Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci 1234567 SonuncuSonuncu
Toplam 215 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Delta Airlines

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıtır isteriz tabii kide hatta ben rusya ve ukrayna aktarmalı bilette baktım ama thy den istediğim bileti uygun bulunca öyle aldım.
    İşte bu çok mantıklı Bende thy aldım ama ukrayna aktarma olsaydı 10 olurdu Her türlü çekilen eziyet makbuldü

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

=) ya arkadaşlar gülemkten öldüm yanlız ben burada.bende delta düşünüyordum tek uçuş.acaba türkiyeden kalkan uçaklara mı bu şekilde kötü muamele var.aktarmalarda genelde iyi yorumlar gelmiş. ama bu hostes muhabbetine baya bir güldüm =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

[QUOTE=erhanozcan;125849]=) ya arkadaşlar gülemkten öldüm yanlız ben burada.bende delta düşünüyordum tek uçuş.acaba türkiyeden kalkan uçaklara mı bu şekilde kötü muamele var.aktarmalarda genelde iyi yorumlar gelmiş. ama bu hostes muhabbetine baya bir güldüm =)[/QUOTE

fırma ıel ılgılı bı sıkıntı yasamassın kardesım hangısı ucuzssa onunlar git .. ben ne dusen gordum nede gıdecegı yere ucakla ulasamayan
    ufak tefek aktarmada sorun yasarsın en kotu .. iste isin asıl eglencelı yonude burada baslıyo yasadıgın macera ezıyet sana anı olarak kalıyo

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Vallahi kardeşim açıkçası nonstop almayı düşünüyorum bileti.Aktarma falan hiç gerek yok şimdi bunlara sıkıntı olmasın hiç =)...bu da delta olacak büyük ihtimal.Güzel hostes beklentimde yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Delta

arkadaşlar sizce delta geçen yıl bir arkadaş gelirken bağajı kesilmiş içinden elektronik eşyalar çalınmış var mı böyle böyle birşey varsa sigortalı olmuyormu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

normalde valize elektronik koymak akil isi degil zaten arkadasim boyle magdur olan arkadasimiz cok ama bu sadece deltada olmuyor

delta air france sirketine bagli biletini deltadan alirsin air france ile ucarsin gecen yil benim ki oyle olmustu.onun disinda fransiz mutfagi oldugu icin basta tadi guzel olmayabilir ama 3 ay sonra ayni ucakla donersen bu sefer bayilicaksin o yemeklere

bagajlarim saglam gitti saglam geldi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Elektroniği bavula koymak akıl işi değil de nereye koyucaz o zaman hocam? Başka koyacak neresi var? Buna önlem olarak ben streç filmle kaplamayı düşünüyorum. Onu yapıcam.Zaten Türkiyedeki havalimanlarında bu uygulama bayadır var, yaygınlaşıyo da. Mantıklı bi olay. Bi kere açılınca bi daha eskisi gibi kapanma olasılığı sıfır olduğu için caydırıcılığı var. Sonuçta arada bi yerde kesilince kabak gibi ortada oluyo kesildiği o yüzden pek elleşmez kimse.

BannedUser
    Guest

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektroniği bavula koymak akıl işi değil de nereye koyucaz o zaman hocam? Başka koyacak neresi var? Buna önlem olarak ben streç filmle kaplamayı düşünüyorum. Onu yapıcam.Zaten Türkiyedeki havalimanlarında bu uygulama bayadır var, yaygınlaşıyo da. Mantıklı bi olay. Bi kere açılınca bi daha eskisi gibi kapanma olasılığı sıfır olduğu için caydırıcılığı var. Sonuçta arada bi yerde kesilince kabak gibi ortada oluyo kesildiği o yüzden pek elleşmez kimse.
    Tabi ki alt valize koymak akıl karı değil. El bagajına alacaksın elektronikleri. Sen strecten bahsedıyorsun adamlar kilidi kırıyorlar sen ne diyorsun

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

el bagajina alcaksin sirt cantana alcaksin bi kere o strecleme isini ben sadece turkiyede gordum 2.si amerikada xrayden gecerken kesinlikle cantanda elektronik olmuycak cikaricaksin kontrol edicekler gectikten sonra koyucaksin

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    el bagajina alcaksin sirt cantana alcaksin bi kere o strecleme isini ben sadece turkiyede gordum 2.si amerikada xrayden gecerken kesinlikle cantanda elektronik olmuycak cikaricaksin kontrol edicekler gectikten sonra koyucaksin
    sırt cantasına koysak dahımı elektronıgı cıkarıp o sekılde aramalarına ızın verecez..yanı arama yapılırken gozlerının onunde cıkarsak problem yasarmıyız ben anlamadım...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

sirt cantasindada olsa cikarcaksin reyes

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yok hocam ben hiç bir şey çıkarmadım iki ıphone vardı kutusu açılmamış şekilde ayrıca iki tanede fotograf makınesi vardı sırt çantasına attım bişey olmadı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@matador ucak alti bagajlarindan cikartilip kontrol edildigine sahitim ve eminim.sirt cantasinda ki buyuk elektronikleri cikartiyor olabilirler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar eminimki herkes bilet araştırırken delta hava yollarını görmüştür gidiş geliş aktarmasız 836 dolar..bu konuda bilgisi olan veya alan oldu mu acaba bu firmadan bu sene???

bu arada 29 haz- 7 ekim için
    Konu mklasl tarafından (14-04-2011 Saat 08:00 PM ) değiştirilmiştir.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mklasl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eminimki herkes bilet araştırırken delta hava yollarını görmüştür gidiş geliş aktarmasız 836 dolar..bu konuda bilgisi olan veya alan oldu mu acaba bu firmadan bu sene???

bu arada 29 haz- 7 ekim için
    bu fiyat bana baya bi pahaLı geLdi tabi eğer newyork gidiş dönüşse.. Delta için oLdukca pahaLı.. Ha yine zam geLdiyse biLemiycem ama o fiyata THY aLınır gibime geLio

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu fiyat bana baya bi pahaLı geLdi tabi eğer newyork gidiş dönüşse.. Delta için oLdukca pahaLı.. Ha yine zam geLdiyse biLemiycem ama o fiyata THY aLınır gibime geLio
    aynı tarihlerde thy için 1150 dolay diyor.expedia olsun diğer siteler olsun..peki ama deltanın aynı fiyatına denk gelen thy biletini nerden alıcaz çünkü aynı bilete aynı tarihlerde thy için 1150 dolar diyor????

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

660 euro du aldıgım bilet sanırım 1440Tl yapıyodu istanbul-newyork daha sorna newyork-virjinya aktarma sadece newyorkta oda zaten normal (: dönüş newyork-istanbul
    elektronikleri sırt cantama koyucam xrey dede sadece kucuk laptıpum var onu cıkartırım laptop yada psp gibi biraz buyuk elektronik cihazlar sorun cıkartıyor.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    660 euro du aldıgım bilet sanırım 1440Tl yapıyodu istanbul-newyork daha sorna newyork-virjinya aktarma sadece newyorkta oda zaten normal (: dönüş newyork-istanbul
    elektronikleri sırt cantama koyucam xrey dede sadece kucuk laptıpum var onu cıkartırım laptop yada psp gibi biraz buyuk elektronik cihazlar sorun cıkartıyor.
    bende öyle bir aktarma düşünüyordum ama new yorktan norfolk otobüs deferleri var 50 dolar felan yapıyor.200 dolar için 10 saatlik yol çekilir gibime geliyor sanki

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben biletimi thy den aldım 1470 tl toplamda ist ny ny cleveland dönüşte ny ist ama şirket dayımın o yüzden uygun oldu

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben biletimi thy den aldım 1470 tl toplamda ist ny ny cleveland dönüşte ny ist ama şirket dayımın o yüzden uygun oldu
    bende dayı diyebiLirmiyim ?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dayı diyebiLirmiyim ?
    bende bende

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende demek istiyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

görüyomusunuz bak daha dün 836 dolar diyoduk bugün expedia da 1009 dolar olmuş..orbitz te ise 890 dolar olmuş vay arkadaş gittikçe yükseliyor ama nisan sonu almam gerekiyor bu fiyat devam edip yükselir mi iner mi yoksa??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar tek valiz mi olacak? laptopum var onu nereye koyayım? el bagajına neler konulmalı ve sırt çantasının kilo sınırı var mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hiç yer sıkıntısı yapmayın zaten uçak düşerse ölürsünüz
    Polynesian Hotel and Water Park huseyinksk87 hot benimle irtibata geçerse sevinirim facebook tan atılan msj lar daha çabuk fark edilir..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Prelektro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç yer sıkıntısı yapmayın zaten uçak düşerse ölürsünüz
    bu nasıl bir negatif yaklaşımdır milyonda bir ihtimal o :=)

o yuzden hizmet sıkıntısı yer sıkıntısı koltuk sıkıntısı yapıyor insanlar zaten
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

11 milyonda bir diyorlar ama düşününce günde kaç yüz bin kişi uçuyor yani kesin öldükkk

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı mcc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 milyonda bir diyorlar ama düşününce günde kaç yüz bin kişi uçuyor yani kesin öldükkk
    sen yakınlarına söyle de 2 gun sonra ya helvanı hazırlasınlar o zaman şimdiden .. nasılsa senin uçagında da değilim kafam rahat

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart .

Öyle ama gerçekler bunlar konusmuslar düşerse arka gider alakası yok düşüşte zaten korkudan ölmüş olursunuz daha yere çakılmadan ben çok uçuyorum hava boşluğunda vesaire hiç ateist görmedim lafı vardır düşmekte olan uçakta ateis olmaz diye bu yüzden işte

Polynesian Hotel and Water Park huseyinksk87 hot benimle irtibata geçerse sevinirim facebook tan atılan msj lar daha çabuk fark edilir..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Prelektro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle ama gerçekler bunlar konusmuslar düşerse arka gider alakası yok düşüşte zaten korkudan ölmüş olursunuz daha yere çakılmadan ben çok uçuyorum hava boşluğunda vesaire hiç ateist görmedim lafı vardır düşmekte olan uçakta ateis olmaz diye bu yüzden işte
    öyle bir durum umarım kimsenin başına gelmez diyelim ve artık düşme muhabbetinden uzaklaşalım derim ben

Ama sen ısrarla devam ediyorsun bu yaz bi uçak düşürmeye niyetin var heralde.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)