ben sorusturmaya kaldım elıme turuncu bır kagıt verdıler sırkete gittim guvenlık sorusturmasına kalmıssın dedıler ve 4 hafta en erken haber verırler dedıler ama bellıde olmaz dedıler daha sonra konsoloslukdan aradılar benı su numaradan 03124555555 recep bey
bır mucıze oldu cok sanslısınız dedı bıtane bayan hemen konsolosluga evraklarınızı ve pasaportu gonderın dedıler bende gonderdım suan beklıyorum
aynen kardes ben halen soktayım zaten bakalım ınsallah sanada haber verırler bır an once kardesım.
ceac da çalışma var kullanılamıyor. bizim süreçlerde güncellense şu çalışmadan sonra .
Arkdslar bnm evraklar konsolosluga ulasti bugun sizce 13 une kadar elimde olurmu 14 unde sabah 6 da ucagim var istanbuldan
arkadaşlar bugün buraya yazdığımı duymuşlar sanırım , ankara daki konsolosluk az önce listeyi güncelledi ( islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye ) ve ben mutlu sona ulaştım. darısı diğer bekleyen arkadaşların başına![]()
[QUOTE=Leppävaara;185616]arkadaşlar bugün buraya yazdığımı duymuşlar sanırım , ankara daki konsolosluk az önce listeyi güncelledi ( islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye ) ve ben mutlu sona ulaştım. darısı diğer bekleyen arkadaşların başına[/QUOTE
Cok sevindim dostum guzel bir yaz gecir![]()
[QUOTE=kaya0133;185747]maalesef dostum. hala
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 06-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
yazıyo ceac de.
ama burda ; islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye takip numaram çıktı ve karşısında Lutfen pasaportunuzla beraber DS-2019 formunuzu kargo ile gonderiniz yazıyo ve bende dün ankarya gidip ankaradan kargoya verdim.
Arrkdslar mrhba pasaport gonderilmeden once bize bi mail geliyo degilmi konsoloslukdan ?
Pasaportunuz gonderildi diye degilmi mail gelmeden pasaport gelmiyo degilmi
Birlikte gideceğim arkadaşlarım şuan da uçaktalar , içim bir buruk.Bir şeyler olsun artık.
Arkadaşlar bugün Eskişehir'den kalkıp Ankara'ya elçiliğe gittim belki elden teslim edebilirim pasaportumu ve DS-2019 formumu diyerekten bir umutla fakat doğal olarak elden teslim alamayacaklarını söylediler bende elçiliğin arka caddesindeki ( güvenlik caddesi ) ptt kargoya gidip belgelerimi aps ile yolladım. ptt de ki görevli belgelerin yarın sabah elçiliğe ulaşacağını söyledi artık pasaportuma vizenin basılıp tarafıma gönderilmesini beklemekten başka birşey kalmadı fakat işin ilginç kısmı bana hala elçilikten ne bir mail geldi nede ceac deki durumum değişti umarım bi sıkıntı çıkmaz. bekleyen arkadaşlarında umarım en kısa zamanda sonuçlanır sorusturmaları.saygılar . iyi günler.
Konu Leppävaara tarafından (11-06-2013 Saat 09:42 PM ) değiştirilmiştir.
Arkdslr merhaba 14 unde ucagim var pasaportum 13 unde elimde olmasi gerekiyo yetsmem icin konsoloslukdan halen mail gelmedi bilgisi olan varmi
Kardes nereyi ariym bana no ve dahili biliyossan verirmsn
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks