kayhan aklıma gelen bişeyi sormak istiyorum
sen önceki gittiğinde laptopını götürmüş müydün? orda mutlaka gerekli mi sence bide çalınma ihtimali olur mu odadan. odalar nasıldı kilitli dolaplar falan var mıydı
götürmüştüm evet. orada odalarda locker'lar var dolabının içinde oraya laptop sığmaz ama bir tane de asma kilit alıp ( küçük birşey oraya gidince walmart'tan alırız) dolaba da onu takarsan sıkıntı olmaz.
gerçi alışana kadar zaten. oda arkadaşlarına alışınca herkes orta yerde bırakıyor eşyasını. birde kapıların önüne birşey koymadım mı direk kapanıyor o yuzden de guvenlibazen odana giremediğin bile oluyor hatta
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
tamam dostum çok teşekkür ederim her sorumda yardımcı oluyosun![]()
tereddütlerim vardı ama alıyım o zaman yanıma laptopımı![]()
volkan ve kayhan ne zaman gidiyosunuz?
bileti DC ye alarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.. baya uzun bi yolculuk olcak.. ii ki NY a uçuşum direkt.. 11 saat NY, 2 saat NY-DC, 2 saat DC-Richmond.. bende 14 ü öğlen bineceğim bi aksilik çıkmazsa gece 11:50 de Richmonda dayım.. inş bi aksilik çıkmaz.![]()
minimum 600-700 dolar götürmekte fayda var. ilk 15-20 gunu idare edebilmek için ve ekstra bir durum olursa diye. ben her iki gidişimde de 800 dolar 800 dolar götürdüm. aslında fazla ama garanti olsun diyesonuçta harcamak zorunda değildim
ama harcadım
:P
Birde ist-ny-DC aktarması yapıcak arkadaşım madem NY aktarmalı gidiceksin keşke ist-ny-richmond olarak alsaydın biletini. direk uçak vardı richmond'a. ben öyle yapmıştım havalimanından da direk alıyorlar park çalışanları
Şirketler bu kadar yardımcı olamazlar zaten çünkü onlar 1 size duyduklarını aktarıyorlar. 2 onlar bu sorulara cevap verecek vakitleri olmaz detay sorular bazıları hariç. o yuzden gidip gören biri olarak ben rahatlıkla cevap verebiliyorum. yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Siz yeterki zorlanmadan güzel eğlenceli bir wat geçirin ödediğiniz paraya değsin yani.Ben nasılsa ilk yılımda wat'ın sillesini yemişim. artık koymaz o kadar nereye nasıl gidicem ne götürcem falan.
Bu arada bir tavsiye daha valizinizi kıyafetle falan doldurmayın öyle. Az birşey getirin. çamaşır ve çorap bol bol getirin. iş üniformasını park'tan vericekler zaten. kendi boş zamanınızda haftada 1 veya 2 olucak. akşam disco bar takılırım diyorsanız bikaç gömlek falan götürürsünüz işte. Bu arada siyah kemer götürmeyi unutmayın işte takmak üzere. unutsanız bile parkta satılıyor. ama para vermeye gerek yok bence. Birde buradan yastık çarşaf falan götürmenize gerek yok. gittiğinizde wal-mart alışveriş merkezine gidersiniz orada hem ucuz hem de standartları tam= Ben buradan çarşaf göturdum yatağın iki yanına kavuşmasını bırak yatağın üzerinde emanet kaldı.
Biliyorum biraz uzun oldu bu mesaj ama sanırım faydalı bilgiler var içeriğinde.
Saygılar..
aslında kings dominion için senin yazdıkların cep kitapçığı haline getirilse harika bi oryantasyon olurçok faydalı bilgiler veriyosun. bileti şirketteki danışmanım dedi DC ye al diye, Richmond sıkıntı olabilir dedi ben de baya erken aldım bileti o yüzden fazla araştırma fırsatım olmadı.. Wallmart uzak mı? aakkabı falan ordan alabilir miyiz? boşuna burdan alıp yük yapmaya gerek yok diyorum ben.
Biletin Richmond'a olması ne gibi bir sıkıntı olucakmış ben anlamadım orasını. aslında daha bile iyi oraya almak. Ben sırf DC ye direk uçacağım için oraya aldım.
Wal-mart yürüme mesafesi değil. araçla 15 dk. Yurttan wal-mart'a servis oluyo. günleri saatleri falan var. ona göre gidebiliyorsunda.
Ayakkabıyı ordan alma şansında var tabii ki. fiyatlarıda daha uygun bile olabilir indirimde olan ayakkabılardan beğenirsen. Ben geçen senelerde tr den almıştım. bu sene de öyle yapıcam. ailemle beraber alacağım için rahat oluyo. ben beğenemiyorum bi türlü.![]()
kayhan bi sorum olcak sana benim bi arkadaşımın arkdaşı kings dominion ın yurdunda kalmış ve bizim arkadaşa gayet güzel bi yurt diye bahsetmiş yurt nasıl ortam nasıl temizmi düzenli mişunu yapıun bunu yapmayın gibi sıkıcı kuralları war mı bi aydınlatsan ya bizi
yurt güzel evet. çekingen bir yapın yoksa girişkensen ortam guzel. onun dışında odalar falan kaldığın insanlarla beraber temiz tutarsan temiz evet. ortak kullanım alanları sürekli temiz zaten. housekeeping olarak çalışanlar var yine wat ile gidip veya amerikalı olupta. onlarda yurdun genel temizliğinden sorumlu oluyorlar. onun dışında mutfak var orada millet yemek falanb yapıyor işte. ama ben pek kullanmıyordum hazır yiyordum genelde.
loby de dvd player, wii, bilardo gibi aktiviteler var. ama biz surekli bilardo masasının uzerinde poker oynuyordukböyle işte genel olarak
Matador'un da dediği gibi sıkıcı bi kural yok pek. genelde içiyoruz akşamdan akşama.öyle işte.
![]()
özellikle daha önce yurtta kalanlar için soruyorum
herhangi bir siteden siparişi yurt adresine verip aldınız mı yoksa gidip mağazadan mı aldınız? bilindiği gibi internette tax yok ama yurttan sipariş sıkıntı olur mu ?
resepsiyon var 24 saat bir görevlinin olduğu. onlar teslim alıyor. bizde oraya zaman zaman soruyoruz zaten var mı gelen kargo diye. onlar da bakıyorlar. zaten resepsiyonda çalışacaklardan birisi türk öner diye bir arkadaş. yıllardır orada çalışıyor. ve en son 2009 yazında area supervisor idi.
şimdi ne oldu bilmiyorum ama gayet yardımcı olan ve işini guzel yapan bir arkadaşımızdı.
o o güzel o zamanartık gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliriz
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks