Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı citos_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende maryland ocean ciyty'e gidecem büyük ihtimalle sixflagste çalışmaya eğlence parklarındaki çalışma ortamı, sosyal yaşam, konaklama ve ulaşım hakkında bilgi verebi,lirseniz sevinirim.
    citos_88,

Ocean City'de iki yerde eglence parki var ki sanirim ikisi de Jolly Roger'di. Ikisi de oyle buyuk degil cogu zaman da kalabalik bile olmuyor. O parklarda calisan bir cok arkadasim vardi. Is yapmadan para kazaniyorlardi yani..

Ulasimdan kastin baska sehirden Ocean City'e ise greyhound otobuslerine bir bak. Ama cok buyuk ihtimalle hangi havalani uzerinden gideceksen disarda bekleyen Ocean City'e giden bir charter vardir.

Sehir ici ulasim ise cok cok rahat. Benim Amerikada gordugum sehirler arasinda en rahat ulasim Ocean City'de. Sanirim 5 dk da bir otobus geciyor. Gunboyu kullanabilecegin bilet ucreti 2 dolar. Sanirim 10 tane bileti toplu aldiginda 1.5 dolara dusuyor ucreti.

Amerika icin ozel gunlerde Boardwalkta cok guzel aktiviteler duzenleniyor. 4 temmuz gunu sahilde hayatimda gordugum en mukemmel havai fisek gosterisi yapildi.

Gece hayati cok mukemmeldir. Cok buyuk gece kulupleri ve pool bar'lar var. Tabi 21 yasi doldurmus olmak gerekiyor.

Aksamlari boardwalk'ta dolasmak da ayri bir zevk. Etrafta sarki soyleyen gencler, popcorn ve ozellikte dumser's dairyland'te uzun dondurma kuyrugu olusturan insanlar... Tabi bunun da eglencesi bir yere kadar.

Ocean City'den Turkiye'yi cok cok ucuza arayabilecegin yerler var. 3-5 dolara 100 dk konusabilecegin kartlar var.

Internet sikintisi yok. Bir cok yerde, evde wireless agi var. Laptop yoksa da 20 dolar odeyip tum yaz boyunca sinirsiz internete girebilecegin internet cafeler var. Ruslar isletiyor Turkler degil

Bunlar iyi taraflar, tabi kotu yonler de var.

En kotu taraf konaklama olayi. Bir sekilde konaklama bulunuyor ama 10-14 kisilik evler ya da 4 kisilik tek odalar seklinde. Eger 4-5 kisi kalacaginiz bir yer bulursaniz sakin kacirmayin.

Ikinci kotu yani ikinci isi bulma olayi aagustos ayinin ortasina kadar biraz zor. Ondan sonra is seni buluyor

Son sey ise yemekler pahali. 33. caddedeki McDonalds'a biraz fazla ugrayacaksin.

Kolay gelsin sana..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

maverick saolasın arkadaşım çok güzel anlatmışsın. ben de bu yaz oc deyim bakalım görcez kısmetse

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar meraba ben de oceancity e gidiorum haziranda. Grocery de çalışıcam bilgisi olan war mı?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sezgin_Sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar meraba ben de oceancity e gidiorum haziranda. Grocery de çalışıcam bilgisi olan war mı?
    Sezgin nerde calisacaksin?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

supermarkette çalışıcam ama pozisyon henüz belli deil. nasıl bi yer keyifli geçio mu zaman? yaz sonunda yüzün gülerek dönüomusun TR ye?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben de bu yaz 5 haziran'da Ocean City, Maryland'de olacağım, super fresh food markets'da çalışıcam, bu iş yeri ve çevre hakkında daha önce yazılanlardan farklı bilgilere sahipseniz verirseniz memnun olucam, herkese iyi wat'lar şimdiden..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı okangroove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de bu yaz 5 haziran'da Ocean City, Maryland'de olacağım, super fresh food markets'da çalışıcam, bu iş yeri ve çevre hakkında daha önce yazılanlardan farklı bilgilere sahipseniz verirseniz memnun olucam, herkese iyi wat'lar şimdiden..
    kaçıncı caddede hocam senin bu superfresh food market ? bilelim de yakınsa arada uğrayıp alıyım 3-5 bişey

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla adres şöyle yazıyor iş sözleşmesinde 12741 Ocean Gateway Ocean City MD 21842 kaçıncı cadde oluyor bilmiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı okangroove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla adres şöyle yazıyor iş sözleşmesinde 12741 Ocean Gateway Ocean City MD 21842 kaçıncı cadde oluyor bilmiyorum
    Ocean City'deki outletlerde sanirim. Cok yogun olmaz orasi. Rahat rahat calisirsin umarim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ocean City'deki outletlerde sanirim. Cok yogun olmaz orasi. Rahat rahat calisirsin umarim
    yok outlet değil, Super FResh Food Markets diye bir market.. bilen var mı nerede olduğunu ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

he senin west ocean da sanırım bu yer . ordakilerde cadde numarası yok sanırım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

maverick dostum ocean citydeki outletler dışında bu delaware eyaletinde rehoboth beach tede baya büyük outletler var. hiç gittinmi ordakilere ayrıca ulaşımı nası sağlarım rehoboth beach e bi bilgin var mı bu konuda. araba kiralama dışında

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mstfdg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maverick dostum ocean citydeki outletler dışında bu delaware eyaletinde rehoboth beach tede baya büyük outletler var. hiç gittinmi ordakilere ayrıca ulaşımı nası sağlarım rehoboth beach e bi bilgin var mı bu konuda. araba kiralama dışında
    Rehoboth beach'e giden otobusler var ama belli saatlerde idi. Sanirim gunde 3 ya da 4 defa Ocean City'den otobus kalkiyordu. Oraya gittikten sonra ogrenirsin saatleri merak etme. Otobusle 45 dk falan suruyordu. Araba kiralamaya hic gerek yok. Ocean City'de kullandigin otobus biletini gosterip bir de ustune 1.10 dolar odeyip gidebiliyorsun oraya.

Rehoboth Beach'teki outletler Ocean City'dekinden cok daha buyuk. Bir cok markayi rahatlikla bulabilirsin. Ayrica vergi de yok..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rehoboth beach'e giden otobusler var ama belli saatlerde idi. Sanirim gunde 3 ya da 4 defa Ocean City'den otobus kalkiyordu. Oraya gittikten sonra ogrenirsin saatleri merak etme. Otobusle 45 dk falan suruyordu. Araba kiralamaya hic gerek yok. Ocean City'de kullandigin otobus biletini gosterip bir de ustune 1.10 dolar odeyip gidebiliyorsun oraya.

Rehoboth Beach'teki outletler Ocean City'dekinden cok daha buyuk. Bir cok markayi rahatlikla bulabilirsin. Ayrica vergi de yok..
    oo çok iyiymiş ya 3 dolar civarında ulaşımı sağlamış oluyoruz o zaman.bunu duydum ii oldu. saolasın hocam vala bilgi için. ewt hem vergi olmaması hem de oceandakinden çok daha fazla marka olması sebebiyle cazip geliyo gerçekten.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bayside skillet die bir restaurant hakkında bilgisi olan var mı acaba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı mne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayside skillet die bir restaurant hakkında bilgisi olan var mı acaba
    nerdeymiş o west ocean damı ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Amerikanın heryerinde bulunan bir şirket Merkezine 5 dk mesafede Ocean City nin Outletlerinin bulundugu büyük bi alanda çalışma arkadaşlarınla iyi geçinirsen çok iyi bir şirket ilk başlarda oldukça saat verirler tabi burda çalışan sayısıda onemli ancak son zamanlara dogru çalışma saatlerin azalır

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende ocean city md dyim tanışalım arkadaşlar....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar bende bu yaz oceancity e gidiyorum hall's restaurant diye bir yerde çalışıcam var mı herhangi bir bilgisi olan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadşlar bu yaz jungle jim Rehoboth Beachteyim alışverişe beklerim hepinizi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mgturkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadşlar bu yaz jungle jim Rehoboth Beachteyim alışverişe beklerim hepinizi
    oraya mal getirdigimde gorusuruz muhtemelen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    michigan da su parkında çalışırken de deli de çalışan bi türk vardı bizim parka yicek filn getiriodu

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mgturkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    michigan da su parkında çalışırken de deli de çalışan bi türk vardı bizim parka yicek filn getiriodu
    ben coca cola getiririm muhtemelen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben coca cola getiririm muhtemelen
    nasl biyer bilio musun o park daha önce cola getrdn mi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sen yine oc'de misin
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende ocdeyim bu yaz carousel resort hotelde orda görüşmek üzere...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ocean city,md ye gitmek için hangi havaalanı daha yakındır.washington dulles international mı tercih etti oraya giden arkadaşlar?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı osio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ocean city,md ye gitmek için hangi havaalanı daha yakındır.washington dulles international mı tercih etti oraya giden arkadaşlar?
    ewt ben gidiş biletimi oraya aldım.washington dulles international. fakat jfk dan da gidenler var.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende maryland ocean citye gidiorum arkadaşlar ve jfk'den geçecem eğer benmle aynı gün yani 16 haziranda gidecek olan varsa jfkden ocean city'e ulaşımı beraber yapabiliriz .Ben e-point diye bir şirketten rezerevasyon yaptrdm uçaktan ind,kten sonra karşılayıp ocean city'e kadar bırakacaklar.Eğer aynı tarihlerde uyan varsa olmasada olur tabi ama bu şirketi kullanabilirler.Ücretide 70 $haberiniz olsun...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı citos_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende maryland ocean citye gidiorum arkadaşlar ve jfk'den geçecem eğer benmle aynı gün yani 16 haziranda gidecek olan varsa jfkden ocean city'e ulaşımı beraber yapabiliriz .Ben e-point diye bir şirketten rezerevasyon yaptrdm uçaktan ind,kten sonra karşılayıp ocean city'e kadar bırakacaklar.Eğer aynı tarihlerde uyan varsa olmasada olur tabi ama bu şirketi kullanabilirler.Ücretide 70 $haberiniz olsun...
    slm
    Ben ve arkdaşım da 15 hairanda new yorka incez 1 gece kalıp 16 haziranda Rehoboth Beach e gitcez ulaşım konusunda bizim de sıkıntılarımız var bu şirket hakknda bilgi verebilr misin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks