Da ile yolculuyk yapan arkadaşlar nasıl bilirsiniz dayı?
hizmet ve bilhassa bagaj konusunda ?
Da ile yolculuyk yapan arkadaşlar nasıl bilirsiniz dayı?
hizmet ve bilhassa bagaj konusunda ?
arkadaşlar ben de d.e.l.t.a dan aldım internetten araştırdım herhangi bir bagaj ile ilgili sorun okumadım. bazı yerlerde uçak içindeki hizmetle ilgili şikayet vardı. diğer ucuz bilet satan avrupalı uçak şirketlerinden daha iyi diye gördüm. zaten dünyada en çok uçuş yapan firmalardan biri. bunu artı olarakda görebiliriz eksi olarak da!
bende da ile uçucam, şirkete sordum sorun yaşayan olmamaış bagaj konusunda
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
en çok kullanılan havayolu da ama konforu iyi degil uçakları çok dar yemekleri kötü fransız yemekleri veriyorlar.
ben klm ile gitmeyi düşünüyorum uygun bir bilet bulabilirsem.geçen sene çok valiz kaybı yaşandı dadan arkadaşların...nerde çokluk orda b..demişler
onur
abi yani klm deki bavul kayıplarının ve rötarların yanında d.e.l.t.a mükemmel kalır. danın dediğim gibi kusuru daha çok uçuş sırasındaki hizmet. benim amerikada çok fazla arkadaşım okuyor. hepsinin sölediği bu ve sonuçta bana diğerleriyle gideceğine d.e.l.t.a ile git o diğerlerinden özellikle avrupalı şirketlerden daha iyi dediler. yani bu adamların herbiri en az 10 kere gidiş dönüş yapmışlardır. yani d.e.l.t.a ile gidecekler varsa sorun yok.
tek sorun uçuşlarda alkolün ücretsiz olmaması![]()
ben biletimi da'dan aldım bile,
yemek mühim değil bagajı verdiğimiz gibi alalım bana yeter![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
yemek guzel olsun bagaj kaybı olmasın konforlu olsun bıde ucuz olsun baska bır arzunuzabı ucuz etın yahnısı hesabı bu ıste ne kadar para okadar hızmet
evet business class değiliz şimdilik eko ile idare edeceğiz, bir mezun olayım business'tan inmicem![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
olumlu görüşlerin olması güzel..
ya thy yada DA bakalım
arkadaşlar daha önce DA ile Newyork aktarmalı uçan var mı acaba? Benim 3saatim var iki uçak arası. birincisi bavulumu almam gerek dimi JFKya inince? ikincisi uçaktan inmeydi, bavuldu, pasaporttu, tekrar check in falan ne kadar sürer bunlar olası bi rötarla? kolay gelsin herkese.
@thran
JFK aktarmalı nereye gideceksin ? Ben JFK aktarmalı Utah SLC gidiyorum. 2 saat var aktarma aram. Acentanın tavsiyesine göre inince hemen bi bavul taşıyıcısı bulup cebine 10$ sıkıştırıp beni diğer terminale götürmesini söyleyeceğim. Orda check-in felan işleri anca yetişirsin dedi. Eğer 1 saatin üzerinde aktarma olursa sıkıntıya gireceğim kesin ama...
benimde bilet Londray'a kadar thy sonra virginiaya kadar da arada bi de new york aktarması var bende koltukların sıkısık oldugunu duydum.
arkadaslar bi de her aktarmada bawul takini yapiyormuyuz yani ben istanbul'dan verdigim bawullari Virginiayadami alıcm yoksa aktarmalrda da bawulu almam mı gerekiyyor ?????
sanırım bavulu sadece amerika içindeki aktarmalarda alıyosun..
dostum 13ünde JFK aktarmalı Columbus,OH ya gidecem. Bavul taşıyıcısı olayını tam anlamadım. sebebi sana yol göstersin hızlı olsun check in falan die mi? 3.5saat aram var işte benim ama rotar falan olursa kötü olacak.
Bavul taşıyıcısı değil onun adı başka bir şey de ben hatırlayamadığım için öyle yazdım. Hani şu çekici ufak arabalarla taşıyorlar ya bavulları onlar işte. Hem yol göstersin diye bana hem de o kadar yolculuktan zaten yorulmuş olcam, o kadar bavulu kendim taşımayayım diye. 10$ dan fazla verme dedi bi de acentadaki abi![]()
Arkadaşlar Geçen Sene Alitalia Air France Canadian Air ve Da'yı kullanmış biri olarak en iyisinin da oldugunu soyleyebilirim.
bunu acentanıza sorun onlar bilmezse aldığınız firmayı arayın söleyin biletinizi onlar size söyler ne yapacağınızı
bavul aktarmasından bahsediyorum
Arkadaşlar Delta ile 1288 YTL'ye direkt New York uçuşu buldum..
Muhtemelen Delta ile gidicem..
Fakat Delta Havayolları nasıl bu firmayla gitmiş olan arkadaşların düşünceleri nedir??
Biraz araştırdım hosteslerin çok yaşlı olduğundan ve servisin güzel olmadığından bahsedilmiş genel olarak..
Giden arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim..
ya amerika ya gittin de yaşlı hostese mi taktın ya![]()
Harbiden heYaşlı ya da genç ne farkeder arkadaşlar? Hizmeti iyi yapsın yeter. O kadar yaşlılarsa hatta yorma bence kadını, kalk ayağa sen al yemeği felan
![]()
Ben takmadım hosteslerin yaşlılığına ekşi sözlükte okudum hemen hemen bütün yorumlarda buna takılmışlar..
hosteslerin çok yaşlı ve sinirli falan olduğundan bahsetmişler
neyse arkadaşlar daha önce delta ile giden arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim çünkü ekşi sözlüğü okuduktan sonra her an karar değiştirebilirim çünkü genelde olumsuz görüş belirtmişler..
Nerden buldun o kadar ucuza tarihler neler?
llorando, de cara a la pared...
http://www.turkishwat.net/forums/da-...nes-t2061.html al arkadaşım burdaki konuda aynısı ordan bak yorumlara. orda da airlines denmiş bi ara delta yazısı çıkmıyordu ondan.
teşekkürler özgür link için ben bulamamıştım..
levent tarihler gidiş 18 haziran ve dönüş 22 eylül..
önemli değil biz de aldık iki kişi deltadan araştırdık da aldık yani genel olarak iyi. sadece dendiği gibi servisi beğenmemişler valla benim için hiç önemli değil.sonuçta direk uçak.
evet direk uçuş olması çok iyi ama bu sevrvis olayına kafam takıldı..
yeme içme olayı nasıl acaba para istemesinler şimdi bizden içecek için falan..
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks