...evdeki bir arkadstan borc al istersen dediler![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
walla gittiler şimdi ugurladım....ben 2 kişi gidecek diye biliyordumm 3 kişi gittiler...suan 4 kişi kaldık....bekliyozz türkiyeden gelecek ekibii....benim corbaları unutmayııınnn![]()
Çorba siparişi verene kadar alsaydın ya yanına![]()
iyide gumrukten sokamam diye almadım,,
nerden bileyim boyle rahat gececeğimi....![]()
alpinist bende de mc donalds ta çalışacağım ama işverene mail atmama rağmen cevap yazmıyorlar. Mc lerde zaten cevap yazmazlar die bir şey duydum sana cevap yazmışlarmydı? Bu konuda beni aydınlatırsan çok memnun olacağım. Yoksa oraya gidipte işsiz kalmayayım şimdi![]()
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
ok anladım ama sözleşmede Mc in maili yazıyor direk supervisorunki yok. Neyse artık bi şekilde bulmaya çalışacağım sağolasın.
sorun olmaz sanırım,, yer bulursun ama yinede alternatif olarak birkaç otelin daha adresini yaz bir yere ne olur ne olmaz diye,,, e-posta da yollayıp sorabilirisn bos yer olup olmadığını işi garantiye almak için....
birde acaba mcdonaldslarda konaklama şekli standart mıdır? yoksa yere ve bölgeye göre değişiyor mu?örneğin alpinist sen konaklamayı kendin mi ayarladın yoksa işveren yardımcı oldu mu?
bu arada benim sözleşmemde "area extended MOTEL" yazıyor. Acaba yinede evde ayarlama ihtimalleri var mı?
emin değilim ama cevredeki motellerden yer ayarlayacaklar sanırım....bellide olmaz tabi ama adamlar sürekli oğrenci aldıkları için biliyordur yapacakları işi....sanırım motel olayı daha yakın olduğu için onu secmişlerdir sizin için....
pensacola da havaalanında bekleyecek arkdşlar için:
www.motel6.com daha ucuz ve havaalanına daha yakın bi bakın ..
Motel 6 Pensacola East #1105
7226 Plantation Road
I-10 at N Davis Highway/SR 291, Exit #13
Pensacola, FL, 32504
Phone: (850) 474-1060 | Fax: (850) 476-5104 adresi ve fiyatı da 34 dolar...
Konu destingirl tarafından (05-06-2009 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir.
en çok endişelendiğim konu domuz eti olacak. mc donalds ın hamburgerlerinde domuz eti kullanıyorlar mı?
hayır hamburger ve diğer etlerin içinde kesinlikle domuz eti bulunmuyor, % 100 sığır eti....fakat bazı menülerde domus eti konuluyor ilave olarak,, ozellıklede sabah kahvaltı menulerine domus eti ayrıca konuluyor fakat etin içine değil dikkatinizi öekerim,, ayrı bir et olarak ilave ediliyor menüye,,, oğleden sonraki menülerdede domuz etinin kullanıldığı menüler var fakat ismini tam hatırlayamadım şimdi,, yazarım bir ara....
slm alpinist. Yaşadıklarını en başından beri okuyorum. Çok aydınlatıcı şeyler yazmışsın. Ben maryland e gidiyorum 9 haziranda. Tek başıma gitceğim için acayip korkuyorum ama bir yandan da kendi kendimi teselli ediyorum dilimi geliştirebilecem die.. iyi geceler ya da oranın saatine göre düşünürsek iyi günler![]()
eeeeee, anlat bakalım, nası gidiiyor, varmı yeni havadisler???
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
rica ederim ,,
oncelikle bunları hissetmen normal cunku bendede heyecan yoktu desem yalan olur.....hatta ben ilk vize gorusmesine gittim zaman ayaklarım titriyordu yaww
fakat ucağa binipte amsterdamda inene kadar zaten heyecan falan kalmıyor normal sartlarda....hatta tek gitmek dahada zevkli oluyor.....bosver sen.....çünküü herkes yabancıı orda,, herkes bri yerleri kesfetmeye calısıyor....adı üzerinde dış hatlar terminalinden gidiyrsn....o yüzden dert etme...goreceksin heyecanın gidecek ucakta...
selamlar
ahmetcimmmailecek seni izliyoruz diyecek birşey bulamıyorum herşeyi tek tek yazmışsın ve bende destine gelceğim için çok yardımcı oluyor tşkler kendine iyi bak çorba demişsin köpeğim olsun getiririm sana sen adlarını söyle yeter ezogelin,işkembe,.....
![]()
Aapinist abi istedigin link bende varhttp://maps.google.com/maps?f=q&sour...5&z=13&iwloc=A " Ali Baba Grill " Hatta tam hatırlamıyorum ama Temmuz sonu veya Agustosta Türk günü gibisinden bir seyler yapılmıstı gitmistik biz de. Orda bir sürü Türkle tanısmıstık be o günden sonrası süper gecmisti
Mercedesten inip Jaguara biniyorduk, ondan inip BMW ile gidiyorduk gece kulüplerine. Baya bir güzel olmustu, cok yardımları dokundu. Sana biraz uzak kacıyor galiba ama Fort Walton Beachte ve Navarre cevresinde yasıyan Türkler var. Ali Baba Grill e gidince tanısırsın zaten coguyla. İyi günler...
Not : Öglen menüsü burgerlarında domuz eti iceren burger Crispy/Grill Chicken Club diye hatırlıyorum![]()
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks