tmm kardeş sagolasın ya valla bosu bosuna her yerden para kesiyolar hakkımızı aramazsak yandık burda.
lan olum o bişey değil beni oryantasyona geç kaldım diye gece çöpçüsü yaptılar iki gündür iflahım ......fena disiplinliler hacı :S
Harika bir yer, gecen sene bizim arkadaşlar gitmişti. Çalışma saatlerinden şikayet etmişlerdi ama güzel bir yer![]()
selam arkadaslar ben suan amerikadayim ve turkiyedeyken cedar pointten isi aldim fakat buraya geldim ve daha guzel bi is buldum cedar pointte ise baslamayip baska bi yerde calismaya devam edersem ne olur?
Arkadaşlar, ziyaretçi olarak bu yaz Cedar Point'e gelmek istiyorum. Normal bilet fiyatı $47.99'dan daha ucuz bilet temin etmem mümkün müdür? Nasıl yaparım?
Arkadaşlar cedar da en son işe başlama tarihi nedir?
Ve güzel mi işler seneye oraya gelmemeizi tavsiye ediyomusunuz?
wat için toefl üds kpds mı ıstenır ya.
arkadaşlar cedar point gitmeye değer mi ?
arkadaşlar kımse yok mu forumda cedar point için.bu yaz gidenler memnun kaldılar mı acabaaa??
bu yaz gidenler memnunmu onu merak ettım artıı dıl sınavı gerekıyor mu ? tum sayfalara gozgezdırdım![]()
2009da bende cedar'daydım fotoğrafçı olarak ama fuarla falan işim olmadı. Şimdi merak ediyorum. Hangi fuara geliyor cedar point yetkilileri yada hangi şirketler cedar point işleri veriyor?
arkadaşlar cedar point in çalışma ortamını bilemem , eğlence açısından harika bir yerhayatımda gördüğüm en iyi eğlence parkı fakatttt
SANDUSKY' A sakın GİTMEYİN çünkü hayatınız CEDAR POINT' in yurdu ile CEDAR POINT arasında geçer. Çünkü SANDUSKY çok küçük ve yapıcak hiç bir şey yok. Takılıcak mekan bile birtane onunda TR dekiler den farkı yok![]()
Arkadaşlar bende 2008 2009 Cedar Point çalışanıydım. Hatta biraz da maceralı bi wat oldu diyebilrim. Araba satın almadan ehliyet almaya. Polis çevirmesinden arabada uyurken polisler tarafından uyandırılmaya kadar herşeyi yaşadım. O yüzden gidecek olana arkadaşlara yardım etmeyi borç bilirimçok uzun konular olduğu için buraya yazmak çok zor olacak. Özellikle sormak istediğiniz sorularınız varsa bana msj atabilirisiniz. Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
![]()
Pedicabin de kalktığını öğrenmemle bu iş kafama yatmaya başladı.
Pedicap iyi para kazandıran bi iş gibi duruyor ama riski de fazla olan bi iş aslında. Ne kadar para kazanma ihtimalin varsa bi o kadar da kazanamama ihtimali var. Cedar iyidit iyi![]()
2011 yazında gidenler memnun kaldınız mı ?
22 sine kadar işimi belirlemem gerekiyor arkadaşlar, bu işi özellikle runnerlığı düşünüyorum ne diyosunuz? kazandığımı orda harcayıp rahat yaşayabileceğim bir para benim için yeterli. parayla dönmeyi düşünmüyorum
Konu footos tarafından (20-11-2011 Saat 04:11 AM ) değiştirilmiştir.
Bahsettiğin Cedar Point içindeki restaurantlarda runner olarak çalışmaksa bu iş büyük ölçüde şansa bağlı.Fuar sırasında Food Departmant a bağlı olarak işe alınırsın ama görevin parka vardıktan sonra netleşir.
Parayla dönmek gibi bir düşüncen yoksa - sadece ilk ay food hostlarda yaşanan bazı sorunlar dışında - kendini geçindiricek ve orta halli bir travel yapıcak kadar parayı rahat kazanırsın .
bu sene buraya gitmeyi düşünen varmı arkadaşlar
Şu anda 57 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 57 misafir)
Bookmarks