bu konularda konusabilmek icin zerre kadar bilgisi olmayan arkadaslar susarsa hem hakaretleri duymamis oluruz , hem gerginlik olusmaz , hem de daha kaliteli tartisma olur...bir de parti programlarindan alinti yapip propaganda yapmayalim lutfen..
bu konularda konusabilmek icin zerre kadar bilgisi olmayan arkadaslar susarsa hem hakaretleri duymamis oluruz , hem gerginlik olusmaz , hem de daha kaliteli tartisma olur...bir de parti programlarindan alinti yapip propaganda yapmayalim lutfen..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bence konu kilitlensin, her zaman oldugu gibi yanlis yonlere gidiyor.
Peki.
hicbir parti uyesi degilim ozgursum esas siz hicbirsey bilmeyen sadece hamaset yapan insanlarsınız.akpye vermedim oyumu mansur yavaşa verdim.ben akpyi savunmuyorum demokrasiyi savunuyorum.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
tekel özelleştirmesi
Devletin fabrikası olmaz" kanaatindeyim ben, çünkü başa geçen kim olursa ahmet mehmet farketmez art niyetli olduğunda orayı kullanır, işletmelere ne kadar çok devletin elindeyse o kadar çok vurgun olur hortumlama olur, özelleştirmeye karşı çıkanların büyük çoğunluğunun karşı çıkma sebebi budur başa geçtiklerinde yiyecek bişe pek olmayacak özellştrilmiş çünkü adam yedirtirmi....
son günlerdeki bi özelleştirme "yok işçiler işsiz kalmşda devlet elden gitmiş" örneğin bi depoyu bi kişi değilde 100 kişi beklerse yada bekletiliyomş gibi gösterilirse, işini tam yapmayan işçiler olursa, yada çıkarı için bi sürü işe yaramaz adamı doldururlarsa sonucu böyle olur, özelleştirme bu yönden çok iyi kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz adam gibi yapıyomusun kardeşim işini yapıyorum tamam gel, yapmıyomusun güle güle...
aferin eses bu sozde ulusalcılara cevabı yapıstırmıssın.Ataturkun arkasına sıgınıyorlar ama daha onu dahi bile bilmiyorlar.
yetkililere soruyorum küfredersem ceza alır mıyım???
alırsın tabi zebani parcası
Seviyeyi düşÃ¼rmeyelim
Herkes düşÃ¼ncesini özgürce yazmalı
Varsa bir cevabınız edeb ölçüleri içinde yazarsınız
Konunun kitlenme vakti gelmis. Melih daha da fena olmadan bir el at lütfen. Arkadasları gereken seviyesizligi gösterdikleri icin tebrik ediyorum...
Gerçekler Acıdır =))
beyler neyın kavgasını verıyorsunuz herkesın bır dusuncesı var ıste 3 kısı bır ayra gelsek mutlaka bırımızın fıkrı farklıdır yanı kalkıp bunlarımı yapcaz polıtıka hıc bırımızın ısı degıl bırakalım bu ıslerı![]()
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
meltifenidat tek isin bu forumu karistirmak .. sen bu foruma bi daha gelmicektin artistligini yapip duruyodun surekli.. su forumda duzgun konusmayi bi ogrenin ya nasil universiteden mezun oluyorsunuz.. ulkenin egitimlileri buysa vay halimize...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konu mesaj yazımına kapanmıştır....
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks