Work and Travel
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 93 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: R.T.E. Demisti ..adam HAKLI cikti

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart R.T.E. Demisti ..adam HAKLI cikti

merhaba arkadaslar

size bi konuyu hatirlatayim dedim yeri gelmisken

yeri gelmisken derken ,,benim alanim siyaset degil ekonomi ,,so..yunanistan batti gecen hafta 1 trliyon dolara yakin yardim paketi aldi ,,,,

tabi bu paketi almasinin sebebi kimsenin yunanistani merak ettiginden degil o batarsa ardindan ispanya,portekiz ....

cok kotu konuma girer ve euro bolgesi cok sikinti ceker buda hic kimse icin iyi olmaz ,,,ayrintili anltamiyacam

Recep Tayip erdogan kriz bizi teyet gecti derken herkes gulmustu ,,simdi bir suru abuk sbuk laf diyeceksiniz ama adam hakli cikti ...

akp akonomi konusunda simdiye akdar gordugum en basarili hukumet ...

piyasada bir suru kisi var yok onu ozellestirdi yok bunu satti diye laf edecek olan

bu tur insanlar icin beyinleri ufak oldugu icin ekonomik piyasalardan anlamiyolar diyecem

arkdaslar ornegin turk telekomda 10 kisinin yapicagi ise 100 kisi aliniyor ve ayda 2-3 milyar para aliyor her biri ...ama ozel oldugu zaman adamlar yan gelip yatmiyacak yeteri akdar isini yapan adam ise alincak

eee ben vergi oduyecem adamlar cebe indirecek ,,,,ondan sorna devlet bu sirketlerden hala vergi aliyor ve 50 yil sonra bu sirekt develte geri verilecek ayrica herhangi tehlikeli bir durum olursa devlet buna aninda el koyabiliyor ,,,

ayrica devletin isi ulkeyi yonetmek sirket yonetmek degil daha bir suru ayzardim ama neyse nefesimi bosa harcamiyayim

sadece krisin bizi digerleri kadar etkilemediginin sizde farkindamisiniz aceba

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk Telekom Genel Müdür Yardımsının sözü "özelleşmeden önce 64000 çalışanımız vardı şu anda 32000 ve işler yolunda",,,,

Adamlar pişti oynuyolarmış bürolarda,,,
    BAKSANA ADAMLAR PISTI OYNUYOMUS BELKI .IHALE BATAK BILE OYNUYOLARDIR ARTIK ONU ALLAH BILIR
    Alıntı 41HARAMI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin işi Türk Telekom falan değil, sağlık, eğitim ve adalettir. Özelleşmeler gayet yerinde ve mantıklı bence.
    Devlet şirket sahibi olduğu zaman haksız rekabet oluyor, mesela THY. Havacılık dünyasında Türkiye'yi kaçyıldır tekeline almış olan THY daha düne kadar özel şirketlere ucuz izni vermiyordu. Yeni yeni tekeli kırılmaya başladı ama hala devlet arkasında. ,,,

REKABET VATANDAS ICIN IYI BIRSEY

Alıntı SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla ilgili görüşÃ¼mü belirtmicem.çünkü çoğu zaman oldugumuzdan cok farklı insanlar olarak algılanabiliyoruz.sadece su anda azuhazuya bi cevabım olucak.benm babam 27 sene petkimde calıstı ve de emekli oldu.ona ilk gun sordugumda da hala da iyi ki özelleştirildi der.kamudayken dönen dolapların.yapılan zararların hikayeleri anlatmakla bitmiyor.bilgilerinize.,,,
    DOLAPLAR DONUYORMUS
    Alıntı SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada telekomun % 45 i( çok daha az da olabilir bu oran) devletin bu da telokomun satışının çok karlı oldugunu gösteriyor ki özelleştirmelerde devlet genelde kar ortagı durumunda payı var.. ayrıca tekrar el koyma denetleme gibi hakları da var diye biliyorum .,,,
    TURK TELEKOM GERCEGI

Alıntı OCEEAN SOUL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    --------------------------------------------------------------------------------

"devlet sunları sunları yabancılara sattı" mantığı tabiki cok sığ ve saçma bi düşÃ¼nce..devlet elinde memur zihniyetiyle hastalıklı hale gelen kurumlar bu yolla hayata döndü..kriz de başbakanın dediği gibi teğet geçti tabi ki bazı sektörlerde ufak çaplı etkisi oldu ama birçok avrupa ülkesine hatta abdye baktığımızda bunun önemsiz kaldığını görüyoruz..ayrıca akp hükümeti imf ile anlaşma imzalamayan tek hükümet ..fındığa gelince ben giresunluyum fındık yılların sorunu problemşn kaynağıda artık trabzondan adapazarına kadar fındık ekilmesi..insanlar her türlü tarım ürünü yetişebilcek verimli yerlere fındık ektiler carsamba ovası dahil..giresunda cok bi alternatif yok ama düz ve verimli bi yere fınık ekilmesi mantık dısı..fındığın cok fazla arz fazlası var hala önceki senelerin fındığı değpolarda duruyor...,,,
    FINDIK KIRAN GERCEGI
    Konu richard99 tarafından (27-05-2010 Saat 04:57 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: sbep yok

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)