=) ya arkadaşlar gülemkten öldüm yanlız ben burada.bende delta düşünüyordum tek uçuş.acaba türkiyeden kalkan uçaklara mı bu şekilde kötü muamele var.aktarmalarda genelde iyi yorumlar gelmiş. ama bu hostes muhabbetine baya bir güldüm =)
[QUOTE=erhanozcan;125849]=) ya arkadaşlar gülemkten öldüm yanlız ben burada.bende delta düşünüyordum tek uçuş.acaba türkiyeden kalkan uçaklara mı bu şekilde kötü muamele var.aktarmalarda genelde iyi yorumlar gelmiş. ama bu hostes muhabbetine baya bir güldüm =)[/QUOTE
fırma ıel ılgılı bı sıkıntı yasamassın kardesım hangısı ucuzssa onunlar git .. ben ne dusen gordumnede gıdecegı yere ucakla ulasamayan
ufak tefek aktarmada sorun yasarsın en kotu .. iste isin asıl eglencelı yonude burada baslıyo yasadıgın macera ezıyet sana anı olarak kalıyo![]()
Vallahi kardeşim açıkçası nonstop almayı düşünüyorum bileti.Aktarma falan hiç gerek yok şimdi bunlara sıkıntı olmasın hiç =)...bu da delta olacak büyük ihtimal.Güzel hostes beklentimde yok![]()
arkadaşlar sizce delta geçen yıl bir arkadaş gelirken bağajı kesilmiş içinden elektronik eşyalar çalınmış var mı böyle böyle birşey varsa sigortalı olmuyormu
normalde valize elektronik koymak akil isi degil zaten arkadasim boyle magdur olan arkadasimiz cok ama bu sadece deltada olmuyor
delta air france sirketine bagli biletini deltadan alirsin air france ile ucarsin gecen yil benim ki oyle olmustu.onun disinda fransiz mutfagi oldugu icin basta tadi guzel olmayabilir ama 3 ay sonra ayni ucakla donersen bu sefer bayilicaksin o yemeklere
bagajlarim saglam gitti saglam geldi![]()
Elektroniği bavula koymak akıl işi değil de nereye koyucaz o zaman hocam? Başka koyacak neresi var? Buna önlem olarak ben streç filmle kaplamayı düşünüyorum. Onu yapıcam.Zaten Türkiyedeki havalimanlarında bu uygulama bayadır var, yaygınlaşıyo da. Mantıklı bi olay. Bi kere açılınca bi daha eskisi gibi kapanma olasılığı sıfır olduğu için caydırıcılığı var. Sonuçta arada bi yerde kesilince kabak gibi ortada oluyo kesildiği o yüzden pek elleşmez kimse.
el bagajina alcaksin sirt cantana alcaksin bi kere o strecleme isini ben sadece turkiyede gordum 2.si amerikada xrayden gecerken kesinlikle cantanda elektronik olmuycak cikaricaksin kontrol edicekler gectikten sonra koyucaksin![]()
sirt cantasindada olsa cikarcaksin reyes
yok hocam ben hiç bir şey çıkarmadım iki ıphone vardı kutusu açılmamış şekilde ayrıca iki tanede fotograf makınesi vardı sırt çantasına attım bişey olmadı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@matador ucak alti bagajlarindan cikartilip kontrol edildigine sahitim ve eminim.sirt cantasinda ki buyuk elektronikleri cikartiyor olabilirler
arkadaşlar eminimki herkes bilet araştırırken delta hava yollarını görmüştür gidiş geliş aktarmasız 836 dolar..bu konuda bilgisi olan veya alan oldu mu acaba bu firmadan bu sene???
bu arada 29 haz- 7 ekim için
Konu mklasl tarafından (14-04-2011 Saat 08:00 PM ) değiştirilmiştir.
660 euro du aldıgım bilet sanırım 1440Tl yapıyodu istanbul-newyork daha sorna newyork-virjinya aktarma sadece newyorkta oda zaten normal (: dönüş newyork-istanbul
elektronikleri sırt cantama koyucam xrey dede sadece kucuk laptıpum var onu cıkartırım laptop yada psp gibi biraz buyuk elektronik cihazlar sorun cıkartıyor.
ben biletimi thy den aldım 1470 tl toplamda ist ny ny cleveland dönüşte ny ist ama şirket dayımıno yüzden uygun oldu
bende demek istiyorum![]()
görüyomusunuz bak daha dün 836 dolar diyoduk bugün expedia da 1009 dolar olmuş..orbitz te ise 890 dolar olmuş vay arkadaşgittikçe yükseliyor ama nisan sonu almam gerekiyor bu fiyat devam edip yükselir mi iner mi yoksa??
arkadaşlar tek valiz mi olacak? laptopum var onu nereye koyayım? el bagajına neler konulmalı ve sırt çantasının kilo sınırı var mı?
Hiç yer sıkıntısı yapmayın zaten uçak düşerse ölürsünüz
Polynesian Hotel and Water Park huseyinksk87 hot benimle irtibata geçerse sevinirim facebook tan atılan msj lar daha çabuk fark edilir..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Polynesian Hotel and Water Park huseyinksk87 hot benimle irtibata geçerse sevinirim facebook tan atılan msj lar daha çabuk fark edilir..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks