umarim bende umuyorum ama bakicaz2sene sonra ayriilmak biraz koyuyo insana.birde onun vize alp benim alamama durumda sen izle iste ozaman manzarayi
sikiosa yeme kafayi
![]()
umarim bende umuyorum ama bakicaz2sene sonra ayriilmak biraz koyuyo insana.birde onun vize alp benim alamama durumda sen izle iste ozaman manzarayi
sikiosa yeme kafayi
![]()
bende yaşadım aynı sıkıntıyıiyiki ikimizde aldık, yani aksi olsaydı cıldırırdım herhalde...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
evet iste bende kafayi cildirmamk icin ikimizinde almasini umuorum alirmiyiz necro ne diosun ikimizde mayis 20 de gidip yesil kagt aldik ds yuuznden gerci sen biliosun durumu baslik da acmistim
başlıkta söylediklerim hala gecerli, yani eğer kesin alırsın ya da kesin alamzsın dersem yalan söylemiş olurum... ama bir sürpriz olmazsa alırsın/alırsınız...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
saol necro ins. aliriz tek istedigim bu zaten tesekkurler diger kiz arklaariyla giden arkadaslarada tavsiyem sakin ayrilmayin cunku kotu sonuclari war hergun orda birbirinizin yuzune bakicaksiniz kotu yane![]()
ozmoz sen aldın da kız arkın da alabnildi mi vizeyi bari? barıştınız mı ayrıca? bana dert oldu sizin vize işiniz =)
biz de hep öyle düşündük aman alabilirmiyiz vizeyi 2miz de falan dedik ama şükür ki 2miz de aldık =)
ayrıca bu wat dolayısıyla martın sonundan beri tek bir kavgamız gürültümüz yok. 2miz de biraz daha anlayışlı olmaya çalıştık ve sonuç şimdiye kadar çok iyi (aman nazar değmesin)
uçağa binene kdr bi sorun çıkmazsa orda da çıkıcağını sanmıyorum. ailelerimizin de uçağa inerken bizi öyle kavgalı, dargın görmemeleri lazım sonuçta hepsinin aklı bizde kalır sonra =)
umarım barışmışsınızdır ve orda daha da sağlam bi ilişkinin adımlarını atarsınız ozmoz =)
yok kanka hala barışamadık ve öyle bi olay sanırım artık olmıcak barışma gibi oda aldı vizesini bakalım neler oclak orda![]()
off çok kötü olmuş aynı yerde çalışıp aynı yerde kalıcaksın ama konuşmicaksın =)
bence oraya gidicne hatta giderken yolda hallolur herşey =) kimseyi tanımadığınız bir yerde tek başınıza olucaksınız. şartlar sizi barışmaya zorlicaktır =)
Ya hadi kız arkadaşıyla gidenler tamam da, ya kız arkadaşını Türkiye'de bırakıp gidenlere ne demeli?Koyuyor bana ya
![]()
bence kız arkadaşı amerikaya gidenler ama kendisi türkiyede kalanlar için çoooook zor bi durum olurdu
bende kızarkadaşıyla gidenlerdenim,hatta biz kasımda karar vermiştik yakın arkadaslar bizim kesin ayrılacagımızı düşünüodu ama toplamda 1 yılı devirdik hala gül gibi geçiniyoruz(nazar degmesininsan bi yönden bekar gideyim bidahamı gidecegm oralara kültürüm artar diyor
biyandanda böyle güzel bi organizasyonu 2-3 aylık heyecanı seni iyi tanıyan kız arkadasınla yaşamayacaksında tek başına günlerce birini bulmaklamı gecireceksin diyor
arkadaslar bide su var herseyi önceden kontrol altına alamayız,daha yarın ne olcagmız belli değil,biz temmuzu agustosu düşünüyoruz!bence oluruna bırakın hayatı çok düşünmeden yaşayın,döndügünzde fotograflarda ya kız arkadasınız olacak yada tek gecelikler,herkesn tercihi farklıdır ben o güzel günleri daha güzel gecirmek için kızarkadasımla gecirecegm![]()
Konu esekaffa tarafından (01-06-2008 Saat 11:04 PM ) değiştirilmiştir.
Seneye bend kız arkadaşımla gitmeyi düşünüorum fakat nereye gideyim bi fikir verir misiniz ! Mesela hep beraber olmak istiorum gözümün önünde olsun yaniÖrneğin Mc Donald 'da çalışsak ona iş vericekler bana vermicekler yani ayrı olacağımız zamanlar olucak ben bunu istemiorum en çok beraber olabileceğimiz işler hangileri ? Bi fikir verirseniz sevinirim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hımm şöyle söyliyim sakın gelme kız arkadaşınla bence mekan afrk etmezyaz mevsimini ki böylesine güzel geçebilecek bir yazı mahvetme.
NOT : TECRÜBEYLE SABİTTİR....
Off yha o gidemezse bende gidemem dier seneikna etmem lazim birsuru is .
ben 2 kere gittim daha önce ikisnde de tr'de kız arkadaşım vardı. o ailesel durumlarından dolayı gelememişti. ama gelmesini isterdim. şimdi düşünüyorum da o da gelmiş olsaydı daha da güzel zaman geçirirdik herhalde birlikte.
ama yalnız gitmenin de avantajları çoktu. üstünde sorumluluk olmuyo. canın bara gidip bi bira içmek istiyorsa kimseye bağlı değilsin, kimse için endişelenmiyosun.
kız arrkadaşla gitmenin de yalnız gitmenin de ayrı güzel yanları var. insan nasıl giderse gitsin, maksimum eğlenmeye bakmalı bence![]()
Gel gidelim hamama,
Otur Barack Obama...
Öncelikle turkishwat.net a hazırladığı bu güzel tasarım için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar ilk defa wat yapacağım kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum 2009 yılı için. Henüz daha yeni başvurulara başladık. şu sorularıma cevap verenlere için şimdiden çok tşk ediyorum.
USA nın hangi eyaletini ve hangi işleri önerirsiniz????(kız arkadaşımla aynı iş de olmak ve aynı yerde kalmak istiyorum.)
burdaki masrafımızı çıkartabilmek için ikinci bir işe gerek var mı? varsa nasıl ayarlıyoruz???
Serseri tayfasının fazla olduğunu duydum bazı yerlerde bu doğru mu??? doğruysa çok kavga edicem sanırım!!!![]()
![]()
yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
umarım konuyu doğru yere açmışımdır
Öncelikle şu konuyu bir incele derim
http://www.turkishwat.net/amerikaya-...ighlight=ozmoz
Daha sonra gideceğin eyaletin suç oranının düşük olmasına dikkat et..forumu araştırırsan inan bu konuda oldukça fazla bilgi var..
http://www.turkishwat.net/en-ideal-e...hir-t3143.html
genelde 2.işe ihtiyaç neden duyulur..Gidiş paranın bir kısmını çıkarmak veya orda eğlenmek için ...Ama normal 7$ dan 40 saat çalışabileceğin bir iş olursa fazla kendimi kasmayacağım diyorsan ...idare eder.
2.işi ise en güzel kaynak olarak yine forumu bi araştır diyorum
http://www.craigslist.org/about/sites
bu siteden gideceğin eyaleti seç ve ilanlardaki maillere güzel bir cv ile mail at..
öncelikle arkadasım kayıt asamasında cok acele etmeyin şirketinizi iyi secin..
gidilecek yer olarak virginia beach new jersey ve newyork u görmüş biri olarak newyork a gitmeni onermem.. cok hareketli ve pahalı bi şehir dezavantajları cok fazla.. virginia yı onerebilirim ama orda da cok turk var ama secimini yaparken gideceğin yerin kucuk tatil yoresi olmasına dikkat etmeni oneririm. konaklama ve işyerinin yakınlıgı gibi, eğlence gibi bi cok avantajları var...
ikinci iş gerekirmi sorusu tamamen birinci işinin ne oldugu ve orada kac saat calıstıgına baglı...
iş secimi konusu ingilizce seviyenle orantılıdır.. ingilizcen iyise guzel işler bulmakta sıkıntı yasamazsın.. (mesela garsonluk on numara bi iş bence....)
serseri turkiyedeki kadar yoktur endişelenme... turkiyeden cok daha guvenli bi bolgeye gidiyosun.. en ufak bı sorunda 911 aramaktan hıc cekınmeyin. unutmayın onlar kucuk yada buyuk sorun dıye sızı yargılamaz aradaıgınız andan itibaren 2 dakika ıcerısınde (abartmıyorum bazen ıkı dakıkadan da az bı surede ) bulundugunuz noktaya gelirler.. benzin istasyonunda kasiyerdim ve gece tek basıma calısıyodum.. bi kac sefer aradım polisleri saolsunlar telefonu kapatmamla polislerin gelmesı bir oldu...
Stephen a genel olarak katılıyorum. Ny pahalı bir eyalet . Ama ny un etrafındada güzel yerler var. Ben lake georgetaydım mesela gayet iyi bir ortamımız vardı. Güvenli , sakin serin doğa harikası bir yerdi. Kız arkadaşınla gitmek senin açından problem teşkil etmiyorsa, hiçbir sorun olmaz![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bence riskli bir iş.
Çünkü Amerikada başına ne geleceği belli olmaz ve herkesin mutlaka problemleri olur
Kendi derdine düşmüşken ayrıca kız arkadaşının derdiyle uğraşmak zorunda kalacaksın.
Erkek arkadaşın olsa senden çok da birşey beklemez ama kız arkadaşının beklemesi normal.
Kısacası karşılıklı olarak 2şer kişilik sorumluluk almış olacaksınız.
Ama diğer taraftan herşeyin güzel gidip, birlikte çok güzel bir yaz geçirme ihtimaliz de var.
Ama ben olsam kız arakdaşımla gitmezdim.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
kız arkadasımla gitmek bnm açımdan bir problem teşkil etmiyor çünkü 6 yıldır birlikteyizumarım her şey istediğimiz gibi gider yorumlarınız içinde çok tşk ediyorum
eyalet olarak Maine tam sizlik diye dusunuyorum,cok sakin ve her taraf yemyesil olan bi eyalet,turistler genel olarak kanadali.cinayet orani en dusuk olan eyalet. bizimle ayni yerde bi kac cift calisiyodu.
is olarak kiz arkadasin icin kasiyerlik,senin icin burgerci ola bilir mesela.buyuk ve unlu firma secmeni oneriyorum.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bende kız arkadasımla gidiyorum sanırım yanlız degilsinsanırım işverenle bu konuyu gorusmek lazım birlikte calısma konusunu yani...
Sorularının büyük kısmı cevaplanmış . Tekrar ediyorum şrketini iyi seç Stephen 'ın dediği gibi . Aceleye gerek yok . Fakat şu konuda dikkat et kavga etme edersen senin başın yanar . Gerekiyorsa ortamdan uzaklaş , laf at , bağır çağır fakat kavga etme sakın . Her türlü durumda emin olki seni suçlu bulabilirler . Çünkü oranın yerli birisiyle takışıyoun . Bu konuya dikkat et .
şirketi seçtim işlemlere başladım. şirket ismi veremiyorum sanırım ama taksimde gümüşsuyu parkının karşısında. çok arkadaşım onunla gitti ve memnun kaldılar. Şuana kadar benimde bir memnuniyetsizliğim söz konusu değil.
benm beraber gittigim arkadas gurubundada çift vardı büyük bi şirket seçmeniz gerçekten en mantıklısı aynı şirkette calısma olasılıgınız bakımından cnku orda neyile karsılasacagın bellı olmaz yazlık yerlerı tavsıye edıyorum bende sahıl kentlerını dusun ben oceancıty e gıttım maryland orasınıda arastır ısterssen gayet uygun erkkler gercekten cok sarkıyorlar ozellıklede zencıler ama benm yanmdakı cıftın ole bı sorunu olmadı netıcede eleele gezen bı cıfte laf atan bırsını ben gormedım gayet gusel eylenebılırsınız bence
Bu olay çok önemli. Çünkü Amerikada iki türlü polis var.
1-Eyalet Polisi (State Police): Bütün eyaletten sorumlu.Çoğunlukla otobonlarda takılıyorlar.
2-Yerel-Kasaba Polisi (Township Police): Sen kavga falan edersen direk bu adamlar geliyor. Sürekli aynı kasabada çalışıyorlar. Bi kere size kafayı taktı mı sürekli başınıza bela açabilirler.
Türkiyedeki kadar da olmasa bana da laf atanlar oluyor.Dönüp bakmıyorum bile lavuklara. Birşey olsa ifadeni almak için Polis hemen tutukluyor. Sonra Amerika'nın neresine gidersen git, o kayıt peşinden geliyor.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks