Bu tarih oldu hala bizim numara eklenmedi. Artık ya direk sonuçlandığında eklenecek Pasaportunuzu gönderiniz diye ya da bir şekilde yalan olduk herhalde![]()
keklik gibi bekliyorum ya ceac ' a bakar mısın 1.5 aydır böyle
U.S. Department of State
NONIMMIGRANT VISA APPLICATION
No Status
Application ID or Case Number: AA002V...
Please contact the U.S. Consular office you believe is responsible for processing your visa application.
For more information, please visit U.S. Consulate General Istanbul.
![]()
CEAC' da başvuruyu yaptığım günden beridir hiç bir değişiklik olmadı.Ne tarihlerde ne de yazıda. Şu şekilde;
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 30-Apr-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
30 Nisan'da başvurmuştum. Verilen takip numarası siteye 35 gündür "İşleminiz devam ediyor" şeklinde dahi eklenmedi. Benden önce sıralı giden liste ben atlanarak benden sonra da sıralı şekilde devam etti. Sanki bana verilen numara hiç öyle bir başvuru olmamış gibi atlandı ve eklenmedi maalesef. 10 gün kadar önce mail ile durumu oldukça uzun bir şekilde izah ettim ancak zannediyorum mailim hiç okunmamış standart kopyala-yapıştır şeklinde cevap gelmişti. Dolasıyla ne olacak bilemiyorum. Bekliyoruz ama en azından numaramın eklenmesi lazımdı diye düşünmeden edemiyorum. Var bir tuhaflık....
Aramadım, mail attım. Açıkcası aramayı da düşünmüyorum. Arayanlara ne dedikleri ortada, dinlemeden kapatıyorlar telefonu. Boşuna sinir harbine gerek yok, artık çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz moduna girdim gibi..
Non-Immigrant Visas | Consulate General of the United States Istanbul, Turkey güncellenmiş , benden 1 sonraki adama send passport çıktı 2-3 saniyeliğine bir heyecan yaptım yemin ediyorum
Loto bekler gibi bekliyoruz.
arkadaşlar merhaba .
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 06-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.
Status update edilmiş 29 nisandı 6 haziran yazıyo su an. bugün şirketimle görüsüp elciligi aramalarını rica etmiştim sanırım o sayede oldu. Bu status update tarihinin değişmesinden umutlanmalımıyım ?
Selamunaleyküm benim vizem namecheck e takıldı açıklandımı açıklanmadımı bilmiyorum nerden bakacağımı bilmiyorum rica etsem bilen varsa bana yardımcı olabilirmi sıra numaram 196L00 ankarada girdim vizeye AA0032O5K9 benim pasaport numaram çıkmışmı çıkmamışmı bi öğrenebilirmisiniz 22 mayısta girdim hala bi duyum almadım
Arkadaşlar 2 haftadır açıklama yapılmamış en son 23 mayıs günü güncellenmiş bu takip numaraları ne zaman güncellenir bilgisi olan var mı acaba
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? buradan AA ile baslayan numaranla vize başvurunun durumunu kontrol edebilirin dostum.
Ankara'da girdim ben vize görüşmesine.
Ankara Amerikan Büyükelçiliği
Göçmen Olmayan Vize Bölümü
Pazartesi-Perşembe günleri arasında: 11:00-12:00 arası arayabilirsiniz yazıyor sitede.
Pazartesi arıcam dolayısıyla ama düşürme şansım yok gibi daha önce de denedim sürekli sisteme bağlıyo yetkili birisine ulaşamıyorum.
Ankara 23 Mayıs'dan beri güncelleme yapmadı maalesef.
Administrative Process Status for Non Immigrant Visa Applicants - U.S. Embassy Ankara, TURKEY
islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye
hmm bu hafta umarım maıl gelır ama ulasmya calıs gercekten ulasmak zor bılıyorum bende 1 saatlık deneme sonucu ulsıyorum oda bılgı vermeyıp suratıma kapatlıyolr ama sen durumu anlat stutam guncellendı de sana yardımcı olurlar o zamn inşll acıklanmıstır hemn uck bıletını alıp bır an once gıdersın
Arkadslar mrhba ben 6 hazirnda vizeye girdim name check e takildim bugun konsoloslukdan bi bayan aradi ve evraklarini ptt yle gonder dedi mucize bi olay gerckden simdi bugun cuma oldugu icin evraklar ayin 10 unda. Ulascak onlra pasoportum 13 unde elimde olurmu sizce
Yok ben hicbisey almadim sadece evraklarimi gonderdim konsolosluga
Eyvallah dostum,15 Haziran'da işe başlamam gerekiyor ve birlikte gideceğim arkadaşlarım da çarşamba günü gidiyorlar. Ayrıca işverenim de genelde geç gelen öğrenciyi kabul etmiyormuş dolayısıyla vizem çıksa bile iş konusunda sıkıntı yaşama durumum var ve belki de iş değiştirmem gerekecek yani tamamen karmakarışık olacak herşey . Elim kolum bağlı bekliyorum.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks