9 kaldıııı...
9 kaldıııı...
chemical engineering&maths&physıcs....
şafak doğan güneş, başka yoook!
:d
safak yarın batıcak gunes![]()
Şafak tekrar doğan güneş der ve ben yatar, 6 saat sonra başlayacak yolculuk![]()
elde var 13 ..
hadi bakalım arkadaşlar, yolculuk başlamak üzere, aslında benim için başladı, izmir-istanbul arası moladan yazıyorum, saat 13.55de kısmetse gidiyoruz bakalım... herkese iyi watlar![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Giden bütün arkadaslarıma iyi yolculuklar...
Kendinize oralarda dikkat edin ve bizleri de bilgilendirmeyi ihmal etmeyin
Pazar günü geliyorum yanınıza![]()
şafak olmuş cart-curt...
bu saatten sonr aben mi sayacam...
arkadaşlar ben bu satırları okurken uçuşuma 17-18 saat kalmış olcak...ve sizler çok uzakta olacaksınız...haklısınız saçmaladım ama abd heycanı sardı yaww...
herşey için saolun... gidince beni unutmayın arada yazın...![]()
![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
05 amasya..
11 oldu şafak geçmio günler yaa offf![]()
şafak -40 dakika.13.55 uçağıyla gitmem gerekiyodu fakat vizeyi alamadığımı 2 gün önce öğrenince yolda kaldım. pes etmedim 2. ekz başvurdum. şimdi kısmetse inşallah hayırlısıysa kaderimizde varsa.... 20
04 Agri . Bakalim az kaldi tum hersey hazir valiz disinda![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
şafak 2sanki şehirlerarası yolculuk gibi geliyo.sanki dünyanın öbür ucu değilmiş gibi...
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
şafak 2 az kaldı azzzz
13 bitlis![]()
Güneş doğdu benim için arkadaslar
saat 8de uçağım var...
Bekleyen arkadaşlara sabırlar...![]()
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)
Bookmarks